Stiri
Grand Papa, marca gustarilor fine

Grand Papa, marca gustarilor fine

28 Aprilie 2017

 
Grand Papa incurajeaza miscarea la orice varsta! Brandul companiei romanesti Terrabisco este partener la cele mai importante evenimente de tenis pentru amatori din Romania care se desfasoara in Circuitele Tenis Partener si Tenis10 si in sistemul de campionate pe echipe pentru companii, Romanian Corporate Sports.
 
Satisfacand pana si cele mai sofisticate gusturi, Grand Papa este singura marca de gustari sarate care foloseste vinuri pentru fragezirea produselor sale, intr-o paleta larga: vin alb, rosu si rose. Astfel, covrigeii si biscuitii sunt aromati, fragezi, si deloc tari.
 
Cand spui Grand Papa, spui "fin, fragezit cu vin", si aceasta nu este doar o caracteristica a produsului, ci o declaratie despre cum Grand Papa crede in a fi mereu tanar si plin de energie. "Finetea" este o valoare pretuita in produsele Grand Papa, finete gasita in stilul de viata iesit din tipare, umorul si energia pozitiva emanate de consumatorii nostri. 
 
Consumatorii iubesc covrigeii si biscuitii Grand Papa pentru ca sunt fini, sofisticati, revigoranti, cu condimente inedite care le ofera un gust deosebit, unic pe piata. Atat covrigeii, cat si biscuitii Grand Papa merg bine cu iaurtul la micul-dejun si sunt excelenti ca rontaiala intre mese!
 
Brandul Grand Papa este furnizat de Terrabisco, o companie autohtona ce se ocupa cu marketingul si distributia pe piata din Romania de bunuri de larg consum. Cu o echipa de profesionisti in marketing, vanzari si distributie, rezultatele pozitive ale companiei sunt demonstrate de ascensiunea unor marci precum Grand Papa, Poieni, Vel Pitar sau Grau Intreg, prezente pe rafturile magazinelor din intreaga tara.
 
Competentele companiei se inscriu in domenii precum analiza de piata, dezvoltarea de produs, conceptualizarea de branduri, dar si plasarea si promovarea acestora pe piata din Romania. Fie ca obiectivul urmarit este penetrarea unei piete sau cresterea intr-o anumita categorie, Terrabisco detine uneltele necesare pentru obtinerea profitului, notorietatii si succesului partenerilor sai.
 
Va asteptam cu o selectie gustoasa de biscuiti si covrigei Grand Papa la competitiile MPG!
 
Doneaza pentru Cristi, eroul nostru

Doneaza pentru Cristi, eroul nostru

13 Aprilie 2017

 
 
Stiti ca toate povestile frumoase au eroi, iar a noastra nu face exceptie. Eroul nostru este  Cristian Tantar, colegul nostru, membru al echipei MPG, care trece printr-o incercare deosebit de grea.
 
Cristi, in varsta de 37 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare maligna pe creier, anul trecut, iar echipa MPG si Fundatia ProAm Events fac eforturi continue sa contribuie la strangerea de fonduri necesare tratamentului sau, care ajung la suma de 100.000 de euro. 
 
In calitate de programator, Cristi a fost alaturi de noi de la inceput si contribuit la realizarea proiectelor sportive coordonate de MPG care astazi atrag zeci de mii de participanti la evenimente. Prin talentul si creativitatea sa, Cristi ne-a ajutat pe noi toti sa ducem o viata mai activa si sanatoasa. Acum a venit momentul sa il ajutam si noi pe el,  pentru ca rolul sau de erou trebuie sa continue.
 
 
In prezent, colegul nostru a inceput un tratament special cu scopul de reduce si a elimina riscul ca boala sa recidiveze, care se efectueaza la o clinica din Germania.
 
Persoanele care vor sa faca donatii pentru Cristian Tantar pot depune banii in contul: RO 85 RNCB 0280115216090005, deschis la agentia BCR Dorobanti de Fundatia ProAm Events.
 
De asemenea se poate dona direct online si puteti accesa platformele la urmatoarel link-uri:
Youcaring.com – Doneaza pentru Cristi
 
Va multumim pentru ca sunteti alaturi de Cristi si inca mai credeti in eroi!
 
Echilibrul si kinetoterapia vestibulara

Echilibrul si kinetoterapia vestibulara

7 Martie 2017

 
Sistemul Nervos Central asigura stabilitatea si echilibrul corpului prin sistemele senzoriale. La orice perturbare un sistem postural performant este capabil sa regaseasca echilibrul imediat, rapid si fara prea mult efort. Stabilitatea posturala este asigurata de 3 sisteme in organismul omului: automat, reflex si voluntar pe baza informatiilor senzoriale din periferie: vestibulare, proprioceptive, vizuale si OM.
 
Kinetoterapia vestibulara, se refera la o reeducare a vertijului si a problemelor de echilibru in sens larg. Principiul se adreseaza celor trei mari sisteme raspunzatoare echilibrului: proprioceptiv, vizual, vestibular.
 
Obiectivul principal este de a recupera posibilitatile statice si dinamice echilibrarii, pana a se reda autonomia cvasinormala, tratand vertijul in cauza si efectele sale.
 
Reeducarea trebuie sa completeze tratamentul medicamentos, insa uneori este si singura modalitate de recuperare, in situatii precum vertijul pozitional paroxistic benin, a canalului semicircular posterior, superior sau lateral, maladia Meniere, areflexiile vestibulare uni sau bilaterale, problemele otolitice, instabilitatea, sindroamele cerebeloase, toate problemele de echilibru necorespunzator controlate de un tratament medicamentos s.am.d.
 
Kinetoterapeutul este persoana cheie al acestei reeducari, el trebuie sa fie format prin diferite metode si sa cunoasca patologia data. Reeducarea vestibulara trebuie efectuata cu un echipament specific: posturografie dinamica, fotoliu rotativ, covor burete, stimulator optocinetic, plan inclinat, trambulina, platforma. Mai multe detalii gasiti despre subiect gasiti pe site-ul Sanador prin click aici. Referitor la importanta reeducarii vestibulare la copii, gasiti un articol dedicat separat acestui subiect pe site-ul retelei medicale.
 
Sanador va pune la dispozitie Posturografia computerizata dinamica cu Multitest Equilibre. Aceasta investigatie ofera solutii pentru: pierderea echilibrului, vertij, ameteli, evaluarea si corectarea posturii, recuperare pre si post operatorie, prevenirea cazaturilor la persoanele in varsta, raul de transport - raul de masina, tren, avion, vapor, yaht.
 
Pentru o stare de sanatate buna, miscarea nu trebuie sa lipseasca din programul vostru saptamanal!
 
MPG va implementa in 2017 solutiile digitale dacadoo

MPG va implementa in 2017 solutiile digitale dacadoo

17 Februarie 2017

 
MPG, lider pe piata evenimentelor sportive pentru amatori, a semnat recent un parteneriat cu dacadoo, un inovator in tehnologia digitala pentru evaluarea gradului de sanatate. 
 
Compania elvetiana dacadoo ag dezvolta si opereaza o solutie digitala mobila, adaptata pentru telefoanele tip smartphone, privind implicarea in activitati ce influenteaza gradul de sanatate, incluzand un scor personal - Health Score, un concept propriu patentat la nivel mondial, pentru a permite oamenilor sa-si gestioneze activ starea de sanatate intr-un mod usor si distractiv. Compania aplica tehnici motivationale specifice jocurilor online, caracteristici de colaborare utilizate in zona retelelor sociale si feedback personalizat pentru a-i determina pe utilizatori sa fie activi in permanenta.
 
In calitate de furnizor de pachete de wellbeing pentru companii si de coodonator de evenimente pe segmentul recreational pentru sportivii amatori din Romania, MPG a semnat un acord de parteneriat cu dacadoo care are drept scop includerea in portofoliul sau de produse a solutiilor inovative oferite de platforma digitala de sanatate.
 
Peter Ohnemus, fondatorul si CEO al dacadoo, a declarat: „Chiar daca piata solutiilor digitale de sanatate adresate sectorului corporativ din Romania este inca mica, aceasta tara are un nivel ridicat de digitalizare, respectiv un numar mare de detinatori de smartphone in randurile populatiei active din orasele mari, iar potentialul de crestere se afla acolo. Este important sa lucrezi cu partenerul potrivit si, prin urmare, suntem foarte fericiti sa colaboram cu MPG, care este principalul furnizor de evenimente sportive si programe corporate dedicate unui stil de viata sanatos in Romania".
 
Catalin Stefan Mocuta, presedintele MPG, a adaugat: „Suntem foarte bucurosi sa dam startul acestei colaborari cu dacadoo. Sunt increzator ca solutia digitala oferita de dacadoo va fi foarte apreciata de catre comunitatile noastre de sportivi amatori si ii va ajuta sa isi imbunatateasca stilul de viata si scorul personal de sanatate – Health Score. Este un pas important in cadrul planului nostru pe termen lung de a dezvolta si extinde serviciile pe care le asiguram membrilor comunitatilor noastre sportive".
 
MPG va stabili un program etapizat pentru a implementa solutia dacadoo in toate proiectele sale sportive nationale in comunitatile formate in jurul acestora, al caror numar total de membri depaseste pragul de 80.000 de practicanti amatori si care sunt urmarite de o audienta totala de peste 2 milioane de persoane.
 
Despre dacadoo:
Solutia digitala de implicare privind sanatatea oferita de dacadoo, pentru telefoanele mobile, permite persoanelor care o folosesc sa urmareasca, sa gestioneze si sa inregistreze starea lor sanatate si de echilibru fizic si psihic general intr-un mod usor si distractiv pe propriul smartphone. dacadoo calculeaza un scor personal de sanatate - Health Score, o valoare numerica de la 1 (nivel scazut) la 1.000 (nivel ridicat) calculata prin medode stiintifice. Acest scor de sanatate functioneaza ca un indicator personal ce variaza in timp real, crescand sau scazand in functie de modul in care se schimba si variaza parametrii organismului, starea emotionala si activitatile curente ale fiecarei persoane – exercitiu fizic, nutritie, gradul de stres si durata si calitatea somnului. Pentru a ajuta persoanele sa ramana conectate la acest sistem, sunt folosite tehnici de motivare din stiinta comportamentala si universul jocurilor online, caracteristici sociale si de colaborare specifice retelelor sociale, precum si feedback-ul personalizat. Compania dacadoo a fost premiata pentru acest proiect inovativ si lucreaza cu parteneri strategici din diverse segmente cheie din industrie pentru a oferi aceasta solutie pietei mondiale a serviciilor mobile dedicate sanatatii. dacadoo are sediul in Zurich, Elvetia, iar multe detalii despre companie puteti afla accesand: www.dacadoo.comhttp://blog.dacadoo.com. Pentru filmul de prezentare dati click aici.
 
20 de ani de MPG

20 de ani de MPG

15 Februarie 2017

 
2017 este un an special pentru MPG - Media Production Group! Compania de marketing sportiv aniverseaza 20 de ani, timp in care a creat, inovat si dezvoltat proiecte media si concepte sportive de succes pe piata romaneasca.
 
"Aniversam 20 de ani in care am impartasit cu zeci de mii de oameni pasiunea pentru sport, dar si creativitatea si perseverenta noastra dedicate lansarii unor concepte sportive ingenioase, moderne si unice in tara. MPG detine astazi cele mai relevante comunitati de oameni activi din Romania, formate din peste 80.000 de pasionati de miscare, si implementeaza anual peste 750 de evenimente in 70 orase, avand o audienta directa de peste 2 milioane de persoane. Dupa 20 de ani de activitate, considerand portofoliul actual unic de evenimente dedicate sportivilor amatori, dar mai ales privind in ochii oamenilor care participa la competitiile noastre, putem spune ca MPG este <>! Conceptul de Sportainment promovat de noi in Romania, cel mai atractiv si modern concept de sport si distractie, a fost adoptat de zeci de mii de romani, membri ai comunitatilor noastre. Am construit pe baza valorilor sportului, valori care pot schimba in bine vietile oamenilor. Complexitatea platformelor de sport, cat si standardul ridicat de organizare al evenimentelor poarta amprenta echipei MPG formata din specialisti deosebiti carora tinem sa le multumim. Si, nu in ultimul rand, apreciem si promitem sa sustinem cu noi proiecte dorinta din ce in ce mai mare de a face miscare a zecilor de mii de sportivi amatori!", a declarat Catalin Mocuta, presedintele MPG.  
 
MPG, la linia de Start - www.mpg.com.ro
 
Drumul a pornit in 1997 in media specializata pe tenis de camp, dar si pe golf, cu reviste dedicate pasionatilor din tara: Tenis Partener si Golf Lifestyle. Cu fiecare an, MPG s-a dezvoltat prin conceperea de noi proiecte si prin oferirea de evenimente la un standard ridicat, dedicate amatorilor din Romania, dar si de peste granite, si a promovat conceptul de Sportainment, larg raspandit la nivel international.
 
Primele competitii au fost organizate in 2007 pentru pasionatii tenisului de camp, angajati ai unor companii medii si mari din tara, care urmau sa intre in primul proiect sportiv Romanian Corporate Sports. Ulterior, proiectul s-a concentrat pe organizarea de campionate sportive pe echipe in doua editii anuale, de primavara si de toamna, si s-a extins acoperind peste zece discipline. 
 
Romanian Corporate Sports
 
De-a lungul celor 10 de ani de existenta ai proiectului, Romanian Corporate Sports a adus in teren zeci de mii de angajati din peste 200 de companii care activeaza pe piata romaneasca. Prin intermediul Romanian Corporate Sports, participantii au avut ocazia unica de a accesa programe speciale de wellbeing extinse la nivelul tuturor proiectelor sportive coordonate de MPG, bucurandu-se atat de sport, cat si de o atmosfera deosebita de concurs, de servicii complete, de numeroase beneficii si satisfactii personale. La campionatele Romanian Corporate Sports au luat parte companii prestigioase, care au imbratisat aceasta oferta unica de relaxare prin sport, precum si posibilitatea de a-si extinde relatiile de business, dar si cele personale. In plus, persoanele din top managementul unor firme concurente au avut ocazia de a se intalni fata in fata pe teren, intr-un mediu organizat de Sportainment, caracterizat de pasiunea pentru sport si fairplay. 
 
Tenis Partener - www.tenispartener.ro
 
In 2009 s-a lansat Tenis Partener, cel mai mare sistem de turnee de tenis din tara, adunand in comunitate jucatorii amatori si fosti profesionisti care isi doreau sa se bucure de acest sport in cadru organizat. Proiectul a vizat organizarea de competitii pe mai multe nivele de abilitate – de la 4 la 9 – dupa modelul international, dar si in turnee de diferite marimi, oferind jucatorilor posibilitatea de evolutie in evenimente Silver, Gold si Platinum. In decurs de 9 ani, Tenis Partener a ajuns sa organizeze peste 450 de evenimente pe an, in 70 de orase din Romania, dar si peste granite in Bulgaria si Republica Moldova, printre cele mai importante turnee numarandu-se Romania Joaca Tenis, Platinum Timisoara, Platinum Albena, Bucurestiul Joaca Tenis, Platinum Cluj, Platinum Mamaia, Platinum Bucuresti, Masters Gherla, Turneul Campionilor de Simplu Brasov.  
 
Tenis10 - www.tenis10.ro
 
In 2010, a aparut pe piata un proiect mult asteptat si care a fost imediat indragit: Tenis10! Acest proiect sportiv, dedicat exclusiv copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, a promovat un nou sistem de a invata tenisul pentru cei mici, de la echipamente si terenuri adaptate nivelului lor de dezvoltare fizica pana la o noua viziune in domeniu, imbinand sportul cu distractia si educatia. Pe langa latura sa puternic recreativa, de aproape 8 ani Circuitul Tenis10 promoveaza activ latura educationala, pregatind copiii pentru competitiile importante pe care le vor avea in cariera, fiind primul sistem in care cei mici invata sa-si gestioneze emotiile si momentele importante dintr-un meci si descopera atmosfera competitionala. Datorita viziunii si realizarilor sale, proiectul Tenis10 a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Copiii din acest circuit s-au bucurat de-a lungul anilor de prezenta a numerosi suporteri si ambasadori la turneele Tenis10, precum Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea.
 
Riders Club si RUNFEST - www.ridersclub.rowww.runfest.ro
 
Cresterea apetitului publicului pentru sportul de masa, in special pe segmentele de alergare si ciclism, a dus la crearea unor noi concepte din partea echipei MPG pentru a oferi pasionatilor de miscare oportunitati de a se bucura de si mai mult Sportainment. Cele doua platforme online - www.ridersclub.ro si www.runfest.ro - ofera sisteme complexe de inregistrare, inscriere si participare in competitii de ciclism si alergare, pe diferite niveluri de abilitate, cu profile personale, calendare de evenimente anuale imbogatite in continuu, clasamente si statistici diferite.    
 
Calendarul de evenimente anual al Riders Club include 12 competitii de ciclism mountain bike dedicate participantilor amatori, care se desfasoara in diferite regiuni pitoresti din sudul pana in nordul tarii. In numai 4 ani, Riders Club a ajuns sa depaseasca pragul de 20.000 de membri si sa atraga concurenti din toate zonele tarii, dar si de peste hotare. In acest an, in al 5-lea sezon de ciclism Riders Club, MPG lanseaza un eveniment cu totul special, ce se doreste a fi unul emblematic pentru aceasta comunitate de ciclisti amatori, care va avea loc in perioada 21-24 septembrie: CARPATHIAN MTB EPIC! Competitia urmareste sa ii provoace pe rideri, pe durata a 3 zile, sa isi depaseasca limitele si sa descopere pe doua roti latura salbatica si incredibil de pitoreasca a muntilor Carpati, prin trasee ce pornesc de la Cheile Gradistei, din judetul Brasov, si urca spre varfuri unde doar caprele negre mai concureaza. 
 
Alergatorii au la dispozitie calendarul RUNFEST, cu evenimente construite pe baza de concepte diferite. Participantii sunt provocati pe durata anului sa experimenteze atat curse dezvoltate in spatiul urban, sa descopere frumusetea alergarii in natura, in padurile de langa Bucuresti, in crosuri cu trasee lungi de pana la 21 km si sa-si testeze limitele fizice si ale distractiei. Sezonul 2017 ia startul in aprilie cu un eveniment inedit, cu o tematica "dulce": Hot Chocolate Race 10/5 k!
 
Intra si tu in comunitatea MPG a sportivilor amatori, fii alaturi de oameni ce iti impartasesc aceeasi pasiune pentru miscare si acelasi stil de viata si bucura-te de experiente memorabile!
 
Premiera: Sanador inaugureaza Departamentul de Traumatologie Sportiva!

Premiera: Sanador inaugureaza Departamentul de Traumatologie Sportiva!

30 Iunie 2016

 
Sanador, partenerul medical al Romanian Corporate Sports, este singurul furnizor de servicii medicale private care ofera tratament personalizat si integrat pentru sportivii de performanta, sportivii amatori sau persoanele active, in cadrul Departamentului de Traumatologie Sportiva, incepand cu luna mai 2016.
 
Inaugurat ca o nevoie fireasca a comunitatii sportive din Romania, departamentul reuneste 5 sectii: imagistica, bloc operator (ortopedie) si ATI, recuperare, psihologie, boli de nutritie si metabolism. Astfel, medicii implicati in acest departament pot sa comunice si pot sa urmareasca, mult mai in detaliu, evolutia unui pacient, din momentul in care acesta este evaluat clinic si paraclinic, diagnosticat, operat, doar in cazul in care este necesar, recuperat medical, consiliat psihologic si nutritional, pana la integrarea familiala si profesionala.
 
"Un sportiv de performanta are nevoie nu doar de o interventie chirurgicala, ci si de un program de recuperare preoperatorie si postoperatorie adaptat necesitatilor sale, de un consilier psihologic si de un nutritionist. In ultimii 3 ani, avem aproximativ 500 de interventii chirurgicale reusite la Sanador, in zona sportiva, servicii chirurgicale completate de un program complex de recuperare oferit de colegii mei. De aici nevoia Departamentului de Traumatologie Sportiva: ne dorim sa oferim, in continuare, calitate si servicii medicale complete unor pacienti ale caror cariere depind de noi, din momentul in care intra in spital, pana la reluarea activitatii", ne-a declarat Dr. Bogdan Andrei, Medic Specialist in cadrul Departamentului de Traumatologie Sportiva al Spitalului SANADOR.
 
Afectiunile tratate in cadrul Departamentului de Traumatologie Sportiva cuprind afectiuni ale membrului superior, ale membrului inferior, rupturi musculare, rupturi totale si partiale ale tendoanelor. Afectiunile cu un grad crescut de risc sunt tratate prin tehnici inovatoare de chirurgie.
 
Un tratament practicat doar in cadrul Sanador este terapia cu celule stem, care reprezinta cel mai performant tratament existent la ora actuala in ortopedie si in trauma sportiva. In linii generale, se bazeaza pe recoltarea de maduva osoasa – la nivel minim invaziv - din tibie sau din creasta iliaca care, apoi, se centrifugheaza si se obtin celulele stem, care sunt folosite pentru tratarea diferitelor afectiuni. 
 
"Sanador a pus mereu pacientul in centrul activitatilor sale, iar numarul mare de pacienti sportivi de perfomanta sau amatori care au trecut prin mainile medicilor nostri ne-a mobilizat sa inauguram Departamentul de Traumatologie Sportiva. Pentru ca ne dorim sa le oferim cele mai bune servicii medicale din Romania si pentru ca stim cat de important este pentru sportivi sa aiba la dispozitie o echipa completa de specialisti care sa le asigure intoarcerea rapida la viata de inaintea accidentarii, am decis sa raspundem, inca o data, nevoilor pacientilor nostri si sa marcam inca o premiera in serviciile medicale private din Romania", a adaugat Dr. Doris Andronescu, directorul general al Sanador.
 
Echipa operatorie a Departamentului de Traumatologie Sportiva este formata din medici specializati in ortopedie traumatologie: Dr. Bogdan Ioan Andrei, Dr. Mihai Gavrila, Dr. Alexandru Cristian Crintea, Dr. Vlad Catalin Gican, Dr. Liviu Ojoga, Dr. Codrin Huszar, Dr. Adrian Dima, Dr. Razvan Ionut Dragomir, Dr. Vladimir Puscasu si Dr. Ciprian Costel Pascu, care vor avea la dispozitie doua sali de operatie dedicate ortopediei si traumatologiei. 
 
Echipa de recuperare este formata din Dr. Georgiana Tache, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie si medici fizio-terapeuti. Spitalul SANADOR dispune de unul dintre cele mai moderne centre de recuperare. Tot din aceasta echipa multidisciplinara fac parte si un medic nutritionist, un psiholog si un medic specialist in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, Dr. Bogdan Maciuceanu.
Mai multe detalii despre Departamentul de Traumatologie Sportiva gasiti pe pagina oficiala a Sanador sau direct prin click aici.
 
Sprinten tu, sprinteni si ei!

Sprinten tu, sprinteni si ei!

3 Iunie 2016

 
Ne bucuram sa anuntam primele roade ale eforturilor noastre si primii pasi facuti de proiectul SPRINTEN pentru a reda libertatea de miscare a celor care au mare nevoie de ea! 
 
Prin intermediul fondurilor stranse in cadrul evenimentelor sportive derulate de MPG, cu destinatia SPRINTEN, si cu ajutorul de specialitate oferit de terapeutii KinetoBebe, 5 copii beneficiaza in prezent de sedinte de terapie in vederea recuperarii motorii. Tratamentele sunt insa de durata si costisitoare, iar noi depunem eforturi in continuare pentru a gasi cele mai bune solutii in cazurile pe care le sustinem. 
 
"Ne dorim sa traim momentul in care copiii inclusi in proiectul SPRINTEN vor putea face primii pasi si nu vor mai fi prizonierii scaunului cu rotile. Le multumim tuturor celor care, prin donatiile, eforturile si perseverenta lor, au facut posibil acest pas urias inainte in acest proiect. Este o munca intensa si o mare responsabilitate pe care ti le asumi atunci cand pornesti la drum si construiesti un proiect umanitar. Continuam programul SPRINTEN de sustinere a copiilor cu dizabilitati motorii si avem speranta ca miile de kilometri parcursi pe bicicleta sau in alergare, in cadrul evenimentelor Riders Club si RUNFEST si a altor competitii sportive ale MPG, se vor transforma in mii de vise implinite pentru acesti copii si parintii lor", a afirmat Sanda Mocuta, directorul general al MPG si coordonatorul SPRINTEN.
 
Donatiile destinate proiectului umanitar se pot face online pe www.sprinten.org cat si la sediul MPG.
 
Ne ajuta sa dezvoltam proiectul si sa-l promovam numerosi parteneri, oameni deosebiti si cu suflet mare, carora dorim sa le multumim si sa le transmitem intreaga noastra recunostinta. Printre acestia mentionam DDB Romania - agentia de creatie a The Group, KinetoBebe - Centrul de Recuperare Pediatrica specializat in programe integrate si complexe de dezvoltare neuro-motorie, lingvistica si senzoriala a bebelusilor si copiilor, Scorseze Ambulanta, SBR - Soletanche Bachy Fundatii si Promis.
Sustin spiritul sportiv si proiectul SPRINTEN si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa informam publicul larg postul de radio Itsy Bitsy FM, in calitate de partener media oficial, impreuna cu eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, alaturi de partenerii media: Inga Media, Libertatea, Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sanatatea Media Group – Explore Medicine TV, FreeRider, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Alerg.ro, Edu-News.ro, Orasulm.eu, RunningMag, 4run.ro, Kooperativa 2.0, Sportlocal, Doctor.info.ro si bloggerii Vlad Mihalachioiu - 6pack.ro, Gabriel Solomon, Sorin Chineata – Chineata.ro si Robert Dorobantu – 188bpm.com.
 
Va multumim tuturor si va uram sa va bucurati din plin de libertatea de miscare!
 
eJobs ofera o modalitate prietenoasa de comunicare angajator-candidat

eJobs ofera o modalitate prietenoasa de comunicare angajator-candidat

17 Mai 2016

 
eJobs, site-ul numarul unu in recrutarea online din Romania si partenerul de recrutare al sistemului de competitii Romanian Corporate Sports, ofera companiilor o noua optiune prin care acestea isi pot crea profiluri personalizate, care reprezinta totodata si o modalitate mult mai prietenoasa si atractiva de comunicare cu potentialii candidati.
 
Companiile care recruteaza pe eJobs.ro au, de acum, o optiune in plus prin care sa atraga candidatii doriti. eJobs a introdus posibilitatea personalizarii paginilor de companie. Prin editarea noului profil, firmele isi cresc relevanta si devin mai atractive pentru cei care vor sa-si incerce sansa de a face un nou pas in cariera.
 
Prima parte a anului a fost una istorica pentru eJobs deoarece a reunit pe platforma cel mai mare numar de companii care au postat joburi, dar si de candidati care si-au actualizat CV-urile si au aplicat. Prin urmare, lansarea paginilor personalizate pentru companii vine ca un demers firesc in evolutia platformei eJobs, la care lucram in mod continuu pentru a o face mai eficienta si user friendly. De acum, companiile pot deveni mai atractive pentru candidati prin imbunatatirea informatiilor din profilul dedicat. Candidatii, de asemenea, pot obtine usor informatii despre firma la care aplica si, in acest mod, procesul recrutarii devine mai simplu, dar, mai ales, de o calitate mai buna", a declarat Andrei Frunza, CEO eJobs.
 
eJobs le ofera posibilitatea companiilor, prin noile facilitati lansate, sa incarce fotografii si filmulete de prezentare. Astfel, candidatii vor putea vedea cum arata sediul in care vor lucra, care este atmosfera de lucru si poate chiar si pe viitorii colegi.
 
Pentru a spori interactiunea si a fi la curent cu toate noutatile legate de activitatea companiei, firmele au posibilitatea de a-si conecta in pagina personalizata de pe eJobs si contul de Facebook, tocmai pentru a le confirma candidatilor autenticitatea informatiilor. 
 
Astfel, prin intermediul „Profilului de companie" eJobs imbunatateste procesul recrutarii, atat pentru companii, cat si pentru aplicantii la joburi.
 
Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,3 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, membru Ringier AG.
 
Cine este si cum arata cea mai fericita dintre generatii

Cine este si cum arata cea mai fericita dintre generatii

25 Februarie 2016

 
Marturisesc fara ocolisuri ca eu, Golden Horse, sunt un meteodependent. Odata cu cresterea temperaturilor de afara si cu zambetul tot mai puternic al soarelui, imi creste si mie nivelul de energie si de serotonina. Devin din ce in ce mai vesel si mai plin de viata, gata sa imi reinnoiesc abonamentul la hipodrom.
 
Totusi, starea mea de perfecta fericire pare ca are si o alta cauza, una mai aparte: fac parte, asa cum e cazul multora, din generatia Y - cea mai fericita dintre toate generatiile care au umblat pe planeta Pamant. Ideea aceasta am desprins-o din tot felul de studii, majoritatea demne de luat in seama, care au pus sub lupa caracteristicile generatiei mele, a celor nascuti intre 1981 si 2000. Mai jos, pentru placerea si informarea voastra, am facut un scurt si util, sper eu, rezumat al caracteristicilor milenialilor, al caror mandru reprezentant ma consider.
 
Generatia Y este cunoscuta mai ales sub denumirea de generatia Milennium sau Internet. Unii o mai numesc si Me Generation, sugerand ca am fi cu totii niste narcisisti inveterati. Rautaciosi, nu ai ce sa le faci! Insa nu putini sunt cei care ne lauda. Printre altele, pentru ca suntem niste adevarati vrajitori ai tehnologiei digitale. Avem insa multe alte calitati, iar printre acestea cele mai distinctive sunt urmatoarele: 
 
Asa cum am intuit intotdeauna, avem simtul estetic foarte dezvoltat. Cand alegem un produs sau serviciu, criteriile principale dupa care ne ghidam sunt designul placut si usurinta de utilizare, interactivitatea si customizarea. De asemenea, ne cheltuim banii pe produse unice si, daca se poate, de o calitate superioare, chiar de lux am putea spune. Chiar daca nu punem un pret foarte mare pe bani, atunci cand ii avem ii cheltuim in mod inteligent pe tot felul de produse care sa ne scoata in evidenta. De aceea, suntem considerati si cei mai exigenti consumatori.
 
Ne place munca, dar ne place si distractia. Fiind obisnuiti sa petrecem mai mult timp liber decat parintii nostri, nu suntem in niciun caz adeptii muncii peste program. Cautam un raport cat mai bun intre munca si viata personala, nefiind dispusi sa ne sacrificam timpul liber de dragul angajatorului. Vrem sa ne simtim bine la locul de munca, nu doar sa muncim si atat. De aceea, la job petrecem mult timp pe site-uri de socializare, facem rezervari, shopping online si manifestam dorinta mare de descoperire a tot felul de orizonturi pe Internet. Ne plac sporturile, ne plac petrecerile si avem nevoie sa ne mentinem la cote inalte nivelul de energie. 
 
Relatia cu tehnologia este una de mare camaraderie. Generatia noastra este obisnuita sa navigheze pe Internet, sa foloseasca tablete si smartphone-uri, cateodata chiar si simultan, si nu avem vreo problema sa lucram cu tehnologiile de varf. De asemenea, conversatile online sunt o modalitate de comunicare la fel de placuta si eficienta pentru noi ca si interactiunea directa, personala. Dar cel mai evident semn al generatiei noastre este ca nimeni nu ne poate intrece cand este sa ne anuntam reusitele pe retelele de socializare.
 
Avem o nevoie de afiliere foarte puternica. Ne place si ne dorim sa facem parte dintr-o echipa si nu prea ne convin joburile care presupun proiecte individuale. De asemenea, ne mai numim si generatia Carpe Diem. Azi e important, maine mai vedem. Mai ales cand ajungem in pozitii de conducere, ne setam prioritatile in functie de urgente. Poate ca pe unii ii enerveaza, dar noi nu ne apucam sa planificam pe termen lung cata vreme nu ne-am rezolvat situatiile "la zi".
 
Si pentru ca avem nevoie de multa energie pentru a ne mentine rangul de cea mai fericita, cea mai optimista si cea mai exigenta generatie, avem intodeauna aproape un Golden Horse. Cu un design care satisface si pe cel mai exigent critic, cu un gust placut si fresh, Golden Horse este bautura pe care o savureaza intreaga noastra generatie de mileniali!  
 
eJobs.ro, cel mai accesat site de catre romanii care vor un job

eJobs.ro, cel mai accesat site de catre romanii care vor un job

23 Februarie 2016

 
Ejobs.ro, partenerul de recrutare al Romanian Corporate Sports,  este cel mai accesat website de catre romanii aflati in cautarea unui loc de munca, arata un studiu realizat de subsidiara locala a companiei poloneze de cercetare si consultanta Gemius Romania.
 
eJobs.ro, cel mai mare site de recrutare din Romania, detinut de grupul de media Ringier, are peste 800.000 de vizitatori, in fiecare luna, potrivit metodologiei de calcul folosite de Gemius, care a avut in vedere doar accesarile facute de pe desktop. Per ansamblu, numarul mediu lunar al tuturor vizitatorilor unici - desktop, smartphone si tableta - ai eJobs.ro depaseste 1,5 milioane.
 
Pe locurile urmatoare in topul site-urilor accesate de romanii aflati in cautarea unui job se afla LinkedIn.com - peste 750.000 vizitatori lunar - si bestjobs.com/bestjobs.eu/bestjobs.ro - 450.000 vizitatori pe luna.
 
„Pozitia de lider a eJobs.ro in piata de recrutare este rezultatul efortului continuu pe care il depunem pentru a imbunatati experienta si eficienta platformei, atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Vom investi in continuare resurse importante pentru a ramane alegerea numarul unu a partenerilor nostri de recrutare, eJobs.ro fiind cel mai bun loc de intalnire al candidatilor cu ofertele de joburi si al companiilor cu viitorii angajati", a spus Andrei Frunza, CEO eJobs.ro.
 
Clasamentul celor mai accesate zece site-uri de catre romanii care vor un loc munca este completat de: indeed.com, cautaangajari.ro, jobrapido.com, hipo.ro, myjob.ro, jooble.org si cariereonline.ro.
 
Studiul Gemius mai arata ca romanii intre 19 si 24 de ani si cei intre 45 si 49 de ani intra, intr-un numar mai mare, pe site-urile de joburi. Concret, peste 250.000 de vizitatori unici lunar se incadreaza in segmentul de varste 19-24 de ani, in vreme ce aproximativ 213.000 de vizitatori unici pe luna fac parte din grupa de varste 45-49 de ani. Studiul a fost realizat in noiembrie 2015 si a vizat romanii de peste 19 ani care acceseaza Internetul de pe desktop.
 
Pentru a vedea oferta eJobs.ro intra aici.
 

 

Fizio-kinetoterapia, vitala in recuperarea dupa accidentari

Fizio-kinetoterapia, vitala in recuperarea dupa accidentari

10 Februarie 2016

 
In cadrul activitatilor sportive pe care le desfasuram, fie la nivel profesionist sau de amator, ne putem confrunta si cu situatii neplacute in care pot avea loc diverse accidentari. O analiza generala efectuata de medici arata ca genunchiul - cea mai mare articulatie a corpului, prin intermediul caruia efectuam o multime de activitati - este cel mai predispus la accidentari. Articulatia genunchiului suporta, in diferite situatii de efort, greutatea corpului multiplicata. Interactiunea dintre oase, muschi, tendoane, cartilaje si alte parti moi in articulatia genunchiului asigura corpului stabilitate si, in acelasi timp, mobilitate. Patologia sportiva la nivelul genunchiului se ocupa de prevenirea si tratarea afectiunilor care pot surveni la aceasta articulatie, in urma unor accidente produse pe durata a diferite activitati sportive. Doctorul Bogdan Ioan Andrei, medic specialist in Ortopedie traumatologie la Spitalul Sanador, a abordat acest subiect pentru a informa cat mai bine sportivii, dar si pacientii care se confrunta cu aceste situatii. 
 
Leziunile la nivelul articulatiei genunchiului apar prin suprasolicitare in cadrul practicarii sporturilor de performanta sau in cadrul activitatilor fizice intensive, dar si in mod acut, in urma unei cazaturi sau a unei miscari gresite. Printre cele mai frecvente leziuni ale articulatiei genunchiului, intalnite de specialisti in medicina sportiva, se numara leziunile ligamentelor incrucisate - anterior si posterior. De cele mai multe ori, ruptura ligamentelor incrucisate anterior (LIA) se datoreaza unui mecanism rotational, iar, mai rar, unei miscari de sertar. Repercusiunile rupturii LIA trebuie intelese foarte bine, intrucat ele nu apar la nivelul miscarilor de flexie-extensie ale genunchiului. Pacientul isi recapata complet aceasta miscare dupa 4 - 6 saptamani de fizio-kinetoterapie si nu simte instabilitate in momentul in care o efectueaza, cum ar fi, de exemplu, in cazul genuflexiunilor. Genunchiul este insa vulnerabil la miscarile de rotatie si de torsiune: se simte instabilitate la miscarile de rotatie a corpului cu piciorul blocat la sol in sporturile de pivotare, dar si in rutina zilnica. 
 
Conform unor statistici, 80% dintre pacientii cu ruptura LIA neglijata, dupa 2 ani dezvolta artroza, respectiv imbatranirea prematura a articulatiei genunchiului. De aceea, tratamentul este exclusiv chirurgical si consta in reconstructia LIA cu grefe ligamentare. Strategia terapeutica este foarte importanta, iar la momentul actual cuprinde:
 • reeducarea functionala: urmarea unui program de fizio-kinetoterapie, bine condus si supravegheat;
 • reconstructia ligamentului incrucisat anterior.
 
De asemenea, exista mai multe tipuri de grefa:
a) Autogrefa recoltata de la pacient este cea mai folosita grefa; este accesibila ca pret si foarte buna, intrucat are o capacitate buna de integrare, insa nu are intotdeauna dimensiunile dorite, din punct de vedere lungime si grosime. Autogrefa este de mai multe tipuri: hamstrings, tendon rotulian (BTB), tendon cvadricipital, fascia lata. In prezent, cea mai folosita ca prima varianta este hamstrings, iar BTB se foloseste in revizii (atunci cand se rupe si grefa initiala). Solutia este recomandata de multe ori jucatorilor de fotbal si de baschet.
b) Allogrefa recoltata de la alt pacient si adusa de la banca de tesuturi este o grefa ideala ca dimensiune si structura. Grefa are grosimea dorita, tendonul este foarte rezistent, dar sansele de integrare sunt mai mici decat in cazul autogrefei. De aceea, aceasta grefa este mult mai rar folosita, fiind o optiune serioasa doar in anumite cazuri.
c) Grefa artificiala este o optiune excelenta in prezent, mai ales pentru sportivii de performanta, permitand reluarea rapida a activitatii. Ofera o siguranta superioara asupra grefei si previne reruperea acesteia. 
 
Rata de recidiva este, in prezent, pentru autogrefa de 9,6%, iar pentru allogrefa de 25%. Datorita progreselor inregistrate in ultimii 40 de ani, sansele de reintegrare in sport sunt foarte mari. Rezultatele unui studiu recent, legat de gradul de performanta atinsa de sportiv dupa ligamentoplastie arata ca 81% dintre persoanele monitorizate se intorc la activitatea sportiva, dintre care numai 65% ajung la nivelul sportiv anterior accidentarii si doar 55% ajung la nivel competitiv. Practic, dupa operatie, 1 sportiv din 3 nu va ajunge la acelasi nivel de performanta, iar 1 din 2 nu va atinge acelasi nivel competitiv. Atletii se pot intoarce la activitatea sportiva dupa minim 6 luni, dar poate dura si un an. Exista cativa parametri care trebuie insa atinsi, pana la reintegrarea in sport: lipsa tumefactiei la nivelul genunchiului, forta si masa musculara simetrica, control neuromuscular adecvat, revascularizarea grefei la RMN. Orice compromis legat de oricare dintre parametri va duce la o reaccidentare atat la un om normal, cat si la un atlet. Pentru recuperare, pacientul are nevoie de ajutorul unui medic ortoped specializat, precum si cel al unei echipe de recuperare formata din medic si fizio-kinetoterapeuti cu experienta. 
 
„Scopul acestei interventii nu este ca pacientul sa mearga sau sa nu simta durere, ci este sa faca sport, amator sau profesionist. Reintegrarea in sport depinde de foarte multi factori, cei operatori - momentul operator, tipul de grefa ales, modul de fixare, dar si de programul de reabilitare. As vrea sa remarc si faptul ca cea mai buna operatie poate avea un rezultat dezastruos din cauza unei recuperari neadecvate, respectiv poate fi influentata de factori sociali, psihologici si asa mai departe", a explicat dr. Bogdan Ioan Andrei.
 
Acesti factori trebuie luati in considerare atat in cazul unui sportiv de performanta, cat si al unuia amator, iar procedurile de recuperare trebuie respectate pas cu pas.
 
„Sportivii amatori considera aceasta operatie una foarte complicata, ceea ce este partial adevarat. In subconstientul lor apare urmatoarea teorie: daca ajung la 30 de zile sa mearga, la 45 sa mearga si pe bicicleta, iar la 60 sa alerge usor si sa nu ii doara genunchiul sunt multumiti. Chiar foarte multumiti. Dar eu, ca si chirurg, sunt multumit? Pentru mine, pacientul este in limite normale: are psihic bun, este multumit, este reintegrat familial si profesional, dar are musculatura atrofiata, este pe punctul de a renunta la kinetoterapie, la ajutor, nu mai este dispus sa investeasca timp, bani si energie in kinetoterapie, in munca cu un profesionist? Aceasta gandire va duce la o mentinere a atrofiei musculare, la un regres legat de mobilitatea genunchiului, respectiv la o reintegrare necontrolata in activitatea sportiva", a subliniat dr. Bogdan Ioan Andrei. 
 
Riscurile unei recidive sunt mari. La 6 luni, un astfel de pacient, sportiv amator, are sanse poate de 50% de a repeta accidentul iar munca, energia, banii si increderea investite se pot pierde foarte usor. De aceea, persoanele active trebuie sa tina cont de urmatorele sfaturi considera specialistii: sportivii de performanta trebuie sa aiba rabdare pentru ca in urma recuperarii sa poata ajunge din nou la acelasi nivel, iar sportivii amatori trebuie sa fie consecventi, sa faca kinetoterapie continua pe o perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni.
 
Alte articole pe aceasta tema pot fi citite aici.
 
Ghosting-ul sau cum au ajuns fantomele sa bantuie amorul in secolul 21

Ghosting-ul sau cum au ajuns fantomele sa bantuie amorul in secolul 21

29 Ianuarie 2016

Un nou an, un nou inceput, noi vise, planuri marete la inceput de drum si energii reinnoite… Insa, vorba poetului, bine, bine, dar cu dragostea cum stai?

Pentru ca ceea ce ne bantuie zilele astea nu este nici stafia Craciunului trecut si nici Casper, fantoma prietenoasa. Conteaza mai putin daca locuiesti in pod, la mansarda sau la parter. Chiar si in secolul nostru, al vitezei si al tehnologiilor ametitoare, tot risti sa fii vizitat de fantome. Tuturor ni se poate intampla sa fim bantuiti de fantome care nu stau ascunse sub pat si nici nu fac scarile sa scartaie.

Dar hai sa ma explic. Poate ca nu o data ti s-a intamplat sa iti pice cu tronc un tip cool sau o tipa misto, cu care aveai o groaza in comun si alaturi de care te vedeai deja vara in Vama, iarna la Predeal, seara in pub, club sau oriunde iti place tie sa stai chill dupa job. Desi ai primit din partea lui sau a ei toate semnalele posibile ca te place si ca lucrurile merg foarte bine intre voi, la un moment ai fost parasit sau parasita fara nicio explicatie.

Tipul sau tipa s-a evaporat pur si simplu din viata ta fara niciun cuvant, printr-o scamatorie demna de reflectoare. Niciun mesaj de despartire, nicio scrisoare de adio, niciun telefon sau SMS, iar despre o cearta zdravana demna de niste indragosititi nici nu incape discutie. Evident ca ai incercat sa obtii un raspuns, o reactie, un motiv sau macar un semn de viata de la iubitul sau iubita care a disparut fara urma. Ai insistat fara succes cu telefoane, SMS-uri, mailuri, i-ai scris pe Facebook, ai verificat pe Instagram, dar absolut niciun semn de recunoastere de partea cealalta. Nimic. Tacere mormantala.

Evident ca, dupa aceea, ai inceput sa te ingrijorezi, sa iti pui intrebari, sa cercetezi unde ai gresit, sa iti dai seama ce nu a mers etc. Si uite asa, usor, usor, ai ajuns sa dezvolti cele mai bizare idei, sa iti ineci prietenii in teorii ale conspiratiei care i-au lasat pana si pe cei mai radicali dintre ei cu gura cascata.

Ca sa te scutesc de suferinte inutile sau chiar de o vizita la terapie pe motiv de love obsession, hai sa iti spun ce ti s-a intamplat. Ai fost fantomat sau ghosted pe limba de bastina, in care a fost observat prima oara fenomenul. Se pare ca tipul sau tipa de care ai fost inamorat sau indragostita practica despartirea fara confruntare, pe modelul celui care pleaca dupa tigari si nu se mai intoarce. Pe scurt, prefera sa o stearga din relatii fara explicatii, pe sistemul log in & log out. Unii spun ca aceste fantome moderne nu sunt amatoare de eventualele certuri si furtuni emotionale care insotesc de obicei despartirile, alegand astfel sa se furiseze din relatii. Cei mai multi insa vad in ghosting un semn de lasitate si de lipsa de fair-play la adresa partenerului.

In fine, oricum ar fi, disparitia fara urme din relatia de cuplu este din ce in ce mai practicata si foarte multi tineri spun ca au trecut macar o data prin aceasta experienta. De aceea, este bine sa fii gata pentru confruntarea cu astfel de fantome si sa iti mentii la cote maxime rezervele de energie amoroasa. Alaturi de Golden Horse ai energie pentru toate marile iubiri care vor veni, dar si pentru a exorciza toate fantomele care iti bantuie trecutul.

Sportul de echipa, cea mai buna alegere pentru angajatii companiilor

Sportul de echipa, cea mai buna alegere pentru angajatii companiilor

19 Ianuarie 2016

 
Un nou sezon, o noua energie si cea mai buna alegere pentru sportul de echipa! Romanian Corporate Sports da startul unei noi serii de campionate sportive organizate de MPG.
 
In 2016 va asteapta portii bune de Sportainment: miscare si distractie intr-un cadru atractiv, cu premii si diferite beneficii! Din martie pana in iunie, va puteti bucura de miscare si va puteti demonstra spiritul spotiv la campionatele la fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, ciclism, alergare, pub games si karting, in diferite locatii din Bucuresti. 
 
Grabiti-va sa alegeti membrii echipei si sa va inscrieti in Romanian Corporate Sports pana la finalul lunii ianuarie 2016 pentru a va bucura de un DISCOUNT de 100 de euro! 
 
Mai multe detalii despre oferta si inscrieri, puteti afla apeland numarul 031 805 40 42 sau printr-un e-mail la sales@mpg.com.ro.
 
Sarbatorile de iarna, cele mai frumoase momente din an

Sarbatorile de iarna, cele mai frumoase momente din an

16 Decembrie 2015

Ca de fiecare data, in perioada sarbatorile de iarna petrecem cele mai frumoase si inaltatoare momente ale anului. Acum ne amintim cu drag evenimentele traite in anul care tocmai a trecut, ne refacem puterile si ne planuim noi aventuri pentru ca... viata trebuie traita din plin, nu-i asa?!

MPG si Romanian Corporate Sports va multumeste pentru spiritul de echipa si bucuria aratate la campionatele din acest an si va asteapta cu noi oferte in 2016!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va umple sufletele de incredere, speranta si fericire, iar noul an sa va aduca numai impliniri frumoase!

Campionii Romanian Corporate Sports 2015

Campionii Romanian Corporate Sports 2015

10 Decembrie 2015

 
Peste 150 de echipe ale angajatilor din companiile medii si mari din Bucuresti au luat parte in acest an la cele doua editii de primavara si de toamna ale campionatelor Romanian Corporate Sports! 
 
Au fost competitii frumoase si antrenante, s-a jucat cu pasiune, cu talent, cu fairplay si ambitie. S-au legat prietenii, s-au schimbat idei, opinii si s-au identificat oportunitati de colaborare. La finalul a doua sezoane pline de sport si distractie, toate echipele au simtit beneficiile petrecerii timpului in echipa cu colegii, pe terenul de sport, in aer liber si intr-o atmosfera relaxata, lucru pentru care ii felicitam. In plus, campionii si-au cules laurii si au primit felicitarile binemeritate pentru performantele sportive dar si pentru bucuria cu care au jucat in campionate.  
 
Asadar, anul acesta au urcat pe podium urmatoarele echipe:
Fotbal Liga 1: Loc I - CATENA; Loc II - LINDAB; Loc III - FARMEXIM
Liga 2: Loc I - Coca-Cola Operational; Loc II - MedLife; Loc III – NAPOLACT;
Tenis – Divizia Masters: Loc I - VODAFONE Romania; loc II - BCR; loc III - IBM Romania;
Divizia Challenge: Loc I – ROMATSA-R.A.; Loc II – SANADOR 1; loc III - VTM
Tenis de masa – Loc I - Coca-Cola Hellenic; Loc II – INTERBRANDS M&D; Loc III – FARMEXIM;
Karting – Loc I - Luca Way; Loc II –  Coca-Cola Hellenic 2; Loc III - Coca-Cola Hellenic 1;
Baschet – Loc I - ROMATSA-R.A., campioana pentru a doua oara consecutiv; Loc II – ORTOKINETIK; Loc III – Coca-Cola HBC Romania.
 
Sportul in echipa este un mijloc ideal pentru deconectare, recunoastere si apreciere, lucru pe care il confirma si participantii la campionatele Romanian Corporate Sports. 
 
"Participarea la Romanian Corporate Sports este un bun prilej pentru a socializa si pentru team building. Sporturile de echipa au avantajul ca te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de a colabora, a comunica si de a lucra in echipa. A devenit deja o traditie sa ne reprezentam compania la diverse competitii, fie ca vorbim de maraton, fotbal sau tenis de masa", a afirmat Andrei Sulyok, director general al Lindab Romania.  
 
Jaak Mikkel, directorul general Coca-Cola HBC Romania este pasionat de miscare si incurajeaza angajatii sa ia parte la cat mai multe evenimente sportive: "Consideram ca este foarte important sa avem un stil de viata activ si dorim sa folosim orice oportunitate de a face sport. Accesam o arie destul de larga de activitati sportive, in care avem cel putin jumatate din angajati implicati, care fac miscare. Iubesc baschetul si faptul ca organizati asemenea competitii mi se pare un lucru foarte bun".
 
Chiar daca practica sport la nivel de amatori, cei mai multi dintre angajatii companiilor aloca timp si resurse financiare consistente acestei activitati care, de cele mai multe ori, devine pasiune.
 
"Cand obtin rezultate pozitive, nu neaparat locul 1, ci ajung in primii 4 sau 8, atunci inseamna ca nu am muncit degeaba. Cand am sansa sa fiu primul, atunci este o bucurie extraordinara si simt nevoia sa o impart si cu familia si cu ceilalti prieteni. Incerc sa promovez beneficiile practicarii sportului printre colegii si prietenii mei. In felul acesta, corpul este mai sanatos si rezista mai bine la toate aspectele sociale cu care ne confruntam, atat fizic dar si mintal", este de parere Alin Ionel Albu, auditor intern in cadrul companiei ROMATSA.
 
Pentru anul viitor, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe pentru amatori adresat firmelor din Romania le pune la dispozitie salariatilor din companii peste 10 oferte de campionate si evenimente care pot fi accesate de companii pentru salariatii lor:  fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, pub games – darts, biliard, bowling, dar si ciclism, alergare, karting si golf. 
 
Firmele care nu si-au inscris inca echipele, intr-una sau in mai multe competitii Romanian Corporate Sports - www.corporatesports.ro, mai au timp la dispozitie pana la finalul lunii ianuarie 2016 sa intre in cercul privilegiat al celor care isi sustin angajatii sa faca miscare si sa se relaxeze dupa orele petrecute la locul de munca. Mai mult, companiile pot beneficia de oferte speciale si vouchere de discount daca aleg sa participe cu echipele la mai multe sporturi in cadrul sistemului. 
 
Coordonatorii evenimentelor Romanian Corporate Sports sunt MPG si Fundatia PROAM Events, iar partenerul media oficial este Kiss FM. Alaturi de organizatori sunt sponsorii oficiali: Abbara, Spearhead Systems, SANADOR, Head, Wilson, iNES IPTV si iNES GROUP, dar si urmatorii sponsori: Club Moving, Golden Horse, Dent Estet, Gustare Nevinovata, Nescafe 3in1, Coca-Cola Hellenic si Grand Papa. eJobs este alaturi de Romanian Corporate Sports in calitate de partener recrutare. Magazinul oficial al proiectului sportiv este Tennis Warehouse Europe.
 
Au oferit sprijin in promovare si in informarea publicului partenerii media principali: INGA MEDIA, Libertatea - Sportnews.ro, Libertatea, Auto-Build, BravoGirl si Plafar, dar si partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Business Days, TV CITY, FreeRider.ro, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity, PSnews.ro, 188bpm.com si Orasulm.eu.
 

 

Sarbatori fericite fara batai de cap

Sarbatori fericite fara batai de cap

10 Decembrie 2015

 
Credeai ca sarbatorile de iarna au fost inventate de spirite evlavioase, menite sa testeze generozitatea, sensibilitatea si creativitatea speciei umane in alegerea celor mai frumoase surprize si cadouri sau a celor mai reusite destinatii de vacanta? Imi pare rau ca iti spulber iluziile, dar lucrurile nu stau nici pe departe asa. 
 
Mai degraba ele au fost create de spirite razboinice ca sa ne testeze pe rand robustetea psihica, dar si fizica, stabilitatea emotionala, dar si financiara, impreuna cu resursele de rabdare si disponibilitatea de a face fata unor doze consistente de stres. Fara doar si poate, Craciunul si Revelionul sunt testele supreme de rezistenta de la final de an. 
 
Ai luptat tu cat ai luptat unsprezece luni, ai mers pe branci, ai trecut prin ciur si prin darmon, ai facut fata cu brio noptilor nedormite, orelor suplimentare, presiunilor din partea sefilor si administratorului de bloc. Ba mai mult, ai trecut prin certuri si impacari cu iubitul sau iubita, ai scos-o la capat cu ratele la banca sau alte datorii si ai reusit performanta sa iti platesti taxele la timp. Dar abia acum se vede din ce material esti facut! 
 
Daca nu stii sa te gestionezi atent, risti sa ramai fara rasuflare chiar pe ultima suta de metri din an. Nici nu e de mirare ca sarbatorile de iarna dau nastere la mai multe depresii decat oricare alta perioada din an. In luna decembrie, oamenii isi evalueaza nivelul de fericire si se consuma, pentru sau din cauza aceasta, mai ceva decat cerceteaza copiii jucariile de sub brad. 
 
Din experienta mea, nimic nu caleste mai bine caracterul omului decat efortul logistic urias care inseamna intocmirea listei de cadouri, cursa cumparaturilor si gasirea celor mai frumoase si avantajoase lucruri, negocierea meniului de Craciun, vizita rudelor si a prietenilor, toate desfasurate pe fundalul omniprezent si uneori deloc prietenos al colindelor si al frigului de afara. Pentru a duce la bun sfarsit asemenea activitati intr-un adevarta tur de forta, ar trebui ca natura sa te fi inzestrat cu vointa, energia si ambitia lui Napoleon. Desi, daca stam bine sa ne gandim, nici stralucitul strateg nu a reusit sa faca miracole pe timp de iarna. 
 
De aceea, eu zic sa nu te pierzi cu firea daca nu esti as la capitolul pregatiri de sarbatori. Iti spun sigur ca exista solutii, iar conceptul magic se numeste managementul asteptarilor. Daca stii deja cu ce se mananca toate acestea, atunci... stii destule! 
 
Gestionarea asteptarilor, mai ales in contextul complicat al sarbatorilor, este o abilitate insuficient utilizata, in opinia mea. Nu toata lumea este capabila de asa ceva, dar poate daca ar fi, s-ar putea evita o multime de drame in viata noastra de zi cu zi. Ideea este simpla: nu iti seta obiective fanteziste in raport cu tine si cu cei din jur, pentru ca aceasta este reteta sigura pentru esec. Mai bine iti pastrezi mersul in viata fara rezolutii de Anul Nou, fara promisiuni di granda, fara vise cu distante astronomice. Aplica strategia oamenilor destepti si multumiti: promiti putin, oferi mai mult decat ai promis, recunostinta garantata din partea tuturor. In plus, daca iti setezi de la inceput asteptari mai mici, ai sanse mai mari sa te bucuri atunci cand realitatea iti depaseste inchipuirile.
 
Prin urmare, nu il mai astepta pe Mos Craciun cu atata nerabdare, nu mai visa cu ochii deschisi la vacanta de iarna, la partia de schi, la sanie, la patine si la oameni de zapada. Nu iti mai lasa imaginatia sa zburde neintrebata cand vine vorba de fripturi, prajituri si cozonaci! 
 
Pe scurt, nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti. Mai bine asculta de sfatul meu: ia un Golden Horse, ramai cu picioarele pe pamant si deschis la oportunitati si fa-ti plinul de energie pentru final de an!
 
Golden Horse va transmite tuturor sa petreceti frumos de sarbatori si „La multi, multi ani, plini de energie!".
 
 

 

Sanador, primul Centru de Excelenta HyProCure din Romania

Sanador, primul Centru de Excelenta HyProCure din Romania

10 Decembrie 2015

 
 
Sanador vine cu o noua veste buna pentru partenerii si clientii sai! Dr. Bogdan Andrei, medic specialist ortopedie traumatologie a primit certificarea de „maestru" chirurg HyProCure, iar Sanador a fost atestat drept primul Centru de Excelenta HyProCure din Romania, de catre compania GraMedica, cea care a produs implantul HyProCure, folosit in peste 40.000 de proceduri ortopedice la nivel mondial.
Acest program al Centrelor de Excelenta HyProCure a fost conceput pentru a acredita medicii specialisti, grupurile medicale si centrele de sanatate pregatite sa realizeze proceduri HyProCure de stabilizare talotarsiana, extra-osoase si sa ofere ingrijire totala, post-operatorie, pacientilor care au suferit interventii ortopedice. 
 
Istoria acestei interventii chirurgicale a inceput in urma cu 12 in USA, cand dr. Michael E. Graham a inventat un implant care odata introdus intre calcaneu si talus, blocheaza miscarea de hiperpronatie a gleznei si corecteaza deformatia. 
 
In prezent, cel mai performant tratament pentru piciorul plat valg, afectiune cunoscuta sub denumirea de platfus, este cel chirurgical si consta in blocarea miscarii de hiperpronatie a piciorului, de valgizare si prabusire a arcului longitudinal medial cu ajutorul unui implant special. Acesta se introduce la nivelul articulatiei talo-calcaneene, in sinus tarsi, si este denumit HyProCure. Este o interventie chirurgicala simpla – presupune doar o incizie de 1 cm, cu riscuri minime -  la nivelul amplitudinii operatorii care se efectueaza sub control radiologic, iar rezultatele sunt remarcabile si recuperarea este extrem de rapida. Acest implant corecteaza complet deformatia gleznei si ofera pacientilor o viata normala, fara durere si fara repercusiuni in timp.
 
Termenul de picior plat valg – platfus - este utilizat pentru a descrie o diformitate a piciorului si gleznei, clinic usor de recunoscut, care consta in scaderea inaltimii arcului longitudinal medial. Nu exista, insa, o definitie clinica sau radiologica unanim acceptata a inaltimii medii, a valorilor considerate normale ale arcului longitudinal medial al piciorului.
 
Pe baza aplatizarii arcului longitudinal in incarcare, dar mai ales a mobilitatii articulatiilor si a tendoanelor exista 3 tipuri de picior plat valg:
Piciorul plat flexibil: mobilitate si amplitudine bune ale miscarilor. Aceasta deformatie se poate indrepta pana la varsta de 12 ani, dupa aceasta varsta devenind ireversibila. Incidenta acestei deformatii este de 96% la copiii mai mici de 4 ani,  29% intre 10 si 20 de ani si numai 6% intre 50 si 60 de ani.
Piciorul plat cu scurtarea tendonului achilean: reprezinta 20% din toate cazurile si prezinta tulburari de mobilitate, de mers.
Piciorul plat rigid: diminuarea sau disparitia mobilitatii. Tulburarile de mobilitate, de mers sunt grave.
 
Copiii sunt in general asimptomatici mai ales pentru ca au un picior plat valg flexibil si tolereaza foarte bine aceasta diformitate. S-a demonstrat, insa, prin numeroase studii ca, in timp, fara a putea estima exact cand, apar modificari la toate articulatiile membrului inferior si la nivelul coloanei vertebrale, moment in care afectiunea devine simptomatica. Uneori repercusiunile sunt foarte grave. Aceste modificari ale membrului inferior determina aparitia durerilor articulare, scad performantele mobilitatii articulare, iar, in timp, duc la deteriorarea articulatiilor.
 
Dr. Bogdan Andrei, „maestru" chirurg in cadrul primului Centru de Excelenta HyProCure din Romania, are o experienta vasta in operatiile ortopedice, dar si in artroscopie si medicina sportiva. Dr. Andrei este specializat intr-o serie de interventii chirurgicale, inclusiv in tehnici chirurgicale minim invazive, avand la activ sute de astfel de interventii la genunchi, glezna sau umar. 
 
Sanador, in care dr. Bogdan Andrei  isi desfasoara in prezent activitatea si primul Centru de Excelenta HyProCure la nivel national, dispune de cea mai noua tehnologie medicala, de echipamente medicale de ultima ora si de o echipa de specialisti cu o experienta bogata. La momentul actual, Sanador este cel mai mare spital privat, multi-disciplinar, din Romania. 
 
Decembrie, o luna plina de magie si surprize frumoase la Club Moving

Decembrie, o luna plina de magie si surprize frumoase la Club Moving

7 Decembrie 2015

 
Club Moving vine in luna decembrie cu multe surprize pentru fanii sai si toti iubitorii de miscare. Pentru orice abonament Moving platit in aceasta luna se va oferi un CADOU, ce poate fi folosit de persoana in cauza sau poate fi daruit celor dragi.
Oferta Club Moving pentru decembrie 2015 este urmatoarea:
 
599 Euro Abonament 12 luni Fulltime si un beneficiu, la alegere*
 
*+ 1 luna abonament / + 2 luni freeze / + 4 sedinte antrenor personal + 3 luni abonament pentru copil cu varsta intre 4 si 14 ani
 
Club Moving este lider in piata de fitness din Franta si  ocupa numarul 5 in cea din Europa. De-a lungul a celor 30  de ani de experienta a promovat importanta sportului si a unui stil de viata sanatos si relaxant sub sloganul „Miscarea este viata"! 
 
Franciza Moving a fost introdusa in Romania in primavara lui 2010 si a fost adaptata pentru piata autohtona. Astazi Club Moving Romania opereaza sub doua concepte diferite: Club Moving si Moving Express. 
 
In Bucuresti, Otopeni, Cluj si Iasi au fost deschise cluburi complexe in care se pot regasi atat facilitatiti de fitness, aerobic, cardio, dar si zone de wellness cu piscine, saune, saline si saloane de masaj. 
 
Locatiile Moving Express din Ploiesti, Bacau, Pitesti, Craiova, Militari au ca audienta un target tanar, dinamic si foarte activ, motiv pentru care diversitatea programelor de fitness si a facilitatilor a fost foarte importanta. Clientii Moving Express se bucura de sali de fitness spatioase si dotate cu cele mai performante aparate la un pret accesibil. Mai multe informatii pot fi obtinute apeland la contactele: bucuresti@clubmoving.ro si 0744.771.144.
 
Daruieste si inspira!
 
Sanador a deschis Centrul de preventie, diagnostic si tratament pentru cancerul la san

Sanador a deschis Centrul de preventie, diagnostic si tratament pentru cancerul la san

2 Decembrie 2015

 
Suntem convinsi ca ati auzit de multe ori ca este mai bine sa preveniti decat sa tratati. Nimeni nu isi doreste sa se afle brusc intr-o situatie ingrijoratoare sau chiar grava legate de starea de sanatate. Asadar, fiecare dintre noi trebuie sa se ghideze, mai ales cand vine vorba despre sanatate, dupa zicala "Paza buna trece primejdia rea!". Pentru a afla cat de bine functioneaza organismul nostru si pentru a ne asigura ca avem o sanatate optima este recomandat ca in fiecare an sa efectuam o serie de controale medicale de rutina.
 
Sanador, prin centrele sale medicale, ofera mai multe variante de consultatii, analize si tratament clientilor sai.  Pachete speciale pentru screeningul cancerului mamar sunt oferite incepand cu 1 octombrie 2015, in cadrul Centrului de preventie, diagnostic si tratament al cancerului de san, care functioneaza de la aceasta data in cadrul Sanador. 
 
Anual, in Romania, sunt diagnosticate cu aceasta maladie aproximativ 6000 de femei. Asadar, daca va regasiti intr-una dintre situatiile de mai jos, puteti apela la specialistii Sanador pentru un consult senologic, care va poate salva viata:
- identificati o deformare la nivelul sanului, o asimetrie, modificari ale tegumentelor la acest nivel sau o retractie a mamelonului;
- exista o persoana diagnosticata cu cancer in istoricul familial;
- simtiti o umflatura la san sau ati gasit sutienul patat de o scurgere mamelonara.
 
In faza incipienta, cancerul de san nu da niciun semn vizibil, nu poate fi depistat prin simpla palpare a sanului. Investigatiile imagistice de inalta performanta, ecografia mamara cu sonoelastografie, mamografia cu tomosinteza si RMN-ul mamar cu substanta de contrast pot depista un cancer incipient. In cadrul examenelor Sanador se efectueaza si punctie biopsie cu pistol pentru tumorile mamare suspecte. Rezultatul anatomopatologic si imunohistochimic este eliberat de medici specialisti in acest domeniu. Sanador utilizeaza si aparatul Gamma Finder, de ultima generatie, in cazuri de cancer de san incipient, pentru depistarea ganglionului santinela. Astfel se poate practica o interventie chirurgicala minim invaziva si se poate evita edemul de brat, care apare uneori dupa mastectomie. 
 
Depistarea, diagnosticul si tratamentul cancerului mamar sunt asigurate de o echipa multidisciplinara din care fac parte dr. Cristina Saptefrati, medic primar Ginecologie Obstetrica, cu o experienta de 25 de ani in depistarea, diagnosticarea si tratamentul chirurgical al cancerului de san, precum si dr. Mircea Dediu, medic primar Oncologie medicala.
 
In cadrul Sanador se pot efectua si markeri tumorali -  indicati pentru monitorizarea tratamentului si detectia precoce a recurentelor tumorale, dar si teste genetice - BRCA 1 si BRCA 2; este indicat sa se efectueze secventierea completa a ambelor gene.
 
Dupa mastectomie, in urma consultului fizioterapeutic se va stabili un program de exercitii fizice personalizate, care vor duce la cresterea mobilitatii umarului si a bratului. Prin efectuarea exercitiilor recomandate, senzatia de amorteala, furnicaturile sau usturimea, care pot aparea postoperator, vor disparea in cateva luni. Medicul psihoterapeut va consilia pacientele pe tot parcursul tratamentului pentru a le ajuta sa isi accepte diagnosticul si sa faca fata noilor situatii aparute in viata lor, astfel incat sa isi pastreze echilibrul psihoemotional.
 
Nu uitati, un control de rutina va poate salva viata!

 

«Tratamente» pentru spaima de oratorie

«Tratamente» pentru spaima de oratorie

20 Noiembrie 2015

 
Trebuie sa recunosc ca pana si eu, nazdravan cum sunt in postura mea de cal intelept, am avut spaimele mele legate de vorbitul in public. Fie ca este vorba despre o prezentare, despre un interviu sau un discurs, obligatia de a inseila cateva fraze coerente si frumoase in fata unei audiente care depaseste pragul de cinci persoane poate trezi in noi scenarii sumbre. Acesta pare sa fie unul dintre momentele critice din existenta noastra si tot ceea ce ne dorim este sa scapam teferi si nevatamati. Un eveniment neprevazut, o urgenta, chiar un accident minor... orice idee ne mai loveste pe post de scuza ar putea functiona intr-un astfel de moment de cumpana. Orice, numai sa fugim de situatii penibile!
 
La prima vedere, necesitatea de a rosti niste fraze banale in prezenta unor colegi, prieteni, sefi, rude sau chiar necunoscuti nu pare un scenariu asa complicat. Oamenii vorbesc unii cu altii chiar din primul an de viata. Atunci, de ce cand soarta ne impinge intr-o situatie de acest fel o tratam ca pe un dezastru? De ce ne simtim prinsi intr-o capcana si parca am da aproape oricat numai sa scapam?
 
Stramosii nostri ne-au pregatit pentru supravietuire in conditii dure, pentru lupta si fuga, pentru vanatoare si orientare, dar nu ne-au pregatit pentru discursuri publice. In fata unui astfel de moment, daca facem un salt in timp, evolutia la care am asista dupa anii ‘90 ne-a lasat putin descoperiti la capitolul oratorie si artificii in comunicare. Erau alte vremuri atunci, iar energia trebuia conservata pentru cauze mai nobile si nu pe ore de educatie oratorica, asa cum a practicat lumea occidentala. In plus, sustinerea unui discurs in fata unei audiente mai mari de cinci persoane putea fi o provocare pentru acele timpuri in care restrictiile de exprimare erau destul de clare.
 
Dar cum istoria nu sta pe loc, iata ca ajungem in prezent si ne trezim ca in orice domeniu aproape ni se cere pe un ton imperativ sa comunicam cat mai mult si cat mai bine  - doar comunicarea este cheia succesului, nu?! Trebuie totodata sa fim persuasivi si, in anumite cazuri, combativi. Fiecare cuvant al nostru sa impresioneze, iar la nevoie chiar sa starneasca lacrimi de tristete sau de bucurie. 
 
Daca ar avea de ales, probabil ca cei mai multi ar prefera sa se intoarca in „pestera" lor sau sa plece la vanat fluturi in parc  decat sa fie nevoiti sa tina a doua zi un discurs de 10-15 minute minute in fata unei sali pline. Din pacate insa, de obligatia de a vorbi in public nu va scapa nimeni, la un moment dat, nici de s-ar ascunde la capatul lumii. Si acolo s-ar gasi vreun binevoitor care sa iti propuna „spune cateva cuvinte de suflet, ca doar te pricepi!", sa nu ai vreo indoiala.  
 
Intr-un episod memorabil dintr-un serial la fel de memorabil, Jerry Seinfeld povesteste ca, pusi in fata variantelor de a rosti un necrolog in fata rudelor sau de a fi chiar ei in locul decedatului, cei mai multi au gasit a doua varianta mai putin inspaimantatoare. Informatie naucitoare, nu?!
Unii, nu prea multi, par sa se descurce mai bine cu emotiile legate de momentul crucial. Dau impresia ca il gestioneaza corect, sunt asertivi si increzatori in fortele proprii. Stiu sa isi stapaneasca vocea, nu au niciodata gatul uscat,  stiu sa respire si sa faca pauze potrivite, pline de inteles pentru ascultatori. 
 
Acum ce poti face tu cel care, la fel ca 98,5% din populatia globului, simti in fata audientei un gol imens in stomac, ai inima in gat, pulsul iti bate in 200, gura ti se usuca brusc, iar respiratia pare ca ti se taie? 
 
In intelepciunea mea proverbiala, eu vad aici doua variante: fie te apuci de maine sa devorezi toate cartile care iti cad in mana si fac referire la vorbire in public sau, cum se exprima acum aproape toata lumea, la public speaking, apoi frecventezi cursuri de comunicare non-verbala, platesti sedinte la psiholog de trei ori pe saptamana si exersezi in fiecare zi in fata oglinzii; fie... iti iei cu tine o portie zdravana de energie la doza si lasi Golden Horse sa se ocupe de situatie. Daca nu iti iese figura cu artificiile retorice, macar o sa ai energie sa fugi rupand pamantul, ori de cate ori ti se propune sa tii vreun discurs vibrant!
 
 

 

Reparatie ortopedica cu celule STEM, in premiera nationala la Sanador

Reparatie ortopedica cu celule STEM, in premiera nationala la Sanador

29 Octombrie 2015

 
Sanador, sponsor oficial al Romanian Corporate Sports, anunta in premiera nationala realizarea cu succes a 5 reparatii ortopedice cu celule stem sub forma de transfuzie. Interventiile au avut loc in cadrul Spitalului Sanador, la finalul lunii septembrie, iar echipa medicala care a obtinut aceste rezultate deosebite a fost coordonata de dr. Bogdan Andrei, medic specialist in Ortopedie Traumatologie.
 
Infiltratiile cu celule STEM reprezinta cel mai performant tratament existent, la ora actuala, in ortopedie, la nivel mondial. Procedura este un tratament non-chirurgical de vindecare, folosit in foarte multe domenii, fiind renumit in ortopedie si in medicina sportiva. Cel mai des intalnite indicatii ale tratamentului cu celule STEM mezenchimale sunt: tendinitele, tendinoza, rupturile de tendon, leziuni degenerative tendinoase, rupturi musculare, leziuni de cartilaj, respectiv artroza, dar si transpozitia nervului ulnar, sutura de menisc, ligamentoplastie s.a.m.d.
 
„Procedura medicala este simpla. Presupune o internare de doar 24 de ore in spital, internare necesara confortului pacientului in urma anesteziei intravenoasa. In timpul procedurii, medicul foloseste o seringa speciala cu ajutorul careia recolteaza sange din osul bazinului. Sangele recoltat este centrifugat, astfel fiind inlaturate plasma si celulele rosii. Ulterior, se obtine o solutie de 6-15 ori mai concentrata, formata din celule STEM mezenchimale si factori de crestere (PRP). Apoi, solutia obtinuta este injectata in zona dorita: articulatii, oase, muschi, tendoane sau ligamente. Tesutul lezat este invadat cu milioane de celule regenerative si factori de crestere, accelerandu-se procesul natural de vindecare", a declarat dr. Bogdan Andrei, medic specialist in Ortopedie Traumatologie, la Spitalul Sanador. 
 
In prezent, la noi in tara, celulele STEM sunt un concept legat de fat si se refera exclusiv la recoltarea imediat dupa nastere din cordonul ombilical. Prin aceste interventii, realizate in premiera in cadrul spitalului Sanador, a fost introdusa in Romania noi in tara o procedura medicala de ultima generatie: recoltarea celulelor STEM de la adult si folosirea acestora in medicina regenerativa. 
 
Medicina regenerativa urmareste vindecarea tesuturilor in vederea restabilirii functiilor normale ale organismului. Regenerarea tesuturilor afectate este obtinuta prin stimularea celulelor si a mecanismelor proprii de vindecare a organismului, cum ar fi celulele STEM. Acestea au abilitatea de a se diferentia intr-o varietate de tipuri de celule: musculare, osoase, tendinoase sau cartilaginoase. Celulele mezenchimale sunt recunoscute ca avand cel mai mare potential de vindecare a leziunillor aparute la nivelul acestor tesuturi. 
 
„Acesta tehnica medicala este remarcabila prin perspectiva pe care o ofera pacientului: vindecare mult mai rapida, recuperare completa, sanse de recidiva minime. Are foarte multe aplicatii si pare sa fie principala arma in lupta cu una dintre cele mai frecvente si invalidante boli: artroza. Folosind aceasta tehnica in viitorul apropiat, vom avea o alta viziune asupra tratamentelor ortopedice. Sunt bucuros ca am reusit sa pun in practica aceasta tehnica in Romania, si sper sa reusesc sa ajut cat mai multi oameni prin aceasta metoda", a subliniat medicul Bogdan Andrei.
 
Mai multe informatii despre acest subiect, dar si despre serviciile Sanador, veti gasi pe pagina oficiala www.sanador.ro.
 
LUCA WAY castiga editia de toamna 2015!

LUCA WAY castiga editia de toamna 2015!

26 Octombrie 2015

 
Pe 24 octombrie a avut loc Editia de toamna a competitiei de karting Romanian Corporate Sports, pe acelasi circuit al centrului de agrement Amckart Tunari, la fel ca si la editia precedenta. 
Dat fiind numarul de echipe inscrise, fata de Editia de primavara s-a modificat putin formatul, alegandu-se  varianta anduranta pe timp, la final luandu-se in calcul numarul de ture parcurs de fiecare echipa in timpul limita de o ora si 30 de minute.
Astfel, fiecare concurent a beneficiat de doua evolutii a cate 10 minute in concurs, competitia fiind una de tip stafeta, unde organizarea la boxe a fiecarei echipe a contat foarte mult.
 
Clasamentul a fost foarte strans, primele doua echipe - LUCA WAY si Coca-Cola Hellenic 2 - inregistrand acelasi numar de ture: 65. Ca urmare a acestei situatii s-a aplicat regula celui mai bun tur, unde cei de la LUCA WAY au reusit 1:18.61 iar cei de la Coca-Cola 2 doar 1:19:45. Prin urmare campioni au devenit reprezentantii LUCA WAY echipa ce si-a imbunatatit simtitor timpii fata de editia anterioara a competitiei.
 
Iata si clasamentul final al editiei:
 
1. Luca Way
2. Coca-Cola Hellenic 2
3. Coca-Cola Hellenic 1
 
Felicitari tuturor participantilor! Va asteptam la Editia de primavara 2016!
 
Sambata debuteaza Editia de toamna 2015

Sambata debuteaza Editia de toamna 2015

22 Octombrie 2015

 
Sambata – 24 octombrie este programata Editia de toamna a competitiei de karting Romanian Corporate Sports. Evenimentul va avea loc in incinta centrului de agrement Amckart Tunari – incepand cu ora 10.00.
 
La start se vor alinia 3 echipe: 
 
 • Coca-Cola Hellenic 1
 
 • Coca-Cola Hellenic 2
 
 • Luca Way
 
Mult succes tuturor participantilor!
 
Love addict si love avoidant, doua parti, aceeasi moneda!

Love addict si love avoidant, doua parti, aceeasi moneda!

22 Octombrie 2015

 
Bolile moderne sunt de-a dreptul fascinante, incepand de la eticheta pana la explicatii, desigur si acestea la fel de elevate. Poti afla, dupa o minima cautare pe Google, ca te-ai indragostit de cea mai baroca patologie a DSM - Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Radem, glumim, dar cand ne trezim langa antidotul indragostelii, ni se increteste fata.
 
S-o luam cu inceputul. Gandim din start ca povestea nu e aplicabila in functie de genuri, masculin sau feminin, ci ca este valabila pentru ambele. Asadar, sa zicem ca, pe neasteptate, te-ai trezit fata in fata cu femeia sau barbatul viselor tale. Ba de ceva timp, nici visele nu mai erau atat de generoase. Ai in fata intruchiparea perfecta a armoniei umane pe care ti-o doreai: frumusete fizica, inteligenta, sensibilitate, caldura, pozitie sociala si tot ceea ce ar mai fi putut pune mama ta pe lista, daca ti-ar fi cautat perechea.
 
Ca e o intalnire la job sau una in club, nici nu mai merita mentionata, pentru ca traseul e acelasi. Ai parte de atentie 100% din partea unui tip sau a unei tipe care altfel nu te-ar fi vazut nici daca ar fi calcat pe tine. Nici tu nu iti dai seama foarte bine ce noroc te-a lovit, dar... calul de dar nu se cauta la dinti! Au loc cateva intalniri in care tu crosetezi consistent la viitorul fantasmatic al copiilor vostri si persoana minunata din fata ta pare mereu sa-ti ghiceasca gandurile. "Surprinzator", "incredibil", "miraculos", "suflet pereche"... sunt cele mai uzate cuvinte din vocabularul tau. 
 
Si in tot amalgamul acesta de sentimente calde si jucause, iti dai seama ca nu te mai poti concentra la nimic si tot ceea ce astepti este sa iei o portie cat mai mare din drogul magic al intalnirilor. Nu trece suficient de mult timp ca bomba cu ceas pe care stateai incepe sa ticaie de te asurzeste. Caldura se transforma intr-o raceala sora cu indiferenta, iar distanta pe care celalalt incepe sa o puna acopera doua continente. Esti intr-o stare de buimaceala, cu febra iluziilor zvarcolindu-ti tot corpul, si nu faci decat sa mergi pe calea sinucigasului si te straduiesti si mai mult. Pentru ca... nu pricepi nimic! Te faci de ras cu declaratii din ce in ce mai demonstrative si privesti in haul care ti se deschide in fiecare dimineata cand te dai jos din pat. Unde a disparut ea sau el? Ce am facut sau nu de pur si simplu nu mai raspunde cu "floricele" ci cu... dusuri reci gheata?
 
Pentru ca sunt intelept, iti voi spune pe sleau. Amandoi sunteti bolnaviori. Nu-i asa ca principala ta preocupare este sa gasesti sufletul pereche care pur si simplu te va inunda cu starea aceea de zen si fericire absoluta si iti va sterge cu buretele "golul" pe care il simti?! Ei bine, iata ca ai dat de tipologia opusa. Pia Mellody, autorul cartii despre co-dependenta, ne spune ca amandoi sunteti parte a aceleiasi monede. Da, da, nu te mira! Tu esti "love addict", iar el "love avoidant", un cuplu perfect care se atrage irezistibil. In timp ce love addict cauta permanent iubirea - ce surpriza! - si este dispus la orice tip de compromis pentru a nu fi abandonat, love avoidant incearca sa evite cu orice pret intimitatea, fix din acelasi motiv ca si addictul, frica de abandon. Amandoi sunteti incapabili de intimitate, unul incearca sa controleze, celalalt da mereu sa fuga. 
 
Pai si atunci cum ramane cu atractia initiala?
 
Ei bine, pentru love avoidant, motto-ul este: "What you see is not what you get". Sa nu crezi ca nu i s-a reprosat "raceala" de un miliard de ori inainte sa primesti si tu o portie de dusuri reci. Ei bine, in faza de seductie, el va renunta la ceea ce stie ca e cel mai mare neajuns al personalitatii sale. Iar "raceala" este prima pe care o va ascunde, asa cum faci si tu cu un cos de pe nas. Pasul imediat urmator, dupa o oarecare apropiere este sa se sperie si sa dea inapoi, ca doar asta stie cel mai bine sa faca.
 
Acum sa te luam pe tine, love addict. Nu-i asa ca nu e prima data cand te atasezi de oameni indisponibili emotional? Sunt sigur ca da. Si tu ai o dependenta, ca doar de aceea te numesti co-dependent, de ceea ce ti-a provocat suferinta in trecut si ai nevoie de o continua reparatie sau salvare, care se pare ca nu mai vine.
 
Atractia vine din faptul ca, intr-o oarecare masura, ambii au nevoie de ceea ce are celalalt. Love addict are nevoie de siguranta de sine si solitudinea de care el nu este capabil, iar love avoidant are nevoie de vitalitatea si caldura - e drept, usor isterica - pe care el nu si le permite. 
 
Daca love addict ar fi capabil sa stea singur, fara sa faca precum un leu in cusca, iar avoidant sa se apropie fara sa aiba un atac de panica, poate ar fi ceva sanse sa apuce batranetea impreuna. 
 
Desi psihologii nu dau mari sanse unei astfel de relatii, totusi ne spun ca probabilitatea sa va intoarceti unul la celalalt e imensa. Totusi, pare ca avoidantul are sanse mai mari sa paraseasca circuitul on-off. Nici nu ma mira!
 
Daca esti love addict, parerea mea este sa iei un Golden Horse cat stai sa fabulezi la situatia ta si la scenariile legate de persoana dorita. Ai nevoie, pentru ca oricum n-o sa te sune pana maine. Are nevoie de spatiu. Ia-ti energie sa faci alte lucruri, chiar si sa privesti tavanul. 
Daca esti love avoidant, ia si tu un Golden Horse, pentru ca oricum tu nu vei sta acasa, ci ai sa-ti arati independenta in primul club care iti iese in cale. Mai ia unul, totusi, pentru ca te vei simti vinovat si maine vei pierde o alta noapte cerandu-ti iertare. Golden Horse tine cu iubirea! 
 
Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc

Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc

6 Octombrie 2015

Preventia este cea mai sigura metoda de a evita problemele de sanatate si de a impiedica aparitia complicatiilor. Sanador sustine importanta preventiei si este aproape de pacienti, cu cele mai avantajoase oferte, pentru a incuraja vizitele cat mai frecvente la medic.

Abonamentele medicale Sanador, concepute pentru companii, au 5 nivele de complexitate, tinand cont de profilul firmei, de domeniul de activitate si de riscurile asociate activitatii principale. Atunci cand industria are anumite particularitati, consultantii Sanador pot configura abonamentele, astfel incat sa raspunda nevoilor specifice fiecarei entitati. In timp, companiile pot intelege care este "profilul patologic" si, drept urmare, pot lua masurile de precautie corepunzatoare, pentru a diminua sau chiar elimina riscurile de imbolnavire.

Abonamentele medicale corporate sunt menite sa incurajeze atitudinea de preventie in ceea ce priveste starea de sanatate si sa sustina zona de educatie sanitara.

Un alt beneficiu al acestor abonamente este reprezentat de realizarea investigatiilor de medicina muncii in locatia companiei, astfel incat deplasarea angajatilor catre unitatile medicale sa nu mai fie necesara.

Angajatii companiilor abonate la Sanador beneficiaza de:

- Servicii medicale integrate in zona Piata Victoria - policlinici, spital, laborator;

- Serviciile Spitalului Sanador, care este cel mai mare spital privat din tara, cu o gama complexa de specialitati medicale si chirurgicale - inclusiv cardiologie interventionala, radiologie interventionala, endoscopie interventionala;

- Call center non-stop – ofera posibilitatea de programare rapida , inclusiv telefon pentru serviciu urgente si ambulante 24 din 24 h;

- Acces la un sistem UPU - unitate primiri urgente, unic in Romania in mediul privat, disponibil 24 din 24 h, 7 din 7 zile, fiind singurul din sistemul medical privat de aceste dimensiuni si avand 15 linii de garda, ceea ce il pozitioneaza drept cel mai amplu si profesionist sistem privat de primiri urgente, atat pentru copii, cat si pentru adulti;

- Parc propriu de ambulante;

- Chirurgie la nivel international - nume mari din medicina romaneasca opereaza la Sanador, unde au loc premiere medicale si exista cele mai performante dotari;

- Acces la tehnologie de ultima generatie, precum cel mai performant echipament RMN din estul Europei, mamograf Hologic cu tomosinteza, etc.;

- Medici si responsabili de cont alocati.

De 15 ani, Sanador si-a consacrat activitatea in realizarea unor schimbari la nivelul calitatii serviciilor medicale din Romania si si-a concentrat eforturile catre ridicarea standardele acestor servicii, prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, dar si prin oferirea celui mai bun pret pentru cele mai bune servicii.

In demersul MPG de promovare a sanatatii in mediul corporate, Sanador a devenit partenerul medical al competitiilor Romanian Corporate Sports. Sanador poate deveni si partenerul medical permanent al companiei tale, dar si al tau si al familiei tale.

Cu oameni se fac toate treburile

Cu oameni se fac toate treburile

28 Septembrie 2015

 
Daca faci parte dintr-o familie macar semi-traditionala, vei sti ca vorbesc cu tine. Esti pregatit oarecum sa implinesti varsta de 30 de ani. Esti insa complet nepregatit sa raspunzi la intrebarea "mama, dar tu cand te-nsori?". Iti eviti rudele cat de mult poti, doar de teama ca iar ti se va cere socoteala despre cand vei intra in rand cu lumea. 
 
Ce sa mai, oamenii astia sunt de moda veche si sunt afectati de nostalgia altor vremuri. Asa ca asta cu "in rand cu lumea" e cumva o stare pe care vor sa ti-o transfere si tie, vrei nu vrei. Ei n-au inteles pana acum ca tu nu vrei in niciun rand, ca de aceea nu iti lasi barba chiar daca moda aceasta lumber e pe val si oriunde intorci capul e plin de tot felul de barbosi, si ca... lucrurile sunt ok asa cum sunt. 
 
Treburile merg destul de bine pentru tine, deja platesti la credite impreuna cu cineva. Daca intrati impreuna intr-o farmacie si ceri un paracetamol esti intrebat "pentru dumneavoastra sau pentru sotia?", asa ca ce atata discutie despre rand?! 
Dar daca ti se intampla cumva sa te hotarasti si sa iti fericesti toate matusile, pregateste-te psihic pentru consecinte. Caci nu, nu se linisteste nimeni odata ce te decizi sa iei in considerare posibilitatea de a te casatori la un moment dat. Ei o vor lua de buna si te vor toca marunt, sistematic, de te vei intreba daca au vreo pregatire speciala de care tu inca nu ai aflat. Ei bine, o au! Se numeste pregatirea de ruda a carei preocupare principala e sa iti dea sfaturi si este cunoscuta sub sloganul de "stim noi mai bine cum se face". 
 
Daca ai scapat porumbelul si le-ai spus parintilor tai ca te gandesti sa iti oficializezi relatia, dinamica familiei tale se va schimba radical. Si cand spun "familie", ma refer si la verisorul de-al treilea al mamei, ala cu care ai fost la Vatra Dornei cand aveai 3 ani si 2 luni si ati alergat prin gradinita de flori a tusii Eugenia. Degeaba incerci sa iti aduci aminte cine o fi inrudit cu cine in toata povestea asta. Problema a iesit deja de sub jurisdictia ta, asa ca nu are sens sa mai tii cont.
 
Va incepe in scurt timp etapa listelor cu potentiali invitati. Daca esti de departe curios sa vezi ce scrie acolo, vei intra intr-o enciclopedie de tipul celui mai complex arbore genealogic de care ai auzit vreodata. Nici nu trebuie sa pui vreo intrebare, ca vei afla despre unchii tai indepartati care au un copil, Andrei, de 22 de ani, baiat frumos, nu gluma. Daca iti vine in minte curiozitatea precum ca de ce nu l-ai cunoscut pe Andrei pana acum, iti trece repede, pentru ca afli pe urma ca bunica ta mai are o sora si de acolo ramnificatia e dura de tot. Ai tai iti vor explica de ce este necesar acest periplu de cunoastere: doar cu neamuri se fac toate treburile si oameni suntem!
 
Asa se vad lucrurile de la tine. De la inaltimea la care ajunge un cal  inaripat, totul arata altfel si e de bine. Stiu ca nu ma crezi, dar in situatia asta mingea e la tine in teren, lucrurile au o rezolvare, mai ales ca pana la varsta asta stii care este momentul in care poti interveni ca situatia sa revina pe un fagas normal. 
 
Calul tau de nadejde te sustine. Stai linistit! E o etapa frumoasa a vietii, esti un fericit, ai o relatie functionala, ai o familie mare, dornica de implicare, lucruri bune te asteapta de aici inainte. Iti trebuie multa rabdare si chiar ceva mai multa energie ca sa te bucuri de moment. 
 
Asa ca, ia un energizant Golden Horse, zambeste si ia lucrurile asa cum vin. Va urma in curand etapa "si... un copil nu faceti si voi, mama?". 
 

 

Energie, vitalitate, miscare si rezultate!

Energie, vitalitate, miscare si rezultate!

28 Septembrie 2015

 
Achizitioneaza-ti un abonament de 12 luni fulltime la doar 319 euro si primesti doua. Profita de oferta singur sau impreuna cu un prieten.
 
Pentru detalii ne gasiti in Galeria Cora, sau la telefon 0749 696 696.
 
Moving for all!

 

Oferta atractiva de la Club Moving Bucuresti

Oferta atractiva de la Club Moving Bucuresti

28 Septembrie 2015

Achizitioneaza-ti abonamentul Moving si ai parte de preturi speciale la toate abonamentele all-inclusive pe 12 luni. 
 
Pentru detalii ne gasiti in incinta Hotel Caro sau la 0744 77 11 44.
 
Moving is life!
Romanian Corporate Sports, ultimele zile de inscriere in competitiile sportive pentru companii

Romanian Corporate Sports, ultimele zile de inscriere in competitiile sportive pentru companii

3 Septembrie 2015

Peste 60 de echipe ale angajatilor din companiile medii si mari din Bucuresti se pregatesc sa inceapa un sezon sportiv in forta in cadrul campionatelor Romanian Corporate Sports!

Cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe pentru amatori adresat firmelor din Romania deschide editia de toamna cu peste 10 oferte de campionate si evenimente care pot fi accesate de companii pentru salariatii lor:  fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, ciclism, alergare, pub games care constau in darts, biliard, bowling, sah, golf si karting.

Perioada de desfasurare a competitiilor din sezonul de toamna al Romanian Corporate Sports este septembrie – noiembrie 2015. Primul campionat care ia startul este cel de fotbal iar meciurile vor incepe pe 21 septembrie si se desfasoara pe terenurile Federatiei Romane de Rugby, din Bucuresti. Pe 3 octombrie se da unda verde la competitiile de tenis de camp, fiind urmate apoi de cele de baschet si tenis de masa.

Firmele care nu si-au inscris inca echipele intr-una sau in mai multe competitii sportive mai au la dispozitie putin timp sa intre in cercul privilegiat al celor care isi sustin angajatii sa faca miscare si sa se relaxeze dupa orele petrecute la locul de munca. Mai mult, companiile pot beneficia de oferte speciale si vouchere de discount daca aleg sa participe cu echipele la mai multe sporturi in cadrul sistemului.

Ultimele locuri pentru echipe in campionatele Romanian Corporate Sports -  www.corporatesports.ro - se impart dupa cum urmeaza:  fotbal – 1 loc; tenis de camp - 3 locuri; tenis de masa – 2 locuri; karting - 4 locuri; pub sports, bowling – 4 locuri; la ciclism mountain bike, la competitia pe echipe denumita 4 Pedale locurile sunt nelimitate, la fel si la crosul RUNFEST Half Marathon, iar evenimentele vor fi organizate in weekendul din 19 - 20 septembrie in padurea Baneasa. Mai multe informatii despre evenimentele de ciclism si alergare se gasesc pe www.ridersclub.ro si www.runfest.ro.

Valoarea beneficiilor si a premiilor acordate in cadrul Romanian Corporate Sports depaseste 50.000 euro. La editia din primavara, peste 2.500 de angajati din companii au participat la campionatele organizate in cadrul acestui sistem dedicat sportivilor amatori.

SANADOR, partenerul medical al Romanian Corporate Sports – Editia de toamna

SANADOR, partenerul medical al Romanian Corporate Sports – Editia de toamna

31 August 2015

Sezonul de toamna 2015 vine cu o noutate pentru echipele care participa la Romanian Corporate Sports. SANADOR devine partenerul medical al competitiilor de fotbal, baschet, tenis de camp, karting, tenis de masa si pub sports!

Medicii SANADOR vor oferi tot sprijinul necesar sportivilor amatori care iau parte la meciurile din perioada septembrie – noiembrie 2015. Asocierea MPG si a proiectului Romanian Corporate Sports cu SANADOR si echipa sa de specialisti vine din dorinta comuna de a le oferi tuturor participantilor servicii de calitate.

Printre valorile in care credem la SANADOR se numara si spiritul de echipa, corectitudinea, flexibilitatea si imbunatatirea calitatii vietii. De aceea, vom fi alaturi de toti sportivii din cadrul competitiilor Romanian Corporate Sports, din aceasta toamna, cu un echipaj complet SANADOR format dintr-un medic si doi asistenti, precum si cu o ambulanta echipata la standardele impuse, la fiecare etapa de joc, dar si la semifinale si finale", a declarat dr. Doris Andronescu, directorul general al SANADOR.

 

Echipa de specialisti ai SANADOR va fi alaturi de sportivi in toate cele 22 de zile de competitie ale Romanian Corporate Sports – Editia de toamna si va asigura peste 75 de ore de asistenta medicala.

De asemenea, pentru a celebra sportul ca activitate recreationala si de mentinere a unei sanatati optime, SANADOR va inscrie o echipa la competitia de tenis de camp. Totodata, pentru a sublinia faptul ca preventia trebuie sa fie prioritara pentru orice sportiv, va oferi cate un voucher de servicii medicale fiecarui castigator din cadrul competitiilor Romanian Corporate Sports, ce vor avea loc in aceasta toamna.

Romanian Corporate Sports este cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania. Pentru mai multe detalii despre campionatele sportive dedicate amatorilor si despre ofertele speciale trimiteti un mesaj la adresa: corporate@mpg.com.ro.

Start la competitii!

Incep de maine... Si

Incep de maine... Si "maine" nu mai vine!

31 August 2015

Promisiunea care incepe cu "de maine..." e sfanta! Aproape toate visele se proiecteaza in siguranta pasata putin in viitor, poposita pe un tarm la care iti propui sa ajungi. Nu vorbim de cea de acum, pe care te clatini insuportabil in toate directiile, ci de un tarm care e usor sa il atingi in imaginatia ta, putin copilareasca pe moment, ca ti-e si tie drag de tine.

Culmea este ca, desi pare alegerea perfecta, in mod inexplicabil, amani in mod continuu decolarea spre viitorul paradis. Nimic nu te grabeste sa te ingramadesti la portia generoasa de perfectiune. Pai, daca acolo te asteapta valuri de fericire purtate intr-un scenariu suprarealist de pitici diformi, cum de nu esti deja acolo?

De ce nu te apuci fix din acest moment? De ce nu incepi chiar acum, pe loc, ceea ce sustii ca iti doresti din toti rarunchii?

Te vei uita stramb la mine si imi vei spune ca aceasta scurta amanare e la fel de inofensiva ca o cafea fara cofeina bauta dupa 7 seara. Se darama lumea daca iti mai iei o zi de "free zone"? Suspendata in timp si spatiu, aceasta ultima zi viciata iti mai da o sansa sa tragi in piept cu sete ceea ce este nepermis. Vorba lui Bukowski: "Find what you love and let it kill you!". Nimic din ce se intampla azi nu se pune la socoteala.

Fie ca e vorba de lasat de fumat, slabit sau de complicatii amoroase se pare ca "azi" nu e niciodata suficient de bun pentru tine. Astazi e sigur, e aici, e confortabil si dezarmant si mai si cere permanent cate ceva de la tine.

Maine e perfect, e bland si bun. Nu vrea deocamdata nimic cand se ofera sa-ti puna in fata o oglinda cu chipuri sau posturi perfecte.

Ma stii deja, de cand tot povestim: sunt cal de incredere si vreau sa te intreb un singur lucru "Esti sigur/a?".

Da, este exact cum ai citit. "Esti tu convins/a ca este ceea ce iti doresti?". Imaginea aceea perfecta e ceea ce vrei cu adevarat?"

Stiu, in teorie, vrei sa fii mai slab, mai sanatos sau sa te duci invartindu-te dintr-o relatie toxica. Dar te mai intreb o data: "Nu cumva, ceva iti scapa?". Poate pe undeva "viciul" are mai multe beneficii decat credeai. Stiu ca ma vei combate cu vehementa sanatoasa a ratiunii proaspat trezite si imi vei turui sute de argumente de necontestat.

Mai stiu si ca te-am facut sa te gandesti. Ceea ce e un pas. N-ar fi mai cinstit sa spui pe bune de ce iti doresti ceva si sa nu te mai ascunzi dupa vesnicele clisee sociale? E mult mai greu sa faci eforturi, daca ele nu sunt legate strans de ceva care te priveste in mod personal. Oricat ar fi motivatia de meschina - te temi ca te-ar judeca unii, altii - tu spune-o in gand si e suficient. Nu va sti nimeni, iar tie iti va fi mult mai usor sa scoti din tine adevarata motivatie.

Si apuca-te de treaba in forta! Incepe atunci cand tentatia e mai mare. Cand simti pofta, dorul, ispita, mai mari ca niciodata, trage aer in piept si fa ce ai de facut. Daca poti rezista acum, maine va fi joaca de copil. Sa rezisti cand nu ai nici o pofta e cel mai usor lucru, dar ia incearca acelasi lucru cand trupul sau inima ti se razvratesc paroxistic.

Si daca renunti si iti dai seama ca de fapt nu paradisul era inchipuirea ta de paradis, tot ai aflat ceva nou. Despre tine.

Ti-as mai spune cate ceva, dar iau o pauza. Ma duc sa-mi iau un Golden Horse rece pentru ca m-a toropit caldura. Ia si tu unul si vei avea energie cat pentru o suta, daca vrei sa incepi acum!

3 semne ca o sa-ti dea papucii! Sau ca o sa te ceara in casatorie...

3 semne ca o sa-ti dea papucii! Sau ca o sa te ceara in casatorie...

24 Iulie 2015

Hai ca ai cazut rau pe ganduri si e mai mare pacatul. Acum, in mijlocul verii! N-ai nici o idee daca te place sau nu? Chiar esti cu capul in nori, trebuie sa-ti spun. Cum sa nu-ti dai seama cand o persoana te place sau nu? Semnele de respingere sunt primele lucruri despre lume pe care le invatam cu lacrimi in ochi inca dinainte de a avea cui spune "te iubesc". Cum de ai ratat... ma depaseste! 
 
Vrei sa spui ca tu nu te-ai prins niciodata cand erai ca a cincea roata la caruta in fata unei fete indragostite de amicul tau agramat sau te simteai ca o papusa in plus cand baiatul de care erai amorezata grav chicotea si susutea doar cu prietena ta? Se pare ca nu... Asadar, nu ai inteles nimic. Nu-i bai! De aceea sunt eu aici. Golden Horse, izvor de intelepciune urbana. Hopa sus pe Golden Horse si sa-i dam bice!   
 
Te supun la o simpla verificare, in 3 pasi:
 
1. Ai sunat-o si abia astepti sa te vezi cu persoana dorita. Discutia a avut ceva poticneli, dar nu te pun totusi pe ganduri, pentru ca ea sau el sunt persoane ocupate pe bune. E artista, are prieteni care mai de care mai interesanti, proiecte personale si tot felul. E it-st, super smart si super aglomerat, munceste mult pentru ca si prietenii au sute de intrebari si rugaminti pentru el. Ti-a spus in prima faza ca nu e sigur programul sau, dar dupa ce ai aruncat momeala cu un loc misto, pare ca si-a facut o fereastra. Tu esti ok cu actiunea pana aici.
 
Vezi? Normal ca nu. Ai orbit. Ti-a zis omul "nu". Dar tu in vertijul endorfinic ai surzit definitiv. Normal ca daca insisti, mai de mila, mai de sila, oricine cedeaza o data. In credulitatea ta, ai zice: ei si ce? Pai atunci sa nu te mai miri cand iti va da niste papucei mai mari decat poti duce. Persoana in cauza ti-a dat semnale! Daca vezi ca omul oscileaza intre a iesi cu tine sau a-si bate un cui in talpa, vezi-ti de treaba ta. Stai la panda ca s-o ivi un context mai bun de atat.   
 
Varianta a doua. Ai sunat-o si i-ai propus marea iesire, iar tinta ta iti vorbeste deja despre niste locuri misto unde ar putea sa te duca si pe tine pentru ca stie ca ti-ar putea placea nu stiu ce... Te roaga insa sa amanati putin ora de la 19:00 la 21:00. Asa arata lozul castigator, my friend! Vrea timp sa se pregateasca. E simplu, trebuie sa ajunga acasa si sa se schimbe, sa se aranjeze ca sa fie o aparitie "wow, ce bine arata!", de exemplu. Ora 21:00 suna din start mult mai bine. Pentru orice. Daca e sa fie.
 
2. Stati fata in fata si intalnirea e mai mult decat artificiala. Putin machiaj de teatru si ati juca pe scena Operei. Incerci niste glume ca un joc la perete, doar, doar ii scapa vreun zambet, dar tot ce obtii este o grimasa-zambet-chinuiala cu sensul de "sa trecem mai departe". Ai mai vazut asta candva la profesoara de franceza din liceu. Te corecteaza destul de des in tot ce afirmi. La orice spui are un amendament sau, cel putin, o reformulare. Lasa ca e bine, mai inveti si tu ceva, diversitatea e constructiva. 
 
Aiurea. Vezi? Iar nu vezi! E clar ca sunteti foarte diferiti. Ce nevoie pe lumea asta poti avea sa vorbesti continuu o limba straina pentru celalalt?! Daca ne gandim optimist, sansele pot fi cel mult de a incepe o relatie in care celalalt sa schimbe totul la tine. Si tu nu esti custom made. Esti cum esti si ti-e bine asa pana vrei tu altfel. Parerea mea de cal minune? Taci. Las-o si pe ea, persoana pe care o doresti, sa faca un pas. Taci pana te plictisesti. Si cand te plictisesti, taci in continuare!
 
Varianta super misto e cea in care o vezi pe acea persoana fastacita total, dar zambind tot timpul. E natural-stangace la inceput, dar cauta chestii misto pe care sa ti le povesteasca. Rade la glumele tale la care... nici maica-ta nu ar rade. Iti povesteste ca trebuie sa se trezeasca foarte devreme, dar uita complet de asta cand e trecut deja de 1 a.m. Bantuiti prin cateva locuri, fara rezervare, fara planuri, doar pentru ca sunt singurele care au mai ramas deschise. E ceea ce trebuie! Go for it! 
 
3.   O suni a doua zi. Raspunde. Mai bine lipsa. Are un ton sec si fara chef, iti insira multe nimicuri cu iz catastrofal despre ziua in curs si iti vorbeste despre cat e de obosita. Te gandesti ca are dreptate, iesirea de cu o zi in urma a durat, poate, un pic mai mult.  
 
Nu, nu, nu si iar nu! Tocmai si-a tras un alibi ca sa nu repete intalnirea. Ce nu pricepi?! Game over! Si atunci de ce a raspuns la telefon?, te intrebi bulversat. Cati ani ai tu, 5? Suntem oameni maturi, ma rog, cal matur si om infantil. Toti testam refuzuri cu manusi, dand abil vina pe context. Conventie sociala. Asa se numeste. Keep calm and move on!  
 
Hai sa te inveselesc pentru ca avem si varianta castigatoare pentru tine. Ia aminte! 
 
O suni. Nu raspunde. Te panichezi. In 20 minute te suna inapoi. Tonul e vesel si cald. Fusese intr-o intalnire si n-a putut raspunde din prima. Iti povesteste cu amuzament cum abia isi putea tine ochii deschisi in timp ce toti ceilalti manevrau situatia responsabil. Ba mai mult, si-a amintit o chestie la care ati ras impreuna si a zambit fix cand devenise discutia mai serioasa. Iti povesteste de un film misto de care a auzit ca din intamplare. Ce mai astepti? Pup-o, ma! E perfecta. E cool, e calda, are umor si, mai ales, te place! Ca sa nu zici ca nu pun umarul si mai mult, iti mai dau un sfat. Ia-i fetei un Golden Horse cand va mai vedeti! Sa aiba un pic de energie, dupa intalnirile voastre tarzii, a doua zi la job cand i se rupe filmul. Ca sa n-o dea penalizeze sau, mai rau, sa o dea afara. Si daca e vorba de el, Golden Horse e perfect! O sa aprecieze ca te-ai gandit si o sa puteti savura momentul pe o banca in parc. 
 
Mi-e clar ca de vazut o sa va tot vedeti. Si mai bine... bea un Golden Horse inainte de intalnire ca sa nu adormi in bratele celuilalt. Macar nu la restaurant! 
 
Liber la inscrieri pentru sezonul de toamna 2015!

Liber la inscrieri pentru sezonul de toamna 2015!

18 Iunie 2015

 
Inscrierile in campionatele sportive dedicate segmentului de amatori, angajati corporate, pe care le ofera proiectul Romanian Corporate Sports, sunt in plina desfasurare! Daca sunteti interesati de baschet, fotbal, tenis de camp, tenis de masa s.a. aveti la dispozitie competitii in care va puteti intrece cu adversari din cele mai importante companii ce activeaza pe piata de business din Romania.
 
Echipa Media Production Group va asteapta in cele mai prestigioase intreceri sportive, alaturi de cele mai importante companii din Romania. Firmele care isi rezerva din timp un loc la una sau mai multe competitii in Editia de toamna, pot beneficia de oferte speciale de pret si pachete personalizate de participare, la mai multe sporturi. 
Locurile disponibile sunt limitate.
 
Dati-ne de veste ca sunteti campionii spiritului de echipa!
 
Pentru informatii, rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: corporate@mpg.com.ro.

 

Trebuie sa zbor si mi-e frica de mor!

Trebuie sa zbor si mi-e frica de mor!

18 Iunie 2015

 
Cati dintre voi calatoriti cu placere cu avionul? Parerea mea de Golden Horse e ca multi. Atunci nu este pentru voi articolul acesta! 
 
Puteti sa-l cititi si voi daca sunteti cu adevarat sadici cu "ai’ mai slabi" si simtiti nevoia sa radeti in sinea voastra de ridicolul fricilor oamenilor. Sa stiti ca nu e deloc frumos din partea voastra! Exista totusi si pentru voi un avantaj daca veti citi mai departe. Nu stiti pe unde va duce viata, de va pomeniti cu o iubita emotiva sau cu un iubit panicos si nu strica sa va mariti artificial cota stiind ce este de facut in situatia in care celalalt zace abandonat de propria ratiune. Daca nu sunteti nici sadici si nici pragmatici, ci doar speriati pana la ultima celula din corp de zborul cu avionul, articolul acesta trebuie citit pana la capat. 
 
O sa iti spun direct, pentru ca ma adresez fiecarei constiinte in mod personal. Te chircesti de frica pe canapelele din terminal? Te gandesti la zbor cu cel putin o saptamana inainte? Iti transpira palmele la minus 10 grade Celsius? Incerci orice strategie de evitare si nimic nu ti se pare prea ridicol? Rememorezi tot ceea ce ai vazut la TV in ultimii 5 ani pe tema aceasta?
 
Esti omul meu! Suie-te pe Golden Horse si sa vezi tu cum te duce un cal care... chiar a mancat jaratic. 
 
In primul rand trebuie sa-ti recunosc atuul tau major. Ai imaginatie! Daca poti scoate atatea scenarii care contrazic plauzibilul, esti un maestru. Toti iti spun ca e cel mai sigur mod de a calatori, dar tu nu si nu. Contrazici statisticile cu un scenariu elaborat care nu se face fara efort. Poti fi poet, scenarist, scriitor sau copywriter. Te asigur ca ai in fata un viitor stralucit!
 
Apoi, ai sau nu o sensibilitate ridicata, cu siguranta asa vei parea. Unui om emotiv si profund, tacerile de frica ii pot parea adesea pauze inteligente. Si chiar sunt. Doar n-o sa ne exhibam toate cosmarurile si sa punem pe fuga oameni nevinovati. Sufera in tacere si cu siguranta se va gasi o doamna in varsta care sa vrea sa te prezinte nepoatei ei din provincie. Sau, dupa caz, un domn sigur are vreun fiu sau nepot singur si retras cu care vrea sa te vezi neaparat pentru ca esti femeia ideala.
 
Ai o atitudine consecventa. Daca nici tu nu poti face aceasta, atunci chiar nu mai stiu cine. Te perpelesti cu frica asta de peste 10 ani si nu abandonezi sub nici o forma. Aici n-o fi buna aceasta calitate, dar in alte domenii e aur curat. Zi-mi tu mie un pictor celebru care a pictat o singura zi in viata! Intelegi unde bat? Cu frica sau fara frica, tot o sa ajungi in Suedia ca sa ridici un premiu Nobel. Am stabilit deja ca dai dovada de imaginatie din abundenta si sensibilitate.
 
Psihologii spun ca nu vrei sa abandonezi controlul situatiei si ca de aceea te precipiti ca un vin spumant inainte sa te imbarci pentru un zbor. Asa o fi... Uneori si controlul acesta e folositor la ceva. Mai bine te faceai pilot si ne bazam toti pe tine! 
 
Acum, daca tot am reusit impreuna sa stabilim ce fiinta minunata esti, sa-ti spun un secret. Tu crezi ca eu nu ma tem? Da, vei zice, tu ai aripi, esti Golden Horse...te doare la basca! Si daca am aripi, crezi ca nu ma tem? Curajul nu insemna sa nu te temi, ci sa continui sa faci un lucru in ciuda fricii tale si succesul vine cand il faci bine. 
 
Asculta-ma bine si fa exact ce iti spun: ia un Golden Horse, aseaza-te confortabil pe canapea si intra pe http://www.fearofflyinghelp.com. Daca esti o persoana prevazatoare, atunci cauta tutoriale cu cateva saptamani inainte de ziua zborului. Desfa cutia de Golden Horse si vizualizeaza cateva decolari pe YouTube. Gustul acidulat fructat si norii aceia pufosi de pe monitor iti vor da o stare incredibila de bine. Incearca sa iti controlezi respiratia si sa inspiri lung si sa expiri linistit. 
 
Cand va veni momentul zborului aminteste-ti aceste momente savurate inainte si nu uita cand cobori sa-ti mai iei un Golden Horse. Ai fost curajos si ai nevoie de o portie de energie ca sa vezi lumea. Data viitoare vom calatori din nou impreuna!
 
VTM – Campioana absoluta

VTM – Campioana absoluta

8 Iunie 2015

De peste patru ani de cand sistemul Romanian Corporate Sports invita segmentul corporate sa practice sport intr-un cadru organizat la cele mai inalte standarde, nicio companie nu a dominat categoric vreo competitie. Cu exceptia VTM-ului in sectiunea de karting.

Pasiunea Georgianei Toader, cea care a dat T-ul din VTM, precum si talentul pilotatului in regim de viteza al fiecarui participant din echipa, au facut din Vulpoi & Toader Management un adversar imbatabil. Si daca mai tinem cont si ca una dintre cele doua echipe inscrise are trei componente ale sexului frumos in lot, mandria si satisfactia acestora trebuie sa fie cu atat mai mari.

La evenimentul de duminica, timpii obtinuti de cei opt reprezentanti ai companiei au facut impresie chiar si organizatorilor de la Amckart. De mentionat ar fi ca cei mai rapizi patru piloti au fost exact cei patru componenti ai echipei VTM- Samcro.  

Aflata la prima inscriere in competitia adrenalinei, Luca Way a scos si ea niste timpi remarcabili si, cu siguranta, pana in toamna acestia vor fi imbunatatiti.

Clasament final:

Cele mai bune rezultate pe echipe:

 1. VTM Samcro – 1:17.095
 2. VTM Sambel – 1:18.827
 3. Luca Way – 1:20,402

Cele mai bune rezultate individuale de la fiecare echipa:

 1. VTM Samcro - Mihai Vecerdea – 1:16,540
 2. VTM Sambel – Constantin Soare - 1:17,470
 3. Luca Way – Marius Crivatu – 1:17,470
Am tras cortina peste RCS- Karting, editia de Primavara

Am tras cortina peste RCS- Karting, editia de Primavara

8 Iunie 2015

Duminica, 7 iunie, pe circuitul Amckart din Tunari a avut loc cea de-a VI-a editie RCS-Karting. Evenimentul a fost unul extrem de atractiv, buna dispozitie fiind ingredientul principal al zilei.

VTM a cules si de aceasta data laurii, formatiile propuse in competitie clasandu-se pe primele doua pozitii in ierarhia finala. Medaliile de bronz si trofeul pentru locul III au fost obtinute de cei de la Luca Way, dar modestia si fairplay-ul etalate au stralucit cat pentru un loc fruntas.

Multumim tuturor participantilor si ii asteptam la editia din toamna!

Dam startul unei noi editii

Dam startul unei noi editii

4 Iunie 2015

Duminica, 7 iunie, cu incepere de la ora 08:30, dam startul editiei Romanian Corporate Sports – Karting Primavara 2015. Gazda evenimentului va fi Amckart, participantii urmand sa-si testeze limitele pe circuitul outdoor din comuna Tunari: http://www.amckart.ro/tunari/index.html

Echipele care se vor intrece pentru medalii cat mai stralucitoare sunt:

 1. VTM Sambel
 2. VTM Samcro
 3. Luca Way

Mult succes tuturor participantilor!

Prima intalnire de dupa ultima despartire:

Prima intalnire de dupa ultima despartire: "Play it like a super star"!

29 Mai 2015

 
V-ati spus la revedere de ceva timp, dar pare ca a ramas mai mult "adio" si inca n-a fost nicio revedere. Daca citesti acest articol scris de calul minune, este aproape sigur ca ruptura n-a fost de comun acord, desi este ceea ce ai tot spus in ultima luna prietenilor. Nu-i nimic, aici esti doar tu si Golden Horse care are foarte multa rabdare, chiar si cu cei care nu recunosc esecul pana nu-i izbeste realitatea de pragul de sus. Faza draguta este ca asculti sfaturile unui cal! Daca ai citit pana aici, sa-i dam bice! 
 
Revenim, stai si faci scenarii peste scenarii despre eventualele momente in care ati dat brusc nas in nas. Cum orasul asta pare ca se ingusteaza cand e vorba de cancanuri, ai toate sansele.
 
In prima saptamana nu vei iesi din casa, deci sansele sunt zero. Poti sta in pijama si poti avea parte de toate beneficiile colaterale ale depresiei: slabesti de nu te mai recunoaste nimeni, iti alegi o freza pentru persoane cu 10 ani mai tinere si faci febra musculara de la verificat telefonul. Degetul aratator a ramas rigid de la scroll pe Facebook. Acum, intre noi fie vorba, nici n-ar fi cea mai buna varianta sa te vada cineva asa. Pijamaua ti-au facut-o cadou ai tai, cu ocazia unui Craciun si aveai altcineva, iar despre freza... nici nu mai vorbim. Iti ramane singura parte buna, aceea cu slabitul care, vei afla, iti va fi utila mai tarziu. 
 
In timp ce pierzi timpul asa, intr-o continua degradare, ti se dezvolta tot felul de deliruri care mai de care mai narcisiste. Te si imaginezi cum il sau o vei privi cu un zambet distant, indiferent care ii va arata cum tu, in maturitatea nemarginita care te caracterizeaza, ai trecut demult peste acest subiect insignifiant, ba chiar nici n-ai simtit mare lucru de la inceput.  
 
In saptamana a doua cauti orice prilej sa va intalniti cumva. Esti in locuri pe care alta data nu le-ai fi frecventat decat la insistente repetate, te arunci in anturaje indigeste, doar-doar s-o intampla minunea. Ei bine, nu! Dupa o luna, doua de socializari exasperante renunti, ca om esti si tu. Orasul asta s-a dilatat inexplicabil si ti-e clar ca doar printr-un mare noroc…o sa… Schimbi freza pentru ca n-are nici o noima si te apuci sa mergi la sala pentru ca ai auzit ca iti va merge bine cu endorfinele si chiar ai mare nevoie. 
 
Daca stai bine sa te gandesti, te simti mult mai confortabil pentru ca nu v-ati intalnit pana acum. Pare ca esti in siguranta. Vezi? Te pripesti! Fix cand iesisesi sa-ti iei un Golden Horse, o briosa, o cutie de lapte sau ceva "pentru de dimineata" in niste haine casual, cu un stil neglijent, la fel ca in toate momentele in care iti spui ca nu te vede nimeni, uite atunci se intampla ceea ce nu te mai asteptai!
Stai cu cosul in mana si cu o privire absenta printre rafturi. Ti-e egal pana la urma daca e lapte cu grasime 1,5 sau 3%. Oricum nu mai ai nevoie sa slabesti. Mai scoti telefonul din cand in cand... deh, obiceiurile proaste se vindeca greu. Intre doua e-mail-uri si un sms vezi persoana care ti-a pricinui piesa tragica de chinuri. Din disperare privesti din nou spre telefon. Stii ca te-a vazut, dar nu ai nici un chef sa te intalneasca asa... ca de pe ape. Te prelingi catre casele de marcat cu un  aer grabit. Cand iesi, privesti prin geam cum te cauta cu privirea. De abia acum esti in siguranta si mergi, evident cu mahnire, catre casa.  
 
Ai incredere in Golden Horse cand iti spune: n-a iesit deloc rau, mai prietene! De slabit ai slabit, sala aceea in care iti dai duhul de vreo trei luni a inceput sa isi spuna cuvantul, iar aerul indiferent ti-a iesit. Nu stie nimeni ca venea de la panica. Neglijenta vestimentara da si ea bine, ca doar nu vrei sa impresionezi tocmai creatura care te-a ranit sau sa iesi chiar asa in evidenta. Esti o persoana matura si n-ai nevoie de exhibitii penibile. Ba chiar si graba aia pe care ai aplicat-o in momentul acela de teama a avut un efect. Esti o persoana ocupata, nu ai timp de cancanuri amoroase. Poate chiar te astepta cineva in masina si erai pe fuga acum,  pe bune!
 
Acum, ca tot stii ca supermarketul e liber de fantome, te poti intoarce sa cumperi si niste fulgi si o cutie de iaurt. Si mai ia un Golden Horse, ca e tare bun la sfaturi calul asta. Golden Horse, izvor de intelepciune urbana! :)

 

Aflati mai multe despre malpraxisul medical si drepturile voastre!

Aflati mai multe despre malpraxisul medical si drepturile voastre!

28 Mai 2015

 
Sanatatea Media Group, partener media al proiectelor sportive coordonate de MPG, va invita sa va informati despre malpraxisul medical, sa contribuiti la imbunatatirea legislatiei si sa va protejati drepturile in calitate de membri ai societatii civile. Pe data de 23 iunie 2015, Sanatatea Media Group  in parteneriat cu Wolters Kluwer Romania organizeaza conferinta "Raspunderea civila si penala pentru malpraxisul medical – noi tendinte legislative", care se va desfasura la Hotel Ramada Plaza din Bucuresti,  incepand de la ora 14.00.
 
Malpraxisul medical este un subiect sensibil si delicat pentru profesionistii din lumea medicala. In timp ce malpraxisul medical este tot mai vizat de catre pacienti deoarece exista o predispozitie de a reclama practica medicala, tot mai multi medici se tem de o posibila acuzatie de malpraxis, desi majoritatea cadrelor medicale nu au fost niciodata acuzate de malpraxis. Aceasta conferinta isi propune sa vina in sprijinul tuturor partilor implicate intr-o posibila eroare medicala prin informarea acestora cu privire la modalitati de evitare a malpraxisului medical, dar si prin oferirea celor mai viabile solutii juridice intr-o astfel de situatie.
 
In prezent, domeniul medical se confrunta cu un vid legislativ in ceea ce priveste reglementarea institutiei malpraxisului medical. Aceasta lacuna a legiuitorului duce la o practica medicala defensiva in lipsa unui filtru de protectie a medicilor in fata acelor cazuri de malpraxis intentate abuziv. Acuzatiile de malpraxis au devenit in ultimul timp o rutina, iar medicilor li se creeaza o imagine negativa, chiar si cand aceste acuzatii nu sunt solutionate in defavoarea lor. Rezultatele anchetelor nu sunt facute publice asa cum sunt cunoscute acuzatiile de multe ori, iar imaginea medicilor implicati in astfel de situatii ramane in continuare patata in ochii opiniei publice.
 
Daca sunteti medic, prin intermediul acestei conferinte, puteti afla:
care sunt primele masuri pe care le puteti lua atunci cand sunteti acuzat de malpraxis;
cum va puteti apara si care sunt drepturile dvs;
la ce consecinte trebuie sa va asteptati;
care sunt organizatiile care va pot sustine in situatia unei acuzatii de malpraxis;
cum va pot proteja asiguratorii;
care sunt reglementarile legislative in vigoare si procedura de urmat.
 
Daca sunteti pacient sau reprezentati o organizatie a pacientilor,  atunci veti afla:
cum puteti recunoaste o situatie de malpraxis;
care sunt reglementarile legislative si procedurile in vigoare;
care sunt organizatiile care va pot sustine in situatia unei suspiciuni de malpraxis medical;
la ce despagubiri aveti dreptul.
 
Daca sunteti avocat sau mediator, atunci puteti afla urmatoarele:
care sunt reglementarile legislative si procedurile in vigoare;
care este jurisprudenta relevanta;
care sunt punctele cheie intr-un astfel de caz;
la ce despagubiri are dreptul pacientul;
care sunt drepturile medicului.
 
Conferinta este realizata cu sprijinul partenerilor Societatea Civila profesionala de Mediatori „Vladica&Asociatii", Avocatul Medicului si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila" din Bucuresti. Agenda evenimentului poate fi consultata la: http://info.wolterskluwer.ro/conferinta-malpraxis-medical/.  
 
Inscrierea se realizeaza prin accesarea: http://info.wolterskluwer.ro/conferinta-malpraxis-medical/ si completarea formularului din partea dreapta a paginii de internet. Ulterior organizatorii va vor contacta telefonic pentru finalizarea inscrierii. Pentru intrebari legate de eveniment, va rugam sa va scrieti la adresa: comunicare@sanatateamediagroup.ro.

 

Optiuni si canale noi in platforma iNES IPTV, de la iNES GROUP!

Optiuni si canale noi in platforma iNES IPTV, de la iNES GROUP!

28 Mai 2015

 
iNES GROUP aduce noutati atat in platforma cat si in grila iNES IPTV, disponibile din luna mai. Noua versiune a serviciului iNES IPTV vine cu un concept grafic diferit, o interfata optimizata si o grila actualizata periodic cu canale premium. 
 
Noile optiuni de la iNES IPTV sunt: PVR (Personal Video Recorder - inregistrarea emisiunilor TV pe un stick sau hard-disk conectat la Set Top Box), Media player (redarea pe ecranul TV a fisierelor audio sau video prin conectarea unui stick sau hard-disk la Set Tob Box) si Mozaic (selectarea unui canal prin afisarea concomitenta a 12 canale pe ecranul TV). iNES IPTV aduce imbunatatiri si optiunilor actuale precum: Timeshifting (vizionare in reluare, cu pana la 48 de ore in urma), IPG (Ghid Interactiv de Programe) sau sistemul de Setari.
 
In plus, iNES IPTV completeaza grila de programe cu doua noi canale HD, disponibile in premiera in Romania - BRAVA HD TV si DJAZZ TVAcestea se alatura canalului MEZZO TV, pe acelasi gen, in categoria Cultural. Astfel, pasionatii de muzica clasica si cei ai genurilor jazz, blues si cele inrudite, pot aduce acum in propria casa cele mai spectaculoase festivaluri de muzica din lume si imagini din renumite sali de opera. 
 
iNES GROUP continua efortul permanent de imbunatatire a calitatii si complexitatii serviciului iNES IPTV. Cu o interfata dinamica, optiuni intuitive si o grila in permanenta crestere, clientii iNES IPTV se bucura de o experienta personalizata si cat mai confortabila, in utilizarea serviciilor digitale de televiziune IP.
 
iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicatii din Bucuresti. iNES IPTV, primul serviciu IPTV introdus in Romania, face parte din pachetul iNES Triple Play de la iNES GROUP, alaturi de internet prin fibra optinca si telefonie fixa. Pachetul este dedicat clientilor din segmentul rezidential. Pentru segmentul business, iNES GROUP ofera servicii precum: acces dedicat prin fibra optica, IT&C, Telefonie fixa sau Data Center (colocare, servere dedicate). 

 

Ziua in care am redevenit egoisti

Ziua in care am redevenit egoisti

23 Aprilie 2015

De cate ori nu vi se intampla sa va simtiti striviti de acel "trebuie" al vietii de zi cu zi? Dati din colt in colt incercand sa onorati cu brio asteptari care va privesc mai mult sau putin, pe zi ce trece mai adusi de spate si de straini de propriile dorinte. Din bun simt, din obligatie si cateodata de drag, facem lucruri mecanic, doar pentru ca cei de langa noi au nevoie de ele. Unele ne servesc si noua, fireste, dar nu sunt neaparat motivul unei mari placeri.

Ce ar fi daca intr-o zi am decide sa ne oprim la cea mai egoista forma a noastra? Sa inchidem telefonul, sa decuplam chatul de Facebook - care, surprinza, poate fi oprit numai pentru maximum 24 de ore si sa stam ca niste soparle la soare. Daca nu va place soarele, stati la umbra propriilor ganduri. Vreti sa fiti tristi? Fiti tristi! Vreti sa fiti singuri cuc? Scoateti soneria din priza si puneti telefonul pe "airplane mode". Daca vreti sa petreceti timpul cu o anumita persoana, faceti-va curaj si  dati telefonul cu pricina. Acum e momentul!

Cum ar trebui sa functioneze o astfel de zi a egoismului suprem? Ca o declaratie suprema de amor propriu. Faceti pentru voi exact ce ati fi in stare sa faceti in cel mai fierbinte moment al unei relatii intense. Nu-i asa ca in numele iubirii facem lucruri fabuloase pentru celalalt, dar nu le-am face in veci pentru noi insine?! Ei bine, a venit momentul sa fiti cel mai inflacarat curtezan al propriei persoane. Va puteti si minti, la o adica. Narcisimul este un ingredient de baza in reteta noastra. Orice ati face in cele 24 de ore, nu va simtiti vinovati, luati-o ca pe o "zona libera" in care nu exista "trebuie" sau "asa se face".

In prima parte a zilei veti fi usor bulversati de libertatea care va loveste in moalele capului cu intrebarea: Si... acum ce fac? Ce sa faci? Stai cu tine! Nu poti fi atat de plicticos incat nici tu sa nu te suporti. Fa chestiile alea despre care spui mereu ca iti lipsesc. E posibil sa-ti dai seama ca sunt mai mult pretexte decat dorinte.

Pe la mijlocul zilei vei fi deja acomodat cu ideea dolce far niente si "zona libera" te va relaxa total. Fara "trebuie" aproape ca iti vine sa faci cate ceva. Te trezesti plimbadu-te aiurea si cumparand ceva pentru un "trebuie", dar de aceasta data de drag. Vei vedea, probabil, un film la care numai tu poti rade. Iti vei cumpara costisitor inutilitati cu termen perisabil de fericire si iti vei reaminti de vremuri trecute de nementionat in CV.

Pe seara e posibil sa fii usor plictisit. Nu abandona, egoismul cere stoicism pana la capat! Mananca prostii sau neobisnuit de sanatos, lasa vasele murdare sau spala-le pe toate, citeste sau uita-te pe pereti pana vezi caii. Aici nu te putem ajuta, fiecare are egoismul lui personalizat. Poti simti un usor dor de anumiti "trebuie", dar nu te da batut.

Inainte de a adormi este foarte probabil sa ai o usoara exasperare si o revelatie pe care sa n-o poti ignora: multi "trebuie" sunt pentru tine si nu pentru ceilalti. Tu ai nevoie de ei si asta nu te face sa te simti cu nimic mai vulnerabil, ci mai degraba indatorat si fericit ca ei exista in viata ta. 

Golden Horse e tare intelept, sa stii! Calul asta stie ca, uneori, o zi de egoism ne intoarce mai blanzi catre noi si, mai ales, catre ceilalti. Daca ne reamintim cine suntem, ne vom reaminti si cine sunt ceilalti pentru noi. Ia un Golden Horse si mediteaza. E totul foarte profund si codat.

Pe data viitoare!

Golden Horse, calul care stie despre viata

Invitatie la MTB Skills and Boot Camp de la FreeRider.ro si Marc Sandu

Invitatie la MTB Skills and Boot Camp de la FreeRider.ro si Marc Sandu

2 Aprilie 2015

 
Weekendul 24 – 26 aprilie trebuie sa il notati in calendar pentru ca va avea loc una dintre taberele din seria MTB Skills and Boot Camp. Aceasta va fi organizata de Marc Sandu la Campulung Muscel, cu sustinerea FreeRider.ro si care a ajuns deja la cea de a 7-a editie. Sezonul de ciclism este inca in "bloc start" in aceasta perioada, primavara. Si oricat de intarziata ar fi in acest an, va fi nevoita sa isi faca aparitia. Asa ca daca vreti sa va puneti la punct cu pedalatul, sa intrati in forma pentru viitoarele concursuri sau pur si simplu sa va bucurati de un weekend intens pe bicicleta, MTB Skills and Boot Camp poate fi raspunsul pentru voi.
 
Ce se intampla la MTB Skills and Boot Camp?
 
Tabara este conceputa pentru riderii de nivel incepator si intermediar, fete si baieti, pe care ii asteapta, in functie de conditiile meteo, aproximativ 100 de kilometri de pedalat in imprejurimile pitoresti ale orasului Campulung Muscel. Diferenta de nivel pentru cele trei zile de antrenament este de circa 2.500 metri, traseul fiind astfel conceput incat sa includa abordarea tuturor procedeelor tehnice care sa va permita sa parcurgeti in siguranta o tura montana, stapanind bicicleta si savurand traseul. De asemenea, MTB Skills and Boot Camp este o experienta utila celor care doresc sa participe in cunostinta de cauza la concursuri de tip Cross Country / Maraton. Nu putini participanti au marturisit ca in aceasta tabara pot sa "zaboveasca" asupra unor tehnici pe care le aplicau intuitiv, cateodata incomplet sau incorect, sub presiunea unui concurs.
 
Iata care sunt abilitatile tehnice la care se va lucra pe parcursul celor trei zile de tabara:
 
setare bicicleta, pozitie pe bicicleta, tehnica de pedalat eficient;
abordarea unei urcari mai lungi, conform potentialului propriu, monitorizarea efortului depus;
echilibru pe bicicleta, pozitie de atac, importanta privirii, tehnica de franare;
abordarea unui drum forestier, utilizarea terenului in folos propriu;
lucrul cu suspensia bicicletei, cu suspensia naturala a corpului;
trecerea de la o postura pasiva pe bicicleta la cea de pilot;
tehnici pe diverse tipuri de viraje, diverse tipuri de urcari si de coborari, zone cu bolovani, radacini, noroi;
cum sa executi un drop, un bunny-hop, cum sa abordezi o cota de nivel;
abordarea cursiva a unui traseu, legarea elementelor acestuia;
abordarea unui singletrail;
notiuni de nutritie, antrenament si exercitii fizice specifice ciclismului.
 
Cum arata in linii mari programul MTB Skills and Boot Camp?
 
Vineri in jurul pranzului are loc intalnirea si socializarea riderilor, se face cazarea intr-o vila eleganta din comuna Leresti, in camere cu doua locuri. Apoi se pleaca pe teren si incepe distractia, care tine pana la lasarea serii cand are loc intoarcerea. Ziua de sambata este rezervata rafinarii tehnicii pe viraje, deprinderii pomparii, aparand in traseu urcari lungi si solicitante, dar si coborari tehnice ce includ sectiuni negociabile cu bolovani, radacini si diverse situatii interesante, in care se va arata negocierea lor fluenta si cat mai rapida.
 
Duminica este o zi in care nivelul solicitarilor tehnice creste, ajungandu-se la mici dropuri, viraje de 180º pe carari inguste, cunoscute ca switchbacks, urcari si coborari pretentioase, viraje pe taluz si evident... bunny hop! Nu in ultimul rand, drumul de intoarcere in Campulung a fost ales special pentru a oferi peisaje superbe si o experienta de neuitat, care integreaza cat mai bine noile deprinderi.
 
Pretul unei astfel de aventuri este de 490 lei de persoana, ce include cazare si transport pentru cei care vin din Bucuresti. Pentru cei care opteaza sa vina din alte localitati sau isi asigura transportul, pretul este de 450 de lei. Masa nu este inclusa in pret, dar exista posibilitati convenabile de servire a mesei. Mai multe detalii despre aceste aspecte aflati in momentul inscrierii. Din motive ce tin de coeziunea grupului si de calitatea actului didactic, numarul participantilor la aceste clase este limitat la sase locuri. Inscrierile se fac pe adresa: coach@marcsandu.ro, iar detaliie se pot obtine la numarul de telefon: 0745.083.191.
 
Marc Sandu este rider KTM Cycling, personal trainer acreditat de European Fitness Association, instructor Schwinn Cycling bronze level si are peste saizeci de curse XC-Marathon la activ, nationale si internationale, si mai multe podiumuri in categoria de varsta. Redacteaza race reports pentru FreeRider.ro, dar a testat si biciclete pentru revista Top Gear si pentru rubrica "La Ghidon" a emisiunii TV "La Volan", pe Digi24 HD. Ca MTB coach antreneaza sportivi amatori si profesionisti, printre acestia numarandu-se si campioni nationali la motocross.

 

Business Days vine la Timisoara

Business Days vine la Timisoara

27 Martie 2015

 
In 31 martie si 1 aprilie 2015 cel mai mare eveniment de business din Romania, Business Days vine la Timisoara, unde va celebra 5 ani de existenta. Peste 1.000 de participanti si 150 de speakeri sunt asteptati la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara sa raspunda provocarilor pietei zonale de afaceri. Editia din acest an de la Timisoara reuneste atat specialisti, cat si practicieni din diverse domenii care vin cu raspunsuri si solutii la problemele cu care se confrunta oamenii de afaceri din regiune.
 
Anul acesta este un an special pentru noi, pentru ca ne aflam in acel moment, cand proiectul trece de la national la international si este, in acelasi timp, anul in care atentia noastra se muta de la progres la excelenta. Este anul in care depunem eforturi mari pentru cresterea calitatii si eficientei activitatii noastre. Este anul in care ne propunem ca Business Days sa devina un standard de calitate in organizarea de evenimente de business atat in Romania, cat si la nivel global", a declarat Laszlo Pacso, fondator si coordonator de proiecte al Business Days.
 
Orasul de pe Bega celebreaza Business Days prin organizarea, in premiera, a unui studio live, in care pe toata durata evenimentului se vor transmite prin live-streaming online o serie de emisiuni, dezbateri, mese rotunde si interviuri cu oameni de afaceri si personalitati din regiune si business-ul national, cu scopul de a radiografia cat mai exact caracteristicile mediului de afaceri. In cadrul studio-ului live, antreprenorii vor fi pusi in situatia de a gandi in viitor, de a simti pe pielea lor cum e sa fii prim-ministru si care sunt primele 3 masuri pe care le-ar lua pentru a sustine dezvoltarea antreprenoriatului in Romania. Totodata, ei vor da detalii despre domeniile care au succes si vor transmite opinia lor privind ultimele modificari legislative cu impact asupra mediului de afaceri, dar si cum noua paradigma economica influenteaza modificarea comportamentului antreprenorilor, managerilor si liderilor din zilele noastre. 
 
Costurile tichetelor de acces la evenimentul Timisoara Business Days 2015 si formularul de inscriere se gasesc pe pagina: www.businessdays.ro/Evenimente/Timisoara-Business-Days-2015.  
 
Timisoara Business Days 2015 este un eveniment organizat de ADeSCO - Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online, o organizatie non-profit al carei scop este de a crea cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania. Comunitatea Business Days numara peste 120.000 de manageri, antreprenori si profesionisti din toata tara, din aproape toate domeniile de activitate, de la firme cu capital romanesc, la corporatii cu capital strain.
 
Revista Business Days sustine proiectele sportive ale MPG si ne ajuta sa comunicam si sa va informam.

 

Saptamana

Saptamana "FARA"!

25 Martie 2015

De buna seama va veti intreba "fara ce?". Ei bine, raspunsul este: fara orice! 7 zile fara ceva-ul pe care ti-l doresti inseamna acelasi sevraj indiferent care este obiectul dorintei. Putem sa presupunem ca te-ai lasat de fumat sau poate ai decis matur sa lasi inchisa usa pe care iubitul ti-a trantit-o in suflet cu ecou sau, cine stie, poate ca ai decis sa slabesti privind cu lacrimi in ochi... ciocolata din frigider. Aceasta plecand de la gandul optimist ca te-a cuprins tardiv un val de intelepciune care te tine locului sa dai telefoane, sa rupi ambalajul sfidator de staniol sau sa-ti aprinzi o tigara. Daca esti in situatia de a lupta pe toate planurile, atunci esti eroul nostru!

Dar sa luam fiecare zi de "reabilitare" pe rand.

In ziua 1, pregateste-te psihic, te vei tavali in chinuri. E bine sa stii de pe acum, de ce sa te mintim?! Nu-ti face mari asteptari de la starea ta de spirit. Esti pe campul de lupta si vei fi bombardat din plin de frustrari. Multumeste-te cu o unica rezolutie: sa rezisti! Nu pune nici ars mana pe telefon, daca e nevoie nu deschide frigiderul toata ziua si arunca pe geam pachetul de tigari. La nevoie, poti bruia un prieten sau iti poti face provizii serioase de surogate: lamai, guma de mestecat, DVD-uri cu niste comedioare de consum larg.

Ziua 2: Soldat, tine-te tare! Azi e mai greu. De ce? Pentru ca azi incepi sa te intrebi: oi putea sa rezist? oi fi facut bine? nu cumva as putea sa...? Rezolutia e aceeasi: nu da inapoi! Ca in Sahara, incepi sa delirezi solutii care sa impace si capra si varza. Stai linistit, nu exista!

Zilele 3, 4, 5: se instaleaza resemnarea cu avatarul ei de melancolie. E bine si asa, macar n-ai renuntat. Nu-ti mai pasa ca te abtii, dar ti-e imposibil sa te vezi multumit in vreun fel cu acest viitor corect si fad.

Ziua 6: Faci cat de cat ceva. Fie ca mergi la o plimbare, sa te vezi cu un prieten sau alergi nervos pe banda, incepi sa dai semne ca esti viu. Te simti mai bine, aproape te apuca un optimism euforic care pana seara se transforma in melancolia anterioara. Te consolezi numarand zilele parcurse.

Ziua 7: Nu mai esti nici utopic, nici melancolic, nici euforic. Incepi sa vezi realist cum stau lucurile si sa intelegi ca nici pe viitor nu va fi usor. Nu te panichezi totusi, ai aflat cate ceva in aceste 7 zile de penitenta. Nu te hazardezi cu gandul ca nu vei mai avea caderi, dar stii ca ai putut sa rezisti. Orice incercare este cea mai sincera confesiune despre tine insuti. "A la guerre comme a la guerre, mon ami!" Nu va conta niciodata cat de mult ai plans in fata cofetariei daca intr-un final ai reusit sa nu te atingi de prajituri. Nu va conta nici ca ai privit tigarile pret de 2 ore daca nu ai aprins niciuna. Nu esti cu nimic mai slab pentru ca ti-ai inrosit ochii 7 nopti la rand din motive sufletesti.            

E prima zi din viitorul tau de succes! Nu e nevoie sa inventezi premii artificiale pentru reusita ta. Premiul tau esti tu. Totusi, daca ai obosit, ia un Golden Horse si nu uita sa mergi mereu mai departe. Ai aflat atat de putin despre cate poti cu adevarat, de fapt!

Retailerul american Running Warehouse s-a lansat in Europa

Retailerul american Running Warehouse s-a lansat in Europa

24 Martie 2015

Sports Warehouse GmbH cu sediul in Schutterwald, Germania, a anuntat lansarea Running Warehouse Europe in aceasta saptamana. La doar 7 ani de la debutul de succes al Tennis Warehouse Europe, un al doilea sport, alergarea, se adauga acum in portofoliul sau european odata cu lansarea platformei online a website-ului: "Running Warehouse Europe".

In SUA, Running Warehouse este deja cunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante magazine online de specialitate. Odata cu extinderea zilnica a bazei de date a clientilor din toata lumea, care faceau cumparaturi si utilizau site-ul american, Sports Warehouse a decis ca este momentul potrivit sa isi mareasca planul de afaceri si sa se lanseze si in Europa.

Folosind aceeasi reteta, pasiunea si concentrarea orientate catre cei mai activi consumatori, Running Warehouse Europe ofera in primul rand o selectie foarte mare de marci si produse pentru iubitorii de alergare, cu un nivel de top al serviciilor oferite clientilor in toate cele 5 limbi straine accesibile pe site.

"Suntem foarte incantati sa anuntam ca Running Warehouse Europe este acum functional! Acest site a fost conceput special pentru atletul european care este in cautarea unui continut bogat, comentarii utile si o gama larga de produse destinate alergarii cu marci si oferte unice. Cu toata atentia orientata catre oferirea de servicii cat mai bune clientilor, scopul nostru este de a crea cea mai buna experienta de shopping tuturor alergatorilor, indiferent de locul in care se afla in Europa", a declarat Christian Singer, directorul general al Sports Warehouse.

In afara de pantofi si imbracaminte pentru alergare, consumatorii vor putea gasi o gama larga de produse de nutritie, sisteme de hidratare, aparate electronice, precum si imbracaminte speciala menita sa sporeasca confortul fizic pe durata practicarii sportului, dar si alte accesorii. De la alergatorul obisnuit pana la cel de cursa lunga, de la atletii care practica sporturi recreationale pana la triatleti, toti cei care se bucura de alergare si sport pot accesa acum Running Warehouse Europe atunci cand vor sa caute si sa cumpere produsele sportive potrivite nevoilor lor.

Running Warehouse Europe este divizia europeana a Running Warehouse din Statele Unite ale Americii (SUA). Cu peste 30 de branduri, oferte exclusive, transport maritim de zi, transport gratuit pentru comenzile de peste 100 de EUR pentru clientii romani, cu perioada de returnare a produselor in 30 zile pentru transportul maritim, cu garantia pretului redus si un website si un serviciu pentru clienti disponibil in 5 limbi straine, Running Warehouse Europe ofera o experienta de shopping unica pentru toti alergatorii pasionati. Site-ul poate fi accesat la urmatorul link: www.runningwarehouse.eu.

Saptamana trecuta, MPG a anuntat incheierea unui parteneriat cu Tennis Warehouse Europe pentru ca membrii comunitatilor sale sportive sa poata avea acces la produse de tenis si oferte speciale pentru cumparaturile online initiate din paginile: Tenis Partener si Tenis10

In martie debuteaza primele competitii Romanian Corporate Sports

In martie debuteaza primele competitii Romanian Corporate Sports

6 Martie 2015

 
Pe 9 martie se da startul in competitiile Romanian Corporate Sports, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe adresat companiilor din Romania. Sportul care sparge gheata este baschetul, meciurile urmand sa se desfasoare la Sala Polivalenta Rapid, din Bucuresti. Competitia va avea doua faze, una a grupelor, iar cealalta eliminatore. Faza finala este programata sa se desfasoare in 20 si 27 aprilie.
 
Romanian Corporate Sports – Tenis de Masa va incepe pe 11 martie si se va desfasura la Top Tenis Arena, din incinta Sema Parc. Echipele angrenate vor juca mai intai intr-o grupa de 8, iar apoi pe un tablou final, programat a se juca in 9 mai.
 
Pe 19 martie debuteaza competitiile de Pub Games, ce includ 3 discipline: biliardbowling si darts. Jocurile se vor desfasura in cadrul clubului IDM, o data pe saptamana, prima faza fiind cea a Grupei, urmata fazele finale, programate in 25, 26 si 28 mai.
 
Prima etapa la fotbal va avea loc pe 24 martie, evenimentul urmand sa se desfasoare pe terenurile sintetice din incinta Federatiei Romane de Rugby, in zona Arcului de Triumf. Faza finala are programate sferturile in 4 iunie, semifinalele pe 9 iunie, iar finalele in 11 iunie. 
 
Pe 9 mai debuteaza si Romanian Corporate Sports – Tenis, Editia de Primavara, ultimul act al evenimentului urmand sa se desfasoare in 21 iunie. Competitia va fi structurata in doua divizii, Masters si Challenge si va fi gazduita de Academia de Tenis Herastrau.
 
La jumatatea lunii mai va avea loc si competitia de Karting pregatita de Romanian Corporate Sports. Evenimentul va alinia la start echipe cu traditie, dar si companii noi.
 
Le uram mult succes tuturor echipelor participante!

 

Martisorul, o traditie de 8.000 de ani

Martisorul, o traditie de 8.000 de ani

6 Martie 2015

Micul simbol cu snur alb rosu impletit aduna in jurul sau multe mituri despre iubire, frumusete, bucuria vietii si dorinta umana de a face bine. 
 
In vechime, pe 1 martie martisorul se daruia inainte de rasaritul soarelui, copiilor si tinerilor, fete si baieti deopotriva. Unele legende populare, de pe meleagurile noastre, spun ca martisorul ar fi fost tors de insasi Baba Dochia in timp ce urca cu oile la munte.
 
Cu timpul, snurului i s-a adaugat o moneda de argint asociata cu soarele, ceea ce a facut ca martisorul sa devina un simbol al focului si al luminii. 
 
Portul monedei pretioase aminteste de una dintre cele mai frumoase istorii. Povestea ne spune ca Soarele a coborat pe pamant in chip de fata preafrumoasa, dar un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul lui. Atunci pasarile au incetat sa cante, copiii au uitat de joaca si veselie, si lumea intreaga a cazut in mahnire. Vazand ce se intampla fara Soare, un tanar curajos a plecat spre palatul zmeului sa elibereze fata. Dupa lupte grele, zmeul a fost invins iar fata s-a ridicat la cer incalzind iar intreg pamantul. Doar tanarul ranit a ramas sangerand pe albul neatins al zapezii. In locurile in care zapada s-a topit au rasarit ghiocei, vestitori ai primaverii. Tot de atunci lumea cinsteste memoria tanarului curajos purtand fie la mana, fie pe haina, la piept, o ata in doua culori: una alba, alta rosie. Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul baiatului, iar cea alba simbolizeaza ghioceul, prima floare a primaverii.
 
Cercetarile arheologice efectuate in Romania, la Schela Cladovei, au scos la iveala amulete asemanatoare cu martisorul datand de acum circa 8.000 ani. Amuletele formate din pietricele vopsite in alb si rosu erau purtate la gat. Documentar, martisorul a fost atestat pentru prima oara intr-o lucrare de-a lui Iordache Golescu. De asemenea, folcloristul Simion Florea Marian presupune ca in Moldova si Bucovina martisorul era compus dintr-o moneda de aur sau de argint, prinsa cu ata alba-rosie, si era purtat de copii in jurul gatului. Trebuie sa spunem ca la geto-daci anul nou incepea la 1 martie, iar martisorul aducator de noroc era oferit de anul nou impreuna cu urarile de bine, sanatate, dragoste si bucurie.
 
Tot despre istoricul martisorului, Tudor Arghezi afirma in volumul "Cu bastonul prin Bucuresti": <<…fetele si nevestele, care tineau la nevinovatia obrazului au bagat de seama ca vantul de primavara le pateaza pielea si nu era nici un leac. Carturaresele de pe vremuri, dupa care au venit carturarii, facand "farmece" si facand si de dragoste, au invatat fetele cu pistrui sa-si incinga grumazul cu un fir de matase rasucit. Firul a fost atat de bun incat toate cucoanele din mahala si centru ieseau in martie cu firul la gat>>.
 
Fetele adolescente purtau si ele martisor la gat in primele 12 zile ale lunii martie, pentru ca mai apoi sa il prinda in par si sa-l pastreze pana la sosirea primilor cocori si inflorirea arborilor. La acel moment, fetele isi scoteau martisorul si-l atarnau de creanga unui copac, iar moneda o dadeau pe cas pentru ca tot anul sa aiba pielea alba ca laptele. 
Martisorul este o traditie in Romania, Republica Moldova si teritoriile invecinate, locuite de romani sau aromani. Obiceiuri similare sunt intalnite in Bulgaria, Albania, Macedonia, dar si in alte cateva locuri de pe glob.
 
Golden Horse iti ofera doza de energie pentru a intampina primavara, cu toate provocarile ei, pentru a te bucura de activitati sportive in aer liber si de frumusetea vietii!
Neajunsuri cotidiene ale... nonconformismului

Neajunsuri cotidiene ale... nonconformismului

26 Februarie 2015

 
E luni dimineata. Te tarai cu lehamite pe treptele metroului. Inca de cand ai plecat de acasa erai cu o jumate de ora in intarziere. Ai in plan trei intalniri cu niste clienti si inca una de status intern cu ceva probleme legate de "evaluarea rezultatelor". Vei auzi de 100 de ori "performanta", "eficienta", "asertivitate", "guys", "vizibilitate" si toate variatiile pe tema, un fel de "sa iesim in fata cu orice pret"! Daca te-ai comporta ca de obicei, ai intra cocosat de oboseala inca de dimineata de la cat ai crosetat la scuze pe drum pentru intarziere. In cazul in care totusi se va gasi cineva, care a baut trei cafele pana la ora 10:00, sa faca o gluma fara pic haz, va trebui sa te prefaci ca un soi de boala te-a lovit cumplit peste weekend. In intalniri vei veni cu doua-trei idei ca sa vada toata lumea ca nu dormi si te vei pravali pe scaun cu ochii intr-o prezentre de 50 de slide-uri, urmata de un document Excel cu scroll cat vezi cu ochii, plus cateva e-mail-uri semnalizate isteric... high importance!
 
Cand ajungi acasa parca e ceva mai bine. Iubita ta e la fel de in forma ca in clipa in care ai cunoscut-o, ba chiar e bine dispusa, motanul pe care doreai sa il duci la veterinar cu scop precis inca nu e in calduri, iar mama ta a trecut pe la voi si v-a lasat diferite bunatati. Ia uite ca viata revine la normal, normalul caldut pe care il doresti si de care e greu sa te desprinzi. Pentru cat timp? Patru-cinci... hai, sase ore! Dupa care, inapoi pe campul de lupta, prietene! Viata nu e usoara pentru nimeni. 
 
Si te gandesti: cum ar arata o zi daca tu nu ai fi atat de conformist? Luni dimineata. Te trezesti cand decizi tu. Mai devreme de 11:00 nu ai cum pentru ca aseara ai iesit cu baietii. Nu te uiti la ceas pentru ca nu iti pasa. Intri pe usa si faci tu o gluma despre cat de trist este sa fii deja de doua ore la birou. Anulezi doua dintre intalnirile cu niste clienti spunandu-le deschis ca daca nu reusesc sa faca nimic din ceea ce le-ai propus, mai bine sa nu te mai deranjeze. Deschizi o prezentare de 50 de slide-uri si stergi 30. Excel-ul sa-l deschida cine face bugetul. De la sedinta de status intern nu ai nici cel mai mic motiv sa te sustragi, esti odihnit si mai ai cateva glume noi, la care e ok sa razi si singur. Ajungi acasa cu un aer proaspat si plin de idei pentru viitorul tau de succes. Dar ce sa vezi? Iubita si-a dat demisia! Mai mult, iti spune si ca te va parasi pentru ca s-a saturat de imaturitatea de care dai dovada. Motanul a intrat in calduri si face urat pentru ca nu l-ai dus cand trebuia la veterinar. In casa nu e cald... te-au debransat! Prietenii nu te mai suna pentru ca le este lehamite sa te refuze cand le ceri bani. Stai cu ochii pupazati in televizorul cu purici.Ti-au intrerupt si cablul. Motanul insista, suparat ca e singur intre patru pereti. Si te apuca regrete serioase. Hai sa arunci un ochii pe joburi, sigur o fi ceva mai bun pentru tine. Joburi or fi, dar nu e net. N-au vrut sa lucreze pe datorie. Mai ramane sa mergi la parinti sa stai pe net ca in ’98. 
 
Stop! Intrerupi deodata istoria de groaza. Ai terminat micul exercitiu de imaginatie facut sa vezi unde ai ajunge daca tu, om respectabil si bine recompensat social de normele carora te conformezi 24 de ore din cele sapte zile, ai decide sa rupi regulile. In fata ta sta colegul care deodata ti se pare ca e foarte simpatic. Are el glumele lui... dar cine n-are?! Ce-ar fi sa fii si tu mai amabil cu el?! 
 
Dintr-odata esti parca mai inspirat. Iti vine o idee vesela si pui la frigider doua Golden Horse. Unul special pentru colegul simpatic si i-l dai la plecare, pentru ca il stii sarguincios cu antrenamentele de la sala. Plus, ca ti-ai amintit ca se plange de oboseala non-stop.
 
"Bine, ne vedem maine! Auzi, as putea veni si eu cu voi la antrenamentele acelea...?"
Riders Club a lansat calendarul de MTB pe 2015

Riders Club a lansat calendarul de MTB pe 2015

18 Februarie 2015

 
In curand se va da startul la sport si distractie pe doua roti, odata cu debutul sezonului competitional Riders Club 2015.  Recent a fost lansat si calendarului oficial de evenimente MTB organizate de MPG, fiind pregatite noi curse, iar la o parte din competitiile vechi fiind redesenate traseele, astfel incat experienta riderilor sa fie imbunatatita.
Calendarul pentru 2015 al Riders Club se lanseaza cu trei evenimente apropiate ca data: Urban Trail XCC (Bucuresti) – 15 martie, Ziua B (Bucuresti) – 18 aprilie si Beach Race XCO (Corbu/ Constanta) – 25 aprilie. Urmeaza inca 9 competitii pe tot parcursul anului, in Padurea Sitaru (Ilfov), Campulung, Mihai Bravu (Giurgiu), Gura Humorului, Paulesti (Prahova), Bicaz, Bucuresti, Moara Vlasiei si Prundu (Giurgiu).
 
In plus, in acest an MPG isi propune sa aduca in prim-plan un proiect de responsabilitate sociala dedicat copiilor defavorizati care se confrunta cu diferite probleme de sanatate. Simplul fapt ca iubitorii de miscare aleg sa se bucure de libertatea lor in cadrul evenimentelor sportive MPG va deveni o sansa acordata unui copil de a trai la randul sau aceasta experienta, de care este privat in prezent. Astfel, intreaga desfasurare de forte a MPG, a partenerilor sai, a afiliatilor si a sponsorilor, cat si participarea ciclistilor la evenimentele Riders Club vor da o noua dimensiune proiectului si un plus considerabil de valoare. 
 
Va asteptam la concursurile Riders Club din 2015!

 

S-a lansat noul website MPG!

S-a lansat noul website MPG!

12 Februarie 2015

 
Ne bucuram sa va anuntam ca am lansat o noua platforma online pentru compania Media Production Group (MPG). Website-ul www.mpg.com.ro se prezinta cu o structura atractiva, informatii despre toate proiectele noastre sportive si este usor de parcurs.
 
Odata cu lansarea noii pagini online a MPG, dorim sa transmitem tuturor iubitorilor de sport si invitatia de a descoperi si a se bucura de conceptul... Sportainment! Vorbim de o adevarata invitatie la miscare, la adoptarea unui stil de viata activ, la relaxare si distractie prin sport. Sportainmentul este un concept  larg raspandit in marketingul sportiv international si, cu siguranta, toata lumea va simti valoarea acestuia.  
 
Totodata, pe pagina oficiala a MPG veti gasi informatii complete despre activitatea si proiectele noastre, serviciile oferite de companie, ultimele noutati, membrii echipei MPG dar si cum puteti face parte din lumea noastra.
 
Va invitam sa fiti la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea MPG, cercetand aceasta sectiune in care anuntam noutatile: http://mpg.com.ro/official-mpg-blog/. Inainte de a parasi website-ul, va rugam sa vizionati si pagina de Facebook si sa ne dati un Like. 
 
Va multumim si va uram sa va bucurati de un an plin de sport si de distractie... marca MPG! 

 

Ultimele locuri disponibile

Ultimele locuri disponibile

11 Februarie 2015

 
Inscrierile in sistemul Romanian Corporate Sports – Karting, Editia de primavara 2015, sunt aproape de final, in prezent ramanand disponibile doar cateva locuri.
Evenimentul va avea loc intr-un singur weekend, in a doua jumatate a lunii mai, pe o pista de karting din Bucuresti. La competitie se pot inscrie echipe formate din cate 4 participanti. Concursul este de tip karting- anduranta, iar criteriul de clasificare este numarul absolut de tururi efectuate in timpul prevazut, de o ora. Pe parcursul concursului cei 4 membri ai unei echipe se schimba intre ei la conducerea kartului, la intervale de cate 15 minute, conform instructiunilor organizatorilor.
 
Pentru inscrieri click aici, sau transmiteti un e-mail la adresa sales@mpg.com.ro. 
 
Nu ratati unul din ultimele locuri disponibile in competitia de Karting organizata de Romanian Corporate Sports!
Oferta de nerefuzat de la la Club Moving

Oferta de nerefuzat de la la Club Moving

28 Ianuarie 2015

Vino impreuna cu un prieten, achizitionati-va in primele luni ale anului abonamentul Moving, fulltime 12 luni, si va veti bucura de super-preturi + bonus acces gratuit la clasa de Hydrorider pana pe 28 februarie!
 
Prinde si tu oferta pentru doua persoane!
Iubirea urbana de... un click!

Iubirea urbana de... un click!

23 Ianuarie 2015

Tinder este aplicatia de ultima fita in materie de dating, hipstereala, sa ne aflam in treaba si sa socializam, gen. "Lumea buna e pe Tinder, my love", spunea cineva de curand si avea mare dreptate. Pe aplicatia magica ce contine doua functii simple – o inimioara si un X - intalnesti tot felul de oameni, inclusiv din lumea buna a Bucurestiului: fotografi cunoscuti, copywriteri in agentii cu staif, scriitori tineri la moda, tot UNATC-ul si UNARTE la un loc. Mecanica e simpla: te conectezi prin Facebook, iti importi fotografiile in care arati cat de cat - deci musai profilul sa fie real - si apoi vezi alte sute de profile. Daca iti place ce vezi, apesi inimioara, iar daca ti se inclesteaza maxilarele, dai click pe X si mergi mai departe. Pe Tinder nu exista respingere. Deci nu e deloc ca in viata reala. Atunci cand decizi ca il ai in fata pe Fat Frumos si apesi inimioara, el, alesul, nu va afla niciodata decat daca si el va avea aceeasi optiune in ceea ce te priveste. Cand si tu si celalalt ati apasat aceeasi functie, adica inimioara, suna ceva ca niste... clopote de nunta, este match si puteti vorbi pe un soi de chat. Din pacate, acesta pica la fiecare 3 minute, mai ceva ca netul din 97’!
 
Ce cauta toti acesti oameni aparent complicati pe aplicatia asta atat de infantila? Chiar toti artistii, arhitectii, corporatistii de succes si publicitarii nu-si mai gasesc locul in lumea amoroasa a Bucurestiului decat apansand o inima portocalie si asteptand una inapoi?! Cyber amorul, livrat facil intre doua intalniri cand iti privesti telefonul pe ascuns ca sa vezi daca mai ai vreun match nou. Daca ar vedea interlocutorii tai, sigur nu si-ar permite sa rada, ci poate cel mult sa mustaceasca, pentru ca probabil si ei fac acelasi lucru cand tie ti se pare ca citesc un e-mail de o importanta intergalactica. 
 
Discutiile survoleaza amical teme profesionale, calatorii, vise prafuite si franturi de viata personala pusa in asteptare. Uneori, cand mai gasesti chestii in comun, apare de ambele parti o bucurie de insular care vede unul ca el in miezul unei lumi continentale de neinteles. Intalnesti, fireste, si varianta disperata a utilizatorului de matrimoniale destul de rar. Un sentiment ciudat ai atunci cand vezi oameni pe care ii cunosti din viata reala si despre care stii, de pe Facebook, ca au la degetul mic secretul vietii perfecte. Dintr-un oarecare sadism dai cate o inimioara si acolo, ca o iscoada pusa sa strice universul idilic al ipocriziei. Daca n-a fost match, te bucuri. Macar atat. Sa pastram cyber aventura departe de ochii lumii. 
 
Dupa o luna de "studiu" te prinzi usor. In Capitala oamenilor de succes, singuratatea iti cam bate la usa in fiecare zi, dupa ce inchizi laptopul. Atunci ce sa faci? Stai cu telefonul in mana si intri pe Tinder: in pauza dintre intalniri, in timpul discutiilor prelungite care nu-si mai dau duhul, in vizita la parintii care se cearta pe teme de neinteles, la o cafea dupa o sedinta de negociere intensa la job. Iti dai seama si ca aplicatia nu este neaparat destinata relatiilor amoroase si nici unei aventuri de o noapte. Este un loc in care te poti refugia astazi, usor alienat, in lumea virtuala a socializarii excesive si parca te indepartezi treptat de relatiile umane consistente. Practic, iei franturi de identitate comuna chiar si dintr-o aplicatie pentru adolescenti. Rationalul pare amortit de iluzia copilareasca in care ai putea gasi asa intamplator ceea ce cauti... nici tu nu stii ce exact. Asa ca poate hazardul va face pentru tine ceea ce ti-e teama sa mai rostesti si in gand.  
 
Iar daca inca nu ai cont pe Tinder, nu te stresa. Ia un Golden Horse si traieste ziua ca omul. Plimba-te aiurea pe strazi. Cerceteaza oamenii, cauta-le privirea atunci cand nu e intepenita in smartphone si invata sa zambesti fata in fata. Poate primesti un zambet real inapoi. Mai ia un Golden Horse si iesi pe bune la o intalnire. Vezi tu apoi daca dai sau nu X si mergi mai departe.
Super oferta la sport de echipa, in 2015

Super oferta la sport de echipa, in 2015

20 Ianuarie 2015

Rezerva-ti portia de sport si distractie in 2015! Am dat startul inscrierilor pentru noul sezon de campionate din cadrul Romanian Corporate Sports pentru care lansam o super oferta.
Ce trebuie sa faci? Mobilizeaza colegii de serviciu, fa-ti echipa si vino la cele mai tari campionate sportive pentru companii: Romanian Corporate Sports. Inscrierile se pot face online.   
 
Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te cu echipa pentru a beneficia de voucherul cadou de... 100 de euro! 
Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile.
Competitii de caiac, la Mogosoaia

Competitii de caiac, la Mogosoaia

4 Decembrie 2014

 
E o perioada binemeritata de relaxare, dar... mentine-te in forma! In 2015, ti-am pregatit cateva surprize, iar printre ele se numara si un campionat de caiac organizat pe lacul Mogosoaia, de langa Capitala.
Odata cu incalzirea vremii te poftim in natura si pe lac sa iti demonstrezi maiestria la vaslit si manevrat caiacul. Si chiar daca nu te-ai urcat in barca niciodata, parca nu ai zice nu unei zile de distractie pe cinste alaturi de colegi si prieteni. Pentru ca acolo unde e vorba de sport, e vorba si de relaxare, de spirit de echipa si de... distractie! 
 
Inscrierile pentru campionatele din primavara si toamna anului viitor sunt deschise, asadar te asteptam, impreuna cu echipa ta, sa alegi unul sau mai multe dintre sporturile puse la dispozitie de Romanian Corporate Sports. 
 
Ofertele sunt atractive, iar companiile care au participat la competitiile Romanian Corporate Sports beneficiaza de oferte speciale.

 

Ultimele noutati le afli la Business Days

Ultimele noutati le afli la Business Days

4 Decembrie 2014

In perioada 10-11 decembrie 2014 va avea loc in cadrul Centrului de conferinte din incinta Hotel Caro a 17-a editie Business Days, la care MPG este invitat in calitate de partener, prin proiectul Romanian Corporate Sports.
 
Business Days ofera, pe baza experientei de la editiile anterioare, 15 motive pentru care merita sa fii unul dintre cei 1.200 de participanti la cel mai important eveniment de business al anului din Bucuresti:
Pentru calitatea speakerilor care sunt prezenti pentru a te inspira si pentru a te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de management si antreprenoriale, prin exemple din propria lor experienta;
Pentru numarul mare de specialisti, experti si consultanti din diverse domenii prezenti la evenimente care te ajuta sa gasesti solutii si raspunsuri la problemele si provocarile tale;
Pentru relevanta si diversitatea workshopurilor si a manifestarilor;
Pentru faptul ca este singurul eveniment de business din Romania care face o cercetare de piata si interviuri, cu o luna si jumatate inainte de a desena programul, pentru a identifica cat mai exact nevoile si provocarile mediului de business din regiune si a propune astfel temele de dezbatere relevante;
Pentru ca ofera posibilitatea unor diverse categorii socio-profesionale - antreprenori, manageri, liber profesionisti - de a gasi inspiratie, experienta si multiple oportunitati in cele 2 zile ale evenimentului;
Pentru ca este singurul eveniment din Romania unde poti experimenta cel putin 5 modalitati diferite de generare de oportunitati daca decizi sa participi la:
sesiunile formale debusiness networking - sesiuni open, microintalniri;
serile internationale debusiness networking - participare pe baza de invitatie, disponibile pentru cei care au tichete de acces PREMIUM, pe baza de solicitare si aprobare sau disponibile invitatilor VIP;
cinele speciale de VIP networking - participare pe baza de invitatie, disponibile doar invitatilor VIP;
intalniri de matchmaking, folosind aplicatia meet-me;
sesiuni informale de business networking in jurul unor prezentari de moda, lansari de carte, activitati interactive in zona de expozitie si socializare, degustari de vinuri;
Pentru ca la evenimentele Business Days, vin la fiecare editie speakeri straini, care sustin diverse manifestari cu valoare adaugata mare, cum ar fi seria de MASTERCLASS-uri desfasurate in parteneriat cu institutii de invatamant superior de talie mondiala, programe de MBA sau de leadership de elita - Sam Carpenter, Giorgio Fabbri, Paul JR Renaud, Marcin Woijcicki, Ozana Giusca;
Pentru ca este singurul eveniment care are tipuri de acces adaptate bugetului, interesului si timpului fiecaruia;
Pentru ca este singurul eveniment din Romania care are tipuri de acces MULTIPASS, ce permite accesul cu acelasi badge pentru mai multe persoane, dar nu in acelasi timp;
Pentru ca este singurul eveniment in care toate manifestarile sunt filmate si inregistrate, permitand astfel celor care nu au putut merge la o anumita sesiune, pentru ca au ales alta, sa poata achizitiona fie acces online premium pe platforma video Business Days TV, unde pot vizualiza workshopurile respective; se ofera si varianta achizitionarii DVD-ului cu inregistrarea sesiunii, direct din magazinul online Business Days;
Pentru ca evenimentul este transmis live - conferintele si mesele rotunde – astfel incat oameni de afaceri din alte colturi ale tarii care nu pot fi prezenti pot vedea si intelege care sunt preocuparile celor care activeaza in regiune;
Pentru ca sunt peste 1.200 de participanti - antreprenori, manageri, liber profesionisti, dar si tineri la inceput de cariera - din mediul de business local, regional si national cu care poti interactiona;
Pentru ca evenimentul are ca si scop dinamizarea mediului de afaceri romanesc, fiind sustinut de sute de parteneri si parteneri media an de an, iar prin cele 16 editii ale sale a reusit sa se impuna pe piata din Romania ca cel mai de impact si relevant eveniment de business;
Pentru ca este singurul eveniment din Romania care are speaker support group, special creat pentru a asigura de cresterea constanta a calitatii prezentarilor speakerilor si pentru a asigura ca evenimentele Business Days, pe langa impactul, relevanta si utilitatea informatiilor livrate, sunt puternice generatoare de buna dispozitie prin nivelul calitativ crescut al spectacolului oferit;
Pentru ca poti fi parte in procesul crearii unei culturi antreprenoriale sanatoase in Romania, te poti alatura celor care cred in potentialul economic al tarii si se lupta sa-l implineasca.
Daca motivele expuse de Business Days te-au convins, inscrie-te la eveniment! Numarul de locuri este limitat.
 
Ai nevoie de ajutor sau mai ai intrebari la care doresti raspunsuri? Nu ezita sa contactezi echipa de suport Business Days.
Liber la inscrieri pentru sezonul de primavara 2015!

Liber la inscrieri pentru sezonul de primavara 2015!

13 Noiembrie 2014

 
Inscrierile in campionatele sportive dedicate segmentului de amatori, angajati corporate, pe care le ofera proiectul Romanian Corporate Sports, sunt in plina desfasurare! Daca sunteti interesati de baschet, fotbal, tenis de camp, tenis de masa s.a. aveti la dispozitie competitii in care va puteti intrece cu adversari din cele mai importante companii ce activeaza pe piata de business din Romania.
 
Echipa Media Production Group va asteapta cu drag in cele mai prestigioase intreceri sportive, alaturi de cele mai importante companii din Romania. Firmele care isi rezerva din timp un loc la una sau mai multe competitii, atat in Editia de primavara 2015, cat si in Editia de toamna, pot beneficia de oferte speciale de pret si pachete personalizate de participare, la mai multe sporturi. 
 
Locurile disponibile sunt limitate.
Dati-ne de veste ca sunteti campionii spiritului de echipa!
 
Pentru informatii, rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: corporate@mpg.com.ro.
Dragostea la 35 de ani

Dragostea la 35 de ani

13 Noiembrie 2014

Ai o cariera, o casa in rate si multe ore peste program, nerenumerate, dar punctate inutil la gloria personala. In cazul fericit in care nu ai si copii, pe care sa-i neglijezi constant, te alegi cu reflectii amicale care mai de care mai curioase despre statutul tau ambiguu. "Nu esti si tu la casa ta", iti spun parintii carora le explici transpirand ca fix de aceea dai 300 de euro pe luna: ca sa stai intr-o casa! In timp ce perorezi, ajungi sa te intrebi si tu, intr-o stare confuza, de ce naiba ti-ai bagat pielea la saramura pentru o casa pe care oricum n-o vezi prea mult si, la o adica, n-ar conta nici daca ai sta la hotel. Macar poti gasi un hotel mai aproape de birou ca sa nu mai imbatranesti in trafic pana strabati orasul, de la rezidentialul tau trist de la marginea urbei, pana la biroul dichisit din buricul targului.
 
Timp nu prea ai sa te loveasca frustrarea singuratatii, dar te ajuta cu obstinatie cei din jur. Grupurile in care poti merge cu glumele tale perimate se imputineaza pe zi ce trece pentru ca, in general, partenerii prietenilor tai sunt oameni educati care nu-ti tolereaza libertatile burlacesti imature. Vine si momentul in care se face interventia de grup prin care sa ti se prezinte "o tipa foarte misto" sau "un tip super cool", dupa caz. Cum lista de parteneri sau partenere nu a suferit prea multe imbunatatiri in ultima vreme, parca n-ai zice nu. Si daca te-ai ambitiona sa refuzi fabuloasa oferta pentru ca stii cu ce se mananca aranjamentele, tot ai simti in ceafa o privire care iti inteapa neuronii si o grimasa genul: "Da’ tu pe cine astepti? Crezi ca o sa-ti zambeasca zana in pragul usii? Crezi ca mai exista Fat-Frumos sa vina sa te salveze ca o domnita la ananghie?".
 
In 90% dintre cazuri intalnirea aranjata este complet nedigerabila. Nu poti face nici schema veche cu telefonul urgent - ca, deh, n-ai imbatranit degeaba! - si la orice pas pe care il faci trebuie sa iei in calcul ca va fi transmis in direct prin 10 care de reportaj catre combinatorul care ti-e prieten. De multe ori iti vine sa-l suni pe acel facator de bine si sa-l intrebi sincer si enervat: "Cand ti-am dat eu impresia ca mi-as dori o tipa asa de banala si de urata? De cate ori ti-am zis ca nu imi plac tipii la care inteligenta le trece prin burta si umorul i-a ocolit cand s-au nascut?"
 
In timpul intalnirii, de cele mai multe ori, iti faci in minte planul zilei urmatoare sau te intrebi cu ceva panica daca ai scos alaltaieri rufele din masina. Posibil ca mimica ta sa nu aiba nimic de a face cu subiectul interlocutorului care iti povesteste despre destinatii exotice. Cum nu vei mai suna vreodata omul cu care te-ai vazut, pregateste-te de asalt. "Da’ ce nu ti-a placut? Hai, ma, ca nici tu nu stii ce vrei! Eu iti zic din experienta, fara compromis nu merge". Si cu acel compromis, care ascunde de fapt o suita intreaga, cum ar fi? La cat de putin stai pe acasa parca nici nu te-ar deranja prea tare... Dar la ce bun?! 
 
Ti-e mult mai bine si asa "ne-la-casa-ta" si fara complicatii. Si apoi, nematurizarea asta deliberata cu ce te incurca? E drept, n-ai reusit sa faci copii pe care sa-i lasi 10 ore cu o bona in timp ce alergi bezmetic intre job si doctorat. Dar ai timp sa faci si asta. Pana la urma in viata ta e timp pentru orice, doar sa vina timpul lui. Ori cand e timpul, stii doar tu.
 
Ca sa te lase sa mai reflectezi putin, bea un Golden Horse, energizantul pentru zi lumina. Golden Horse are grija sa te tina treaz chiar si la intalnirile cu persoane care nu 
iti plac. Si pentru ca iubesti… capitalismul ia cateva doze de Golden Horse si atunci cand te afisezi workaholic peste program. Daca tot nu te insori si nici buna de maritis nu te declari prea curand, macar CEO sa devii!
Detalii despre inscrieri si calendarele competitionale

Detalii despre inscrieri si calendarele competitionale

29 August 2014

Inscrierile in competitiile sportive dedicate segementului de amatori, angajati corporate, pe care le ofera proiectul Romanian Corporate Sports, sunt in plina desfasurare!
Echipa MPG va asteapta cu drag la cea mai populara intrecere sportiva, alaturi de cele mai importante companii din Romania, locurile disponibile fiind limitate.
Astfel, in 13 septembrie se da startul evenimentului de tenis de camp Romanian Corporate Sports, locatia fiind, ca de obicei, Academia de Tenis Herastrau, in 29 septembrie debuteaza competia de baschet, ce va avea loc la Sala Rapid, in 30 septembrie incepe competitia de fotbal, gazduita de Federatia Romana de Rugby, iar in 8 octombrie se da startul in campionatul de tenis de masa, gazduit de Club IDM.
Asadar, dati-ne de veste ca sunteti campionii spiritului de echipa. Pentru informatii, rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: sales@mpg.com.ro.
De ce ne place Bucurestiul?

De ce ne place Bucurestiul?

29 August 2014

Chiar daca esti bucurestean de trei generatii sau adoptat din primul an de facultate, daca iti place Bucurestiul cu siguranta n-ai sa poti spune cu adevarat de ce anume simti acest lucru. Ii poti gasi vagi asemanari cu Londra sau Paris printr-un real efort de vointa, dar raspunsul nu sta in vreun tip de motiv esential rational.
 
Bucurestiul este eclectic. Are cladiri care iti pot aminiti de orasul luminilor si zone care arata ca dupa bombardament. Chiar si asa cu trairi contradictorii, pot spune cu mana pe inima ca imi place exact  asa cum este. Ca intr-o iubire in care contradictia face regula jocului. 
 
Poate chiar din acest motiv iti place, pentru ca este ca tine. Are locuri asezate, elegante, intr-o arhitectura clasica desavarsita si locuri suprinzatoare, fara nici cea mai mica asemanare cu primele care dau o impresie de haos incantator. Poate ne place orasul acesta si pentru ca pentru ca in fiecare stare sufleteasca ne putem gasi un loc in care sa ne simtim bine. Ne plac momentele in care bem un ceai de menta in Centrul Vechi cu prietenii dragi reveniti pentru cateva zile in tara sau ne adunam gandurile in Cismigiu sau traversam grabiti Calea Victoriei catre Ateneu pentru ultimul concert al stagiunii. Si chiar acele momente in care vrem sa ne ascundem de ploaie intr-un loc boem cu jazz lejer. Pare ca asa trebuie sa fie.  
 
Daca si voua va place Bucurestiul, luati cu voi un Golden Horse ca sa aveti energie si nu stati in casa. Mergeti sa mai aruncati un ochi pe la MNAC. Poate va opriti pentru un film bun la Elvira Popescu. Daca aveti o stare pentru filmele de arta traversati Calea Victoriei si luati bilete la Cinemateca. Daca sunteti nostalgici va puteti opri oricand pentru o prajitura cu gust de amintire la Capsa. Cu un gust fructat si fresh, Golden Horse iti da rezistenta si energie pentru lucrurile care te bucura cu adevarat. 
Cum ai petrecut vara asta pe Facebook?

Cum ai petrecut vara asta pe Facebook?

30 Iulie 2014

Toate previziunile ca vara postarile de Facebook se vor diminua, s-au dovedit a fii false. Daca ai fi bagat mana in foc ca oamenii vor pleca in vacanta, iși vor lasa deoparte telefoanele și iși vor tine "selfi-urile" ascunse pentru prietenii care nu ii insotesc, te anuntam ca te-ai inșelat.  
Gandindu-ne putin, nici tu nu ai prea multa treaba, daca stai cu telefonul in mana și dai refresh paginii de Facebook ca și cum acolo iti tii marile sperante, postate deodata cu acel mesaj "smart" care nu a strans mai mult de 5 likeuri, deși ai peste 400 de prieteni.
Acum, ca tot ai vazut de la tine de pe canapea toate plajele din lume vizitate de altii, n-ai vrea sa faci si tu totuși ceva? Nu e nevoie sa mergi pe cea mai exotica plaja din lume sau sa faci un tur de forta cu harta prin canicula celor mai mari orașe. Poti sa-ti termini de scris romanul care s-a sufocat sub un teanc de reviste business sau sa dai intalnire tuturor fostelor iubite, ca in filmul lui Jarmusch. 
De ce nu te-ai gandi la o cariera de freelancer sau la propria ta afacere? Sigur ceva te pasioneaza și ai tot amanat. Iar acum, cand "distractia e in floare" și toata lumea vrea "sa fie pe val" ti-a trecut complet randul. Fa acel ceva care n-ar avea nici cel mai mic succes de Facebook, dar care ar da verii un gust aparte sau care ti-ar schimba complet viata. Și fii disident, nu zice o vorba pe Facebook! Și daca nu faci nimic nu e nici o problema. Vrei sa stai degeaba cat e ziua de lunga? 
Este dreptul tau sa-ti strici vacanta cum iti place, iar Golden Horse este alaturi de tine. Pe canapeaua ta din sufragerie sau pe plaja exotica bea un Golden Horse ca sa ai energie pentru orice ti-ai propus sa faci. 
CE-MI PLACE MIE CU ADEVARAT?

CE-MI PLACE MIE CU ADEVARAT?

2 Iulie 2014

Vacanta este momentul ideal in care sa te redescoperi. Te trezesti deodata cu ceva timp liber pe care-l planifici atent pana in cele mai mici detalii, gandind ca pana la vacanta viitoare mai e un an intreg. In primele zile de concediu vei fi cu siguranta foarte ocupat cu lucrurile pe care le-ai amanat cu gratie in ultimele luni, dar dupa? Ce ar fi daca vara asta ai face ceva la care ai visat mereu?  

Ar putea fi prima vara in care sa-ti invingi frica de zbor si sa mergi la capatul lumii ca sa vezi cu ochii tai imaginile pe care pana acum le derulai blazat pe monitor. Sau ai putea in sfarsit sa dai acel telefon de care te-ai ferit in ultima jumatate de an sub pretextul ca nu ai timp si inca nu a sosit momentul. Sau poate ca te vei trezi intr-o dimineata fara alarma ceasului, ca sa alergi, nu pe o banda, in sala de sport, ci cu soarele in fata, pe un nisip aspru si rece.

Orice ai decide, cata vreme este parte din visul tau, va face dintr-o vara banala ca oricare alta, ceva special. Golden Horse nu iti poate indeplini visele si nici nu-ti da mai mult curaj. Dar daca tu iti gasesti forta sa afli ce iti doresti cu adevarat, bautura cu gust fructat si fresh, iti da rezistenta si energie pentru lucrurile care te bucura cu adevarat. Si te va incarca din nou si din nou, pentru ca tu sa o poti lua mereu de la capat. Vara dupa vara.

VTM, din nou campioana

VTM, din nou campioana

4 Iunie 2014

Sambata - 31 mai, a avut loc cea de-a patra editie a Romanian Corporate Sports - Karting, intr-o competitie antrenanta, ce a aliniat la start zece echipe ce au reprezentat patru companii. Au participat: Pay U (5 echipe), HP Romania (doua echipe), Vulpoi & Toader Management (doua echipe) si DPD.

Competitia a debutat cu faza calificarilor, care a decis ordinea la grila de start, urmata de confruntarea finala, in care fiecare echipa a dat tot ce a putut mai bun, in timpul regulamentar de concurs.

Ca de obicei, VTM a aliniat in competitie un lot masculin si unul exclusiv feminin, iar ambele au impresionat atat asistenta, cat si adversarii.

La final, clasamentul pe echipe a avut urmatoarea formula:

Locul 1: VTM SAMCRO: 74 ture

Locul 2: HP TALIBANS: 72 ture

Locul 3: VTM FETE: 70 ture

Locul 4: HP MELCII: 68 ture

Locul 5: VESELII (PayU): 67 ture

Locul 6: PayU 2: 66 ture

Locul 7: DPD Romania: 63 ture

Locul 8: PayU ELEFANTS: 62 ture

Locul 9: PayU 1: 61 ture

Locul 10: FLUTURASII (PayU): 60 ture

 

Felicitari campioanei VTM si multumiri tuturor echipelor participante!

Se tureaza motoarele

Se tureaza motoarele

28 Mai 2014

A inceput numaratoarea inversa pana la startul editiei a treia a Romanian Corporate Sports – Karting. Editia de primavara 2014 este programata sambata – 31 mai, in intervalul orar 10.00 – 12.30, in incinta clubului clubului SkyKarting, din Soseaua Pipera-Tunari, nr.2/II.

La competitie sunt inscrise 10 echipe, fiecare formata din cate 4 participanti. Concursul este de tip karting- anduranta, iar criteriul de clasificare este numarul absolut de tururi efectuate in timpul prevazut, de o ora. Pe parcursul concursului, cei 4 membri ai unei echipe se schimba intre ei la conducerea kartului, la intervale de cate 15 minute, conform instructiunilor organizatorilor. Regulamentul complet al competitiei poate fi consultat aici.

Iata companiile participante: Pay U (5 echipe), HP (2 echipe), Vulpoi &Toader Management (2 echipe), DPD.

Mult succes tuturor!

Energie si vitalitate cu Golden Horse

Energie si vitalitate cu Golden Horse

14 Aprilie 2014

Un corp sanatos, armonios si echilibrat are intotdeauna nevoie de vitalitate si energie. Pe langa energia pe care o obtinem atunci cand facem exercitii fizice sau cand ne alimentam, de cele mai multe ori o sursa in plus de vitalitate este benefica, aducand cu sine senzatia unui nou inceput.

Fiecare persoana, indiferent de varsta isi doreste sa isi mentina tonusul si forma fizica si sa incetineasca procesul fizic al imbatranirii. Diversele sporturi pe care le practicam si activitatile zilnice, aparent banale, dar care implica cat de putin efortul fizic, ne ajuta sa ne pastram in forta si ne ofera un aport energetic suficient pentru intreaga zi.

Pentru aceia care isi doresc extra vitalitate si energie de invidiat in timpul activitatilor de zi cu zi, sau pentru cei care  doresc sa isi depaseasca limitele si sunt in cautare de lucruri noi si provocatoare, Golden Horse este bautura perfecta. 

Calitatea sa de a  elibera energia constant, intr-un interval indelungat, face din Golden Horse energizantul perfect pentru adultii care doresc sa se regaseasca si sa se reinventeze.

Liber la inscrieri in sezonul de primavara!

Liber la inscrieri in sezonul de primavara!

30 Ianuarie 2014

Inscrierile in 9 campionate sportive dedicate segmentului de amatori, angajati corporate, pe care le ofera proiectul Romanian Corporate Sports, sunt in plina desfasurare! Daca sunteti interesati de baschet, biliard, bowling, darts, fotbal, karting, sah, tenis de camp sau tenis de masa, aveti la dispozitie competitii in care va puteti intrece cu adversari din cele mai importante companii ce activeaza pe piata de business din Romania.

Asadar, nu ratati inscrierea in clasamentul anual al companiilor, care va asigura prezenta la prima Gala Corporate Well-being, ce va inchide sezonul sportiv 2014.

Echipa Media Production Group va asteapta cu drag in cele mai prestigioase intreceri sportive, alaturi de cele mai importante companii din Romania (www.corporatesports.ro). Echipele care isi rezerva din timp un loc la una sau mai multe competitii, atat in Editia de primavara, cat si in Editia de toamna, pot beneficia de oferte speciale de pret si pachete personalizate de participare, la mai multe sporturi. Locurile disponibile sunt limitate.

Asadar, dati-ne de veste ca sunteti campionii spiritului de echipa.

Pentru informatii, rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: Ana-Maria.Onose@mpg.com.ro.

Al treilea titlu consecutiv pentru VTM

Al treilea titlu consecutiv pentru VTM

4 Noiembrie 2013

Sambata – 2 noiembrie a avut loc cea de-a treia editie a Romanian Corporate Sports – Karting, intr-o competitie antrenanta, ce a aliniat la start cinci echipe ce au reprezentat patru companii.  Au participat: DPD, Henkel Romania, REGINA MARIA si VULPOI & TOADER Management.
Ca de obicei, VTM a aliniat in  concurs doua loturi, unul masculin, iar celalalt exclusiv feminin, iar ambele s-au descurcat de minune. Competitia a inclus doua faze: una preliminara, pe grupe si una finala. In Faza finala s-au calificat 7 piloti de la VULPOI & TOADER Management, doi de la REGINA MARIA si unul de la DPD, iar ultima confruntare a decis clasamentul final individual:
 
Locul 1: George Baraitaru - VULPOI & TOADER Management
Locul 2: Mihai Vecerdea - VULPOI & TOADER Management
Locul 3: Andrei Covrig - VULPOI & TOADER Management
Locul 4: Georgiana Roibu - VULPOI & TOADER Management
Locul 5: Alexandru Tudor- VULPOI & TOADER Management
Locul 6: Daniela Toader - VULPOI & TOADER Management
Locul 7: Viorica Ichim - VULPOI & TOADER Management
Locul 8: Daniel Bolozan - DPD
Locul 9: Gabriel Petre - REGINA MARIA
Locul 10: Alexandru Porfir - REGINA MARIA
 
Cei mai buni doi piloti ai fiecarei echipe au dat si podiumul competitiei pe companii, care arata in felul urmator:
Locul 1: VULPOI & TOADER Management - Masculin
Locul 2: VULPOI & TOADER Management – Feminin
Locul 3: REGINA MARIA
 
Astfel, VTM isi completeaza vitrina cu cel de-al treilea trofeu consecutiv la karting.
Felicitari reprezentantilor VULPOI & TOADER Management si multumiri tuturor participantilor la eveniment!
Am intrat in linie dreapta

Am intrat in linie dreapta

30 Octombrie 2013

"Adrenalina" si "spectacolul" au fost ingredientele principale ale primelor doua editii Romanian Corporate Sports - Karting, evenimente gustate din plin de participanti. MPG revine in atentia iubitorilor de viteza cu editia de toamna- 2013, care va avea loc sambata, 2 noiembrie, intre orele 10:00 si 11:30, pe circuitul indoor SkyKarting, din Soseaua Pipera-Tunari, nr.2/II.

Iata formatiile participante: VTM Fete, VTM baieti, Henkel , DPD si Regina Maria. Mult succes tuturor!

Recunoasterea traseului Gabriela Szabo Run Fest, programata marti

Recunoasterea traseului Gabriela Szabo Run Fest, programata marti

16 Septembrie 2013

Marti, 17 septembrie, orele 18.00, se va da startul actiunii de recunoastere a traseului Gabriela Szabo Run Fest, in Padurea Baneasa. Astfel alergatorii sunt asteptati in parcarea din fata Academiei de Politie, incepand cu orele 17.30, Gabriela Szabo urmand sa ia si ea parte la recunoastere.

Evenimentul oficial Gabriela Szabo Run Fest este programat pe 21 septembrie, iar inscrierile sunt in continuare deschise.

Va asteptam la start!

Oferte speciale pentru grupuri si companii, pe 21 si 22 septembrie

Oferte speciale pentru grupuri si companii, pe 21 si 22 septembrie

1 August 2013

Companiile care vor sa participe la un team-building sportiv sau vor pur si simplu sa-si incurajeze angajatii sa faca miscare, au oferte speciale la inscrierea de grup la competitiile Gabriela Szabo Run Fest (21 septembrie) si Riders Club Team Challenge (22 septembrie) desfasurate la Padurea Baneasa.

La crosul Gabriela Szabo Run Fest, companiile pot alege sa inscrie mai multi concurenti la concursurile individuale Open sau sa participe cu echipe de 3 persoane la concursul de stafeta cu traseul de 3 km.

La competitia de ciclism Riders Club Team Challenge, companiile se pot inscrie cu echipe de 2 persoane la concursul de stafeta.

Reducerile pot ajunge pana la 30% din taxa de participare.

Pentru mai multe informatii si detalii, va rugam sa ne contactati la catalin.lungu@mpg.com.ro.

Pe 21 septembrie, cros de alergare la Baneasa

Pe 21 septembrie, cros de alergare la Baneasa

1 August 2013

Gabriela Szabo Run Fest 2013! Pe 21 septembrie, te asteptam cu mic, cu mare, la Padurea Baneasa pentru un super-eveniment de alergare, dedicat tuturor celor care doresc sa faca miscare.

Traseul este unul de 3 km si va imbina zonele de asfalt cu cele din padure, fiind parcurs o singura data sau de mai multe ori, depinzand de categoria de concurs la care doresti sa participi. Startul se va da din parcarea din fata Academiei de Politie, paralela cu Aleea Privighetorilor.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care vor sa faca sport. De aceea, am pregatit categorii speciale, in care sa te regasesti si tu sau familia ta:

 • Kids: 8-13 ani, cursa de 1,5 km (doar pe asfalt)
 • Junior: 14-18 ani, parcurgerea traseului de 3 km o singura data
 • Open 3 km: parcurgerea traseului de 3 km o singura data
 • Open 9 km: parcurgerea traseului de 3 km de 3 ori
 • Family 3 km: competitie pentru un adult si un copil cu varsta de 8-13 ani, cu parcurgerea intregului traseu de 3 km
 • Stafeta Echipe/Corporate: competitie de stafeta pentru echipe de 3 persoane, fiecare alergand o tura completa de 3 km

Programul evenimentului

 • 10:00 - Start Kids
 • 10:20 - Start Open 9 km
 • 10:25 - Start Open 3 km si Juniori 3 km
 • 10:30 - Start Family 3 km
 • 10:35 - Start Stafeta Corporate 9 km

Detalii suplimentare despre eveniment vor fi disponibile pe site-ul oficial www.runfest.ro.

Pe 22 septembrie, la Baneasa, prima competitie Riders Club pe echipe

Pe 22 septembrie, la Baneasa, prima competitie Riders Club pe echipe

1 August 2013

La sfarsitul sezonului de vara al Riders Club, intrebam comunitatea Riders Club daca isi doreste si competitii pe alte formate decat cel clasic experimentat pana acum. Multi dintre respondenti ne-au mentionat ca isi doresc si o competitie pe echipe. Astfel, pe 22 septembrie, de ziua Mondiala Fara Masini si la finalul Saptamanii Europene a Mobilitatii, te chemam la padurea Baneasa, pentru un mega-eveniment, primul concurs de MTB pe echipe din cadrul Riders Club.

Concursul va fi unul de stafeta si va fi dedicat echipelor de doua persoane. Traseul concursului va explora inima Padurii Baneasa, pe o lungime de 17 km. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe va alerga pe traseul de 17 km.

Asa cum am obisnuit membrii comunitatii Riders Club, si acest concurs se va desfasura pe niveluri de abilitate. Astfel, media nivelurilor celor doi componenti ai unei echipe va da nivelul echipei. Spre exemplu, daca un rider de nivel 1 si unul de nivel 3 fac echipa, nivelul echipei va fi 2, deci echipa va concura la nivelul 2. Daca din echipa fac parte un rider de nivel 1 si unul de nivel 2, media lor este de 1,5, caz in care echipa va concura la nivelul 1. Cu alte cuvinte, media nivelurilor membrilor echipei va fi rotunjita superior pentru a da nivelul de concurs al echipei. Mai multe detalii aici.

Pana pe 22 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile se deschid pe 28 august 2013. 

Va asteptam la start!

Facem miscare!

Facem miscare!

31 Iulie 2013

In fiecare an, pe 22 septembrie, sau in jurul datei de 22 septembrie, oameni de pe intreg globul se intalnesc pe strazi, in parcuri, intre blocuri, pentru a sarbatori Ziua Mondiala fara Masini, ziua in care arata intregii lumi ca se poate si fara automobile. Comisia Europeana sarbatoreste si ea Ziua Mondiala fara Masini in cadrul Saptamanii Europene a Mobilitatii, prin care incurajeaza cetatenii europeni sa foloseasca mijloace alternative de transport si sa imbunatateasca starea mediului si calitatea vietii in orasele europene.

Riders Club se alatura miscarii World Car Free Day si Saptamanii Europene a Mobilitatii prin organizarea pentru tine a doua mega evenimente, in zona Padurii Baneasa:

 • Gabriela Szabo Run Fest (21 septembrie), eveniment de alergare in Padurea Baneasa, cu prezenta campioanei olimpice Gabriela Szabo
 • Riders Club Team Challenge (22 septembrie), prima competitie pe echipe din cadrul calendarului Riders Club, al carei start va fi dat de asemenea de Gabi Szabo

Evenimentele vor avea startul de pe Aleea Privighetorilor, din fata Academiei de Politie, si vor beneficia de atentia intregii echipe de organizare a MPG. Traseele vor fi supravegheate de 30 de voluntari din partea Brigazii de voluntari, vor avea 2 puncte de prim ajutor Crucea Rosie, inclusiv ambulante, 10 voluntari de comunicatii de urgenta si asistenta medicala ai Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si agenti de securitate Force 1.

Va asteptam la start!

Inscrieri deschise in sezonul de toamna Romanian Corporate Sports!

Inscrieri deschise in sezonul de toamna Romanian Corporate Sports!

24 Iulie 2013

Inscrierile in cele 11 competitii sportive dedicate segementului de amatori, angajati corporate, pe care le ofera proiectul Romanian Corporate Sports sunt in plina desfasurare!

Echipa Media Production Group va asteapta cu drag la cea mai populara intrecere sportiva, alaturi de cele mai importante companii din Romania (www.corporatesports.ro). Echipele care rezerva un loc la una sau mai multe competitii pana la inceputul lunii august, pot beneficia de oferte speciale de pret si pachete personalizate de participare, la mai multe sporturi. Locurile disponibile sunt limitate.

Asadar, dati-ne de veste ca sunteti campionii spiritului de echipa. Pentru informatii, rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: Ana-Maria.Onose@mpg.com.ro

Daca nu e sport, poate fi muzica

Daca nu e sport, poate fi muzica

29 Mai 2013

Residence Hotels deschide sezonul concertelor live alaturi de formatia Taissia & The Fine O`Clock Band, miercuri 29 mai, orele 20, pe Terasa Astrodome a hotelului Domenii Plaza!

Taissia este numele de scena al solistei Emilia Bogdacenco, pseudonimul reprezentand pasiunea pentru cantec si visul din tinerete al mamei solistei, vis pe care isi propune sa-l continue si sa-l aduca spre realizare.
Taissia, originara din Republica Moldova, canta in romana, franceza, rusa, engleza, spaniola, portugheza. Stilul sau muzical se incadreaza intre jazz si soul, chillout, electronica, condimentat cu elemente etno si bellcanto.
Absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, sectia canto clasic, si-a manifestat interesul pentru jazz in paralel, inca din primii ani de studentie. A luat "virusul" jazz-ului prin Romeo Cozma si studioul de la Casa Studentilor din Iasi. A avut onoarea sa cante alaturi de nume precum Ion Baciu Jr., Vlaicu Golcea, Eugen Amarandei, Cristian Soleanu, la prezentarea de la TNB a Irinei Schrotter cu expozitia lui Dan Patrascu;
The Fine O`Clock Band, desi este o trupa coagulata relativ recent, fiecare membru are studii muzicale si ani de experienta in jazz. Abordeaza repertoriul nemuritor autohton si international, de jazz sau nu; il "jazzifica" pentru placerea publicului meloman.

Dumi Dumitrache - chitara
Gabriel Radan - chitara
Gabriel Drumea - percutie
Eugen Amarandei - contrabas
Adresa: Str. Alexandru Constantinescu, nr. 33, sector 1
Rezervari: 0212245044
Pret intrare: 25 lei

https://www.facebook.com/events/520921367944565/

www.residencehotels.com.ro

Wim Bosman se alatura sistemului Riders Club

Wim Bosman se alatura sistemului Riders Club

23 Mai 2013

ATV-urile si necesarul de organizare al concursului Riders Club- Moara Vlasiei, desfasurat in data de 25 mai, vor fi transportate in perfecta siguranta de noul partener – Wim Bosman.

Wim Bosman este  un cunoscut furnizor de servicii logistice, care a fost infiintat in 1963, in  Olanda. De atunci Wim Bosman s-a extins in 9 tari europene, avand peste 1600 de angajati. Misiunea Wim Bosman este: "Sa fim recunoscuti de catre clientii nostri ca si furnizor preferat, oferind solutii logistice personalizate". In Romania, Wim Bosman este prezenta din 1992 si ofera o  intreaga gama de servicii. Compania, sustinuta de o puternica retea de distributie, ofera solutii integrate de depozitare, transport si distributie, specifice fiecarui client in parte. Mai multe detalii despre serviciile Wim Bosman, puteti consulta aici: http://www.wimbosman.ro/.

Ne bucuram ca Wim Bosman este alaturi de Riders Club.

Clientii aleg Five’s si in 2013

Clientii aleg Five’s si in 2013

23 Mai 2013

Five’s isi confirma si intareste statutul de partener al evenimentelor corporate și culturale din Romania, prin dotarea si asigurarea de consultanta si suport tehnic. In calitate de sponsori oficiali, Five’s se afla la a treia colaborare cu sistemul de ciclism Riders Club, coordonat de MPG, asigurand scena si sistemul de sunet pe tot parcursul evenimentului de la Moara Vlasiei.

Un sumar al primului semestru al anului  plaseaza Five’s in centrul unui  spectru larg de evenimente:  concerte, turnee nationale, lansari de produse, conferinte si petreceri private, inaugurari de spatii culturale si de divertisment.

Anul  2013 a debutat in forta prin conferinte corporate  pentru Bergenbier, Ursus, Tuborg, The Hub Bucharest, Blend-a-med, Londa, unde profesionistii Five’s au montat si operat o gama complexa de echipamente de scenotehnica, lumini, sunet, video si efecte de pirotehnie.

Implicarea Five’s in domeniul cultural s-a consolidat prin proiecte de amploare, precum dotarea cu echipamente profesionale de lumini  si sustinerea tehnica a unui nou teatru independent, din Bucuresti, Teatrul Mignon. Voca People a revenit in Romania cu cinci zile de spectacole, iar Five’s a avut din nou ocazia de a lucra la un proiect unic de teatru vocal, in care perfectiunea tehnica este cea care potenteaza arta spectacolului. De asemenea, Five’s a asigurat intreaga productie tehnica a primei editii a galei On Air Music Awards, gazduita la Teatrul National Bucuresti. Caruselul evenimentelor culturale continua si acum, prin implicarea tehnica in Turneul National Stradivarius - Bach to Basics, sustinut de violonistul Alexandru Tomescu, turneu la care Five’s are onoarea de a fi partener oficial.

Si lucrurile nu se opresc aici. Din ce in ce mai multi clienti, institutionali sau corporate, aleg Five’s ca partener de incredere si ca o garantie a profesionalismului si a reusitei. Mai multe detalii aici: http://www.fives.ro

Five’s sustine proiectele MPG

Five’s sustine proiectele MPG

4 Aprilie 2013

Infiintata in anul 1995, cu capital 100% romanesc, Five’s este un producator tehnic cu expertiza in industria de evenimente corporate si spectacole, utilizand propriile echipamente profesionale. Din 1997 este liderul productiei de evenimente corporate din Romania si in top 3 companii de inchiriere echipamente. Din 1998 este importator si distribuitor al marilor producatori din Europa de echipamente si tehnologii de sunet, lumini, efecte speciale si efecte pirotehnice, structuri metalice, scene, podiumuri. O echipa de 40 de designeri, ingineri si tehnicieni care impreuna cu puterea tehnologiei transforma viziunea in realitate.

Compania s-a dezvoltat continuu prin parteneriate internationale, investitii in echipamente si spatii, aportul de inovatii tehnologice dar mai ales prin experienta si creativitatea echipei. Au fost recrutati de-a lungul timpului, crescuti si pastrati in cadrul echipei de producatori, designeri si tehnicieni, cei mai reprezentativi specialisti ai pietei de profil, facandu-se regulat investitii in pregatirea teoretica si parctica a acestora. O particularitate a companiei este implicarea activa in dezvoltarea domeniului artelor spectacolului in Romania, in special prin colaborarea cu Academia Teatro alla Scala din Milano si teatrul National de Opera Ion Dacian, in crearea unei scoli de pregatire si perfectionae a meseriilor specifice spectacolelor.

Cei mai buni dintre cei buni

Cei mai buni dintre cei buni

1 Aprilie 2013

Cei doi componenti ai echipei Vulpoi & Toader Management au fost participantii care au scos cei mai buni timpi de-a lungul unei ture. Alexandru Tudor a fost cel mai rapid pilot la cea de-a II-a editie Romanian Corporate Sports - Karting, cu un timp de 39,160 secunde, la doar 2,165 secunde de recordul circuitului SkyKarting din toate timpurile. Georgiana Toader, capitanul echipei feminine, a terminat turul unei piste in 40,275 secunde, un rezultat intrecut de doar cativa concurenti. La final, Georgiana a declarat: "Rezultatele noastre li se datoreaza in mare parte colegilor, niste baieti deosebiti, care sunt foarte pasionati. Ne-au indrumat si pe noi sa concuram si ne bucuram ca am reusit sa ne motivam reciproc. La aceste competitii s-a format deja un stil sportiv de condus, foarte elegant, iar participantii sunt din ce in ce mai bine pregatiti."

Tot in sectiunea pilotilor rapizi se afla si capitanul celor de la HP1, Samuel Ivan, singurul participant care a reusit sa le ia fata "vulpoilor". Plecat de pe pozitia a 4-a la start, dar cu un debut de cursa de exceptie, Samuel a reusit sa treaca rapid in fruntea pilotilor din primul schimb, loc pe care nu l-a cedat pana la final. Alaturi de ceilalti trei colegi, Samuel a dus HP1 pe locul secund, declarand la final: "Atmosfera e foarte placuta. Am intalnit niste echipe puternice, in special campionii de la VTM. Noi ne-am  apucat relativ recent de karting, dar talentul fiecarui pilot si efortul depus cred ca sunt cele mai importante intr-o astfel de cursa."

Clasamentul vitezei

Clasamentul vitezei

1 Aprilie 2013

Cea de-a II-a editie Romanian Corporate Sports - Karting a aliniat la start nu mai putin de zece echipe, care mai de care mai entuziaste si mai competitive. Dintre acestea, sapte participasera si la competitia din toamna anului trecut, iar experienta si-a spus cuvantul, cinci dintre ele clasandu-se in fata. Regina Maria, Banca Italo Romena si Banca Transilvania au fost echipele aflate la debut, iar reprezentatii acestora au lasat o impresie placuta, reusind sa piloteze rapid, dar si regulamentar. Iata ordinea finala si rezultatele echipelor participante:

1. VTM Baieti - 86 laps
2. HP1 - 84 laps
3. SAP Romania 2 - 84 laps
4. HP2 - 82 laps
5. VTM Fete - 82 laps
6. Banca ITALO ROMENA - 81 laps
7. Regina Maria - 80 laps
8. SAP Romania 1 - 79 laps
9. DPD - 77 laps
10. Banca Transilvania - 75 laps

Editie cu repetitie

Editie cu repetitie

1 Aprilie 2013

Ca si la prima editie, Vulpoi & Toader Management a inscris doua echipe in campionatul de karting, una de baieti si cealalta exclusiv de fete. Desi au castigat calificarile si au plecat din poll-position, baietii de la VTM au schimbat prima data din pozitia secunda, asta dupa un parcurs excelent al lui Samuel Ivan, capitanul celor de la HP1. Dupa multe antrenamente si cu increderea oferita de titlul de campioni en titre, "vulpoii" au reusit totusi sa se impuna in urmatoarele schimburi, izbutind si de aceasta data cei mai buni timpi, elementul forte al invingatorilor fiind spiritul de echipa.  
De cealalta parte, echipajul feminin s-a clasat pe pozitia a 5-a, dar maniera in care cele patru concurente au pilotat a fost una impresionanta, bazata pe multa ambitie si daruire.

La final, Andrei Covrig, capitanul celor de la VTM - baieti a declarat: "Organizarea a fost excelenta, si competitia se prezinta din ce in ce mai bine de la an la an. La astfel de evenimente, cel mai important e sa formezi o echipa omogena, iar noi am reusit asta si am castigat, chiar daca adversarii au fost valorosi. Multumita conducerii, am reusit sa ne antrenam in prealabil, si acest lucru a fost un factor important. Suntem pentru a doua oara campioni, si asta ne face fericiti!"

Am intrat in linie dreapta

Am intrat in linie dreapta

25 Martie 2013

"Adrenalina" si "spectacolul" au fost ingredientele primei editii Romanian Corporate Sports - Karting, una de un real succes, in perioada careia toata lumea s-a simtit bine. MPG revine in atentia iubitorilor de viteza cu editia secunda de karting, care va avea loc sambata, 30 martie, intre orele 10:00 si 12:30. Sunteti pregatiti?

Rideri, va asteptam in competitie! Am lansat Riders Club

Rideri, va asteptam in competitie! Am lansat Riders Club

20 Martie 2013

Indiferent ca esti un rider incepator sau sportiv de performanta, din martie 2013, te vei putea bucura, un sezon intreg, de evenimentele Riders Club din toata tara. Pasionatilor de biciclete le-a fost pregatit un calendar generos de competitii de mountain-bike, in diferite zone, pe trasee noi si pentru o experienta completa, din momentul inscrierii si pana la data urmatorului concurs.

Te asteptam la cat mai multe evenimente Riders Club! Primele trei competitii sunt programate in imprejurimile Bucurestiului, in padurile Baneasa, Pantelimon si Moara Vlasiei. Competitia care deschide calendarul va avea loc pe 13 aprilie, in Padurea Baneasa, si isi asteapta deja participantii cu mari surprize, care vor marca lansarea oficiala a Riders Club. Inscrie-te!

Ce este Riders Club?

Riders Club este comunitatea pasionatilor de biciclete din Romania, diferentiati pe niveluri de abilitate si performanta, care participa la competitiile Riders Club organizate in toata tara, pe durata unui intreg sezon.

Cum revolutioneaza Riders Club experienta de rider?

La baza sistemului se afla platforma online www.RidersClub.ro, care centralizeaza intreaga activitate a clubului. Pagina personala a fiecarui rider inscris, pagina fiecarei competitii din calendar si clasamentele generate pe niveluri competitionale sunt principalele functionalitati care ii vor oferi o experienta completa fiecarui membru al clubului.

Competitiile din calendar au trasee dedicate fiecarui nivel.

Calendarul Riders Club 2013 este disponibil aici.

Noul sezon Romanian Corporate Sports

Noul sezon Romanian Corporate Sports

5 Februarie 2013

Sezonul 2013 al celui mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor din Romania, isi va deschide portile la sfarsitul lunii februarie. Ultimele detalii sunt puse la punct pentru ca anul acesta sa va surprindem cu o atmosfera plina de energie si entuziasm, dorindu-ne ca si de aceasta data, organizarea sa fie la cel mai inalt nivel. Ne aflam la cea de-a III-a editie Romanian Corporate Sports si suntem incantati ca vom avea ocazia sa organizam competitii pentru toate cele 11 sporturi din sistem. Sportul joaca un rol foarte important pentru noi si vrem sa-l tratam ca atare, investind pasiune si resurse in noul sezon Romanian Corporate Sports.

Competitia de karting va  incepe in luna martie , 2013. Mai sunt doar cateva saptamani pentru antrenamente. E timpul pentru adrenalina!

Debut reusit pentru Romanian Corporate Sports - Karting

Debut reusit pentru Romanian Corporate Sports - Karting

23 Octombrie 2012

Sambata dimineata, pe circuitul Sky-karting din Sos. Pipera Tunari, nr.2/II, timp de 90 de minute am avut parte de motoare turate, zgomot, viteza si pneuri  incinse, o ambianta plina de adrenalina si emotii constructive, la prima editie Romanian Corporate Sports - Karting. Iata echipele participante si pozitia ocupata in clasament:

1.  Vulpoi & Toader Management - baieti

2.  SAP Romania

3.  Hewlett-Packard 1

4. Vulpoi & Toader Management - fete     

5. Tuca Zbarcea & Asociatii  

6. Hewlett-Packard 2

7. DPD

8. NNDKP 1

9. Interbrands M&D

10. NNDKP 2

Atmosfera a fost incarcata de emotie pe tot parcursul competitiei si destinsa la final, absolut toti cei prezenti declarandu-se placut surprinsi de ineditul si succesul acestei prime editii.

"Vulpoii" alearga repede

23 Octombrie 2012

Dorinta, munca depusa, lucrul in echipa si, nu in ultimul rand, talentul sunt cateva dintre ingredientele care au facut din Vulpoi &Toader Management, echipa care a cules laurii primei editii Romanian Corporate Sports - Karting. Cu doua echipe inscrise in competitie, una formata exclusiv din reprezentante ale sexului frumos, cei de la Vulpoi au reusit sa ocupe prima pozitie prin baieti, iar echipajul feminin s-a clasat in final pe un onorabil loc 4, predandu-le astfel o lectie de neuitat soferilor carcotasi. Am reusit sa discutam cu unul dintre componentii echipei castigatoare, Andrei Covrig: "Competitia a fost foarte reusita, traseul a fost interesant, iar experienta acestui concurs de anduranta ne-a invatat ca e mai importanta evolutia intregului grup, decat a fiecarui individ in parte. Cel mai important lucru e sa formam o echipa." Intrebat ce impresia i-au lasat colegele, Andrei a spus: "Sunt foarte puternice, atat la birou, cat si aici."

Ei sunt cei mai rapizi

Ei sunt cei mai rapizi

23 Octombrie 2012

Desi toti participantii au avut evolutii apreciabile, timpii scosi au fost cei care au contat decisiv in vederea clasamentului final. Toate cele zece echipe angrenate in competitie si-au intrecut limitele, componentii fiecareia simtind cum adrenalina pompeaza in intreg corpul pentru o depasire pe turnanta, un viraj din scurt sau un schimb perfect. Ca la orice eveniment sportiv, s-au stabilit si recordmeni, de aceasta data concurentii care au reusit cel mai rapid tur. In clasamentul masculin, premiant a fost Laurentiu-Samuel Ivan, de la HP I, iar de la fete s-a remarcat Nina Nicolae, componenta a echipei Vulpoi & Toader Management - fete.

Ordinea la finis

Ordinea la finis

23 Octombrie 2012

Prima editie Romanian Corporate Sports - Karting a fost un real succes, marturie stand impresiile de dupa festivitatea de premiere si declaratiile competitorilor, de la finalul cursei. Un sport solicitant, atat fizic, cat si psihic, kartingul a atras atentia mai multor companii, cateva dintre ele inscriind chiar doua echipe, ca in cazul  Vulpoi and Toader Management, NNDKP si Hewlett- Packard. Cursa propusa de organizatori, una de anduranta, a determinat o deosebita mobilizare din partea participantilor, in primul rand in ceea ce priveste munca in echipa, acest fapt subliniind inca o data scopul declarat de team building al evenimentelor Romanian Corporate Sports.  Desi, ca de obicei la  evenimentele organizate de Media Production Group, distractia a fost cuvantul de ordine, toti participantii simtindu-se castigatori din punctul acesta de vedere, statistica a inregistrat si primele trei clasate, cele mai rapide echipe in intervalul de timp impus de regulament:

 • Locul I     Vulpoi & Toader Management - baieti
 • Locul II    SAP Romania
 • Locul III   Hewlett-Packard
Cursa de karting pentru echipele companiilor, o noua provocare

Cursa de karting pentru echipele companiilor, o noua provocare

5 Octombrie 2012

Pe 20 octombrie, incepand cu ora 10:00, pasionatii de karting vor avea posibilitatea sa participe la prima editie de karting din cadrul proiectului Romanian Corporate Sports. Evenimentul va dura pana in jurul orei 12:30 si se va desfasursa in locatia clubului SkyKarting.

La competitie sunt inscrise 10 echipe, fiecare formata din cate 4 participanti. Acestia, pe rand,  isi vor schimba locul in kart, dupa ce au concurat tip de 15 minute. Regulamentul complet al competitiei poate fi consultat aici. Primii ajunsi la linia de finish vor primi premii din partea sponsorilor si a partenerilor.

Incearca si tu noul circuit SkyKarting!

Incearca si tu noul circuit SkyKarting!

5 Octombrie 2012

Daca n-ati avut inca ocazia sa testati pista pusa la dispozitie de SkyKarting, atunci o puteti face pe 20 octombrie, la prima competitie de karting organizata de Romanian Corporate Sports.

Circuitul pus la dispozitie pentru eveniment e destinat tuturor pasionatiilor de andrenalina. Acesta se intinde pe  420 m lungime si 6 m latime, avand o structura care gazduieste o impresionanta pista indoor de karting construita la cele mai inalte standarde. Go-karturile puse la dispozitia celor 40 de participanti sunt un model de ultima generatie, oferind atat andrenalina, cat si siguranta, control si putere asupra vehiculului.

Sponsorii evenimentului, suporterii adrenalinei

Sponsorii evenimentului, suporterii adrenalinei

5 Octombrie 2012

Cum nicio competitie nu poate avea loc fara suporterii oficiali, prima editie de karting din cadrul proiectului Romanian Corporate Sports va avea mari sustinatori ai sporturilor si al unui stil de viata activ. Astfel, vom avea alaturi cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, Regina Maria, impreuna cu Omniasig, compania de asigurari mereu prezenta la evenimentele sportive organizate in cadrul Romaniana Corporate Sports, Pullman Hotels, un sponsor implicat activ in nenumarate activitati sportive, si Green Agent de Asigurare. Cu sprijinul lor va fi organizata o competitie de karting de tip anduranta, la care vor participa 40 de concurenti, care-si vor masura pasiunea pentru andrenalina pe una dintre cele mai moderne piste indoor de karting din Romania.

Grand Papa, marca gustarilor fine

Brandul romanesc este partener in evenimentele Tenis Partener, Tenis10 si Romanian Corporate Sports

Doneaza pentru Cristi, eroul nostru

Colegul nostru, care a contribuit la construirea platformelor sportive ale MPG, are nevoie de ajutorul tuturor

Echilibrul si kinetoterapia vestibulara

Terapia este esentiala in sprijinul pacientului vertiginos sau instabil

MPG va implementa in 2017 solutiile digitale dacadoo

Comunitatile de sportivi amatori vor putea accesa si gestiona propriul Health Score

20 de ani de MPG

In 2017, compania pregateste noi provocari pentru pasionatii de miscare

Premiera: Sanador inaugureaza Departamentul de Traumatologie Sportiva!

Este o noutate absoluta pe piata serviciilor medicale private din Romania

Sprinten tu, sprinteni si ei!

Le multumim tuturor celor care sprijina proiectul umanitar SPRINTEN

eJobs ofera o modalitate prietenoasa de comunicare angajator-candidat

Partenerul de recrutare al sistemului lanseaza o noua facilitate pentru companii

Cine este si cum arata cea mai fericita dintre generatii

Milenialii prefera sa traiasca clipa alaturi de un Golden Horse

eJobs.ro, cel mai accesat site de catre romanii care vor un job

Peste 1,5 milioane de vizitatori unici pe luna

Fizio-kinetoterapia, vitala in recuperarea dupa accidentari

Problematica leziunilor aparute la nivelul ligamentelor incrucisate 

Ghosting-ul sau cum au ajuns fantomele sa bantuie amorul in secolul 21

Sportul de echipa, cea mai buna alegere pentru angajatii companiilor

Din martie, pasionatii de miscare pot juca in competitiile Romanian Corporate Sports

Sarbatorile de iarna, cele mai frumoase momente din an

Campionii Romanian Corporate Sports 2015

Pasionatii de sport in echipa au la dispozitie peste 10 oferte de competitii in 2016

Sarbatori fericite fara batai de cap

Managementul asteptarilor, o tactica buna de aplicat la nevoie

Sanador, primul Centru de Excelenta HyProCure din Romania

Pacientii care sufera de platfus pot beneficia de cele mai bune servicii medicale

Decembrie, o luna plina de magie si surprize frumoase la Club Moving

Orice achizitie de abonament in aceasta luna iti aduce surprize

Sanador a deschis Centrul de preventie, diagnostic si tratament pentru cancerul la san

Controalele medicale de rutina ne ajuta sa prevenim si sa tratam la timp eventualele probleme de sanatate

«Tratamente» pentru spaima de oratorie

Sfaturi de la Golden Horse privind modul de gestionare a emotiilor in public

Reparatie ortopedica cu celule STEM, in premiera nationala la Sanador

Infiltratiile cu celule STEM reprezinta cel mai performant tratament in ortopedie, in prezent

LUCA WAY castiga editia de toamna 2015!

Campioana s-a decis dupa regula "celui mai bun tur"

Sambata debuteaza Editia de toamna 2015

In incinta Centrului de agrement Amckart Tunari

Love addict si love avoidant, doua parti, aceeasi moneda!

Fricile din iubire, oricum ar fi ele, se trateaza cu Golden Horse

Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc

Verificarea starii de sanatate e importanta inainte de activitatile sportive

Cu oameni se fac toate treburile

Energie, vitalitate, miscare si rezultate!

La inceput de toamna, Moving Express vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta de nerefuzat!

Oferta atractiva de la Club Moving Bucuresti

La inceput de toamna, Club Moving vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta de nerefuzat!

Romanian Corporate Sports, ultimele zile de inscriere in competitiile sportive pentru companii

Pasionatii de sport in echipa au la dispozitie peste 10 oferte de competitii

SANADOR, partenerul medical al Romanian Corporate Sports – Editia de toamna

Pasionatii de sport in echipa pot accesa jocul preferat sau un pachet intreg de competitii

Incep de maine... Si "maine" nu mai vine!

3 semne ca o sa-ti dea papucii! Sau ca o sa te ceara in casatorie...

Liber la inscrieri pentru sezonul de toamna 2015!

Oferte speciale personalizate pentru companiile ce participa in Romanian Corporate Sports

Trebuie sa zbor si mi-e frica de mor!

Cati dintre voi calatoriti cu placere cu avionul? Parerea mea de Golden Horse e ca multi. Atunci nu este pentru voi articolul acesta! 

VTM – Campioana absoluta

LUCA Way, si ea la inaltime

Am tras cortina peste RCS- Karting, editia de Primavara

Standing ovation pentru participanti

Dam startul unei noi editii

Amckart – Tunari e noua gazda a competitiei

Prima intalnire de dupa ultima despartire: "Play it like a super star"!

Aflati mai multe despre malpraxisul medical si drepturile voastre!

Optiuni si canale noi in platforma iNES IPTV, de la iNES GROUP!

Ziua in care am redevenit egoisti

Invitatie la MTB Skills and Boot Camp de la FreeRider.ro si Marc Sandu

Riderii sunt invitati sa ia parte la o aventura pentru a-si dezvolta abilitatile

Business Days vine la Timisoara

Inovatia si excelenta „trec pragul" viitorului in afaceri la seminarul revistei de business

Saptamana "FARA"!

Retailerul american Running Warehouse s-a lansat in Europa

Pasionatii de alergare pot beneficia de oferte speciale la comenzile online

In martie debuteaza primele competitii Romanian Corporate Sports

Baschetul va da tonul luni - 9 martie

Martisorul, o traditie de 8.000 de ani

Neajunsuri cotidiene ale... nonconformismului

Riders Club a lansat calendarul de MTB pe 2015

O parte din incasari se va directiona catre un proiect de responsabilitate sociala

S-a lansat noul website MPG!

Toate proiectele sportive si noutatile pot fi gasite pe  www.mpg.com.ro

Ultimele locuri disponibile

Nu ratati inscrierea in Romanian Corporate Sports – Karting, Editia de primavara 2015

Oferta de nerefuzat de la la Club Moving

La abonamentul  de wellness pe 2015   

Iubirea urbana de... un click!

Super oferta la sport de echipa, in 2015

Competitii de caiac, la Mogosoaia

Ultima noutate din Romanian Corporate Sports, pentru  2015

Ultimele noutati le afli la Business Days

Liber la inscrieri pentru sezonul de primavara 2015!

Oferte speciale personalizate pentru companiile ce participa in Romanian Corporate Sports    

Dragostea la 35 de ani

Detalii despre inscrieri si calendarele competitionale

De ce ne place Bucurestiul?

Cum ai petrecut vara asta pe Facebook?

CE-MI PLACE MIE CU ADEVARAT?

VTM, din nou campioana

Pentru a patra oara

Se tureaza motoarele

Pentru competitia din 31 mai

Energie si vitalitate cu Golden Horse

Energizantul perfect

Liber la inscrieri in sezonul de primavara!

Poti beneficia de oferte speciale

Al treilea titlu consecutiv pentru VTM

George Baraitaru  s-a impus la individual

Am intrat in linie dreapta

Sambata, 2 noiembrie, va avea loc Editia de toamna 2013 a competitiei de karting

Recunoasterea traseului Gabriela Szabo Run Fest, programata marti

Gabriela Szabo va fi prezenta la eveniment, de la orele 18.00

Oferte speciale pentru grupuri si companii, pe 21 si 22 septembrie

Alearga sau pedaleaza cu echipa de la serviciu

Pe 21 septembrie, cros de alergare la Baneasa

Sarbatorim Saptamana Europeana a Mobilitatii

Pe 22 septembrie, la Baneasa, prima competitie Riders Club pe echipe

Gaseste-ti coechipierul pentru stafeta!

Facem miscare!

De ziua Mondiala fara Masini si de Saptamana Europeana a Mobilitatii

Inscrieri deschise in sezonul de toamna Romanian Corporate Sports!

Noutati in organizare si oferte speciale pentru sezonul de toamna

Daca nu e sport, poate fi muzica

Celor care nu inca nu si-au facut planuri pentru 29 mai, le recomandam o seara de jazz la Hotel Domenii Plaza

Wim Bosman se alatura sistemului Riders Club

Sistemul de ciclism Riders Club, coordonat de MPG, are un nou partener

Clientii aleg Five’s si in 2013

Partenerul Riders Club pentru scenotehnica si sonorizare  este prezent si la Moara Vlasiei

Five’s sustine proiectele MPG

Cei mai buni dintre cei buni

Georgiana Toader si Alexandru Tudor

Clasamentul vitezei

Si ordinea la finis

Editie cu repetitie

VTM - baieti, din nou campioni

Am intrat in linie dreapta

Pe 30 martie ne testam limitele

Rideri, va asteptam in competitie! Am lansat Riders Club

Noul sezon Romanian Corporate Sports

Aproape de start

Debut reusit pentru Romanian Corporate Sports - Karting

Participantii la prima editie au fost incantati de initiativa MPG

"Vulpoii" alearga repede

Reprezentantii Vulpoi & Toader Management, piloti innascuti

Ei sunt cei mai rapizi

Avem cei mai buni timpi

Ordinea la finis

Ei sunt castigatorii

Cursa de karting pentru echipele companiilor, o noua provocare

Adrenalina si suspans

Incearca si tu noul circuit SkyKarting!

Locatia oficiala de desfasurare a competitiei

Sponsorii evenimentului, suporterii adrenalinei

Sustinatori al unui stil de viata activ

Istoric
karting toamna 2012
Locatie: SkyKarting

Perioada: 20 octombrie

Format: echipe (4 piloti)

Tipul cursei: anduranta 
Prima editie Romanian Corporate Sports- Karting a fost un real succes, marturie stand impresiile de dupa festivitatea de premiere si declaratiile competitorilor de la finalul cursei. Un sport solicitant, atat fizic cat si psihic, Kartingul a atras atentia mai multor companii, cateva dintre ele inscriind chiar doua echipe, printre ele numarandu-se Vulpoi and Toader Management, NNDKP si Hewlett- Packard. Cursa propusa de organizatori, una de anduranta, a determinat o deosebita mobilizare din partea participantilor, in primul rand din punct de vedere al muncii in echipa, acest lucru subliniind inca o data scopul declarat de team building al evenimentelor Romanian Corporate Sports. Desi, ca de obicei la evenimentele organizate de Media Production Group, distractia a fost cuvantul de ordine, toti participantii simtindu-se castigatori din punctul acesta de vedere, statistica a inregistrat si primele trei clasate, cele mai rapide echipe in intervalul de timp impus de regulament:

 • Locul I - Vulpoi & Toader Management - Baieti
 • Locul II - SAP Romania
 • Locul III - Hewlett-Packard
 • karting primavara 2013
  Locatie: Sky Karting

  Perioada: 30 martie

  Format: echipe (4 piloti)

  Tipul cursei: anduranta

   
  Cea de-a II-a editie Romanian Corporate Sports - Karting a aliniat la start nu mai putin de zece echipe, care mai de care mai entuziaste si mai competitive. Dintre acestea, sapte participasera si la competitia din toamna anului trecut, iar experienta si-a spus cuvantul, cinci dintre ele clasandu-se in fata. Regina Maria, Banca Italo Romena si Banca Transilvania au fost echipele aflate la debut, iar reprezentatii acestora au lasat o impresie placuta, reusind sa piloteze rapid, dar si regulamentar. Iata ordinea finala si rezultatele echipelor participante:

 • 1. VTM Baieti - 86 laps
 • 2. HP1 - 84 laps
 • 3. SAP Romania 2 - 84 laps
 • 4. HP2 - 82 laps
 • 5. VTM Fete - 82 laps
 • 6. Banca ITALO ROMENA - 81 laps
 • 7. Regina Maria - 80 laps
 • 8. SAP Romania 1 - 79 laps
 • 9. DPD - 77 laps
 • 10. Banca Transilvania - 75 laps
 • karting toamna 2013
  Locatie: Sky Karting

  Perioada: 2 noiembrie

  Format: individual

   
  Sambata - 2 noiembrie a avut loc cea de-a treia editie a Romanian Corporate Sports - Karting, intr-o competitie antrenanta, ce a aliniat la start cinci echipe ce au reprezentat patru companii. Au participat: DPD, Henkel Romania, REGINA MARIA si VULPOI & TOADER Management.
  Ca de obicei, VTM a aliniat in concurs doua loturi, unul masculin, iar celalalt exclusiv feminin, iar ambele s-au descurcat de minune. Competitia a inclus doua faze: una preliminara, pe grupe si una finala. In Faza finala s-au calificat 7 piloti de la VULPOI & TOADER Management, doi de la REGINA MARIA si unul de la DPD, iar ultima confruntare a decis clasamentul final individual:

 • Locul 1: George Baraitaru - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 2: Mihai Vecerdea - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 3: Andrei Covrig - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 4: Georgiana Roibu - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 5: Alexandru Tudor- VULPOI & TOADER Management
 • Locul 6: Daniela Toader - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 7: Viorica Ichim - VULPOI & TOADER Management
 • Locul 8: Daniel Bolozan - DPD
 • Locul 9: Gabriel Petre - REGINA MARIA
 • Locul 10: Alexandru Porfir - REGINA MARIA

 • Cei mai buni doi piloti ai fiecarei echipe au dat si podiumul competitiei pe companii, care arata in felul urmator:
 • Locul 1: VULPOI & TOADER Management - Masculin
 • Locul 2: VULPOI & TOADER Management - Feminin
 • Locul 3: REGINA MARIA
 • karting primavara 2015
  Locatie: Amckart

  Perioada: 7 iunie

  Format: individual

   
  De peste patru ani de cand sistemul Romanian Corporate Sports invita segmentul corporate
  sa practice sport intr-un cadru organizat la cele mai inalte standarde, nicio companie nu a
  dominat categoric vreo competitie. Cu exceptia VTM-ului in sectiunea de karting.
  Pasiunea Georgianei Toader, cea care a dat T-ul din VTM, precum si talentul pilotatului
  in regim de viteza al fiecarui participant din echipa, au facut din Vulpoi & Toader Management
  un adversar imbatabil. Si daca mai tinem cont si ca una dintre cele doua echipe inscrise are
  trei componente ale sexului frumos in lot, mandria si satisfactia acestora trebuie sa fie cu atat mai mari.
  La evenimentul de duminica, timpii obtinuti de cei opt reprezentanti ai companiei au facut
  impresie chiar si organizatorilor de la Amckart. De mentionat ar fi ca cei mai rapizi patru
  piloti au fost exact cei patru componenti ai echipei VTM- Samcro. Aflata la prima inscrierea
  in competitia adrenalinei, Luca Way a scos si ea niste timpi remarcabili si, cu siguranta,
  pana in toamna acestia vor fi imbunatatiti.

 • Locul 1:VTM Samcro - 1:17.095
 • Locul 2:VTM Sambel - 1:18.827
 • Locul 3:Luca Way - 1:20,402

 • Cele mai bune rezultate individuale de la fiecare echipa:
 • VTM Samcro - Mihai Vecerdea - 1:16,540
 • VTM Sambel - Constantin Soare - 1:17,470
 • Luca Way - Marius Crivatu - 1:17,470
 • Detalii
  • Loc de desfasurare: Amckart - Tunari, Soseaua de centura Bucuresti nr. 5A, http://www.amckart.ro/tunari/index.html
  • Perioada: 24 octombrie intre orele 10:00 - 13:30
  • Formatul competitiei: Concursul este de tip karting - anduranta.
  • Regulament: click aici.
  Program
  10:00 Sosire echipe
  10:05 Organizare echipe: inregistrarea participantilor(4 participanti/ echipa)
  10:10 Brief competitie
  10:30 Start competitie
  13:30 Finalul competitiei si festivitatea de premiere
  Locatie
  Centrul de agrement este construit pe o suprafata de 63 000 mp si cuprinde SINGURA PISTA DE KARTING OUTDOOR DIN BUCURESTI cu o lungime de 1 240 m si o latime intre 8 si 10 m, aprobata de FNAK si certificata de Comisia Internationala de Karting ( CIK ).
  Contact
  Asteptam cu placere sa ne contactati!

  Sediul MPG
  Str. Turnul Eiffel nr.15, ap.2, et.D,
  Sector 2, 020343, Bucuresti
  Tel.: 031 805 4042
  Fax.: 031 805 2697

  Pentru informatii cu privire la inscrierea in acest eveniment ne puteti scrie la: sales@mpg.com.ro

  Pentru oportunitati de promovare in cadul acestui eveniment sau in cadrul altor evenimente MPG ne puteti scrie la: marketing@mpg.com.ro

  Pentru orice alt fel de solicitari ne puteti scrie la: events@mpg.com.ro